Onze letselschade advocaten helpen u bij een aanrijding in Marken!
Zoekt u in Marken een ervaren en deskundige letselschade advocaat?

Ik ben aangereden in Marken en heb letsel, wat nu?

U kunt nog zo voorzichtig zijn in het verkeer en toch kan u zomaar iets overkomen. En aan een aanrijding kun je vervelend letsel overhouden, van nekklachten en een gebroken pols of enkel tot hersenletsel. Maar van een aanrijding in Marken kunt u ook financiële schade ondervinden. Gelukkig kunt u hiervoor een beroep doen op een letselschade advocaat in Marken.

Bij Brugman Letselschade advocaten helpen wij u graag bij het verhalen van de schade die u door het verkeersongeval lijdt. Of u nu in de auto of als fietser aangereden bent, wij helpen u altijd kosteloos. Net als uw letselschade is de letselschadeverzekering gehouden de advocaatkosten te betalen.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een aanrijding in Marken? Vul dan hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) voor vragen, advies en het indienen van een letselschadeclaim.

Icon

Letselschade claimen na een aanrijding in Marken

Letselschade claimen na een ongeval is specialistenwerk. En u neemt het op tegen een ervaren letselschade jurist van een verzekeraar. Daarom is in de wet ook opgenomen dat u bij aansprakelijkheid recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat.

Bij het verhalen van letselschade is het belangrijk dat u bepaalde zaken bewijst. U draagt namelijk als eisende partij de bewijslast. Dit houdt onder andere in dat u dient aan te tonen dat de aanrijding door een ander is veroorzaakt. Dit is bij een achterop aanrijding vaak niet lastig, zeker als er getuigen zijn. Daarnaast speelt het schade-aanrijdingsformulier een belangrijke rol bij een aanrijding in Marken. Hieruit volgt namelijk de toedracht van het ongeval.

Naast de toedracht dient u te bewijzen dat u klachten aan de aanrijding heeft overgehouden. Daarom adviseren wij u om zo snel mogelijk bij een arts onder behandeling te komen. Dit speelt met name bij zogenaamd ‘niet objectiveerbaar letsel’ als nekklachten en rugklachten. Verzekeraars betwisten vaak het bestaan van deze klachten, met name als het gaat om whiplashklachten.

Omdat een letselschade claim voor veel discussie met de tegenpartij en de verzekeraar kan leiden, is het verstandig om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u snel en zorgen dat uw letselschade maximaal verhaald wordt op de aansprakelijke partij.

Icon

Schadeposten bij letselschade

Letselschade bestaat uit vele soorten schadeposten. Deze zijn voor het grootste deel op geld te waarderen, dit zijn materiële schadeposten. Voorbeelden hiervan zijn inkomensschade omdat u na het ongeval niet kunt werken, de medische kosten die u maakt (eigen risico) en kosten voor hulp in het huishouden. Er zijn echter veel meer letselschade posten. Wilt u weten welke schadeposten in uw situatie voor vergoeding in aanmerking komen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Marken. Wij gaan uw letselschade berekenen en nemen daarbij alle schadeposten mee.

Naast materiële schadeposten is er ook immateriële schade. Deze schadepost staat ook bekend als smartengeld. Het is een vergoeding voor pijnklachten, verkeersangst en psychische klachten die zijn ontstaan door de aanrijding in Marken.

Wil u uw letselschade berekenen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 0800 278 4626 (gratis) voor direct contact met een letselschade advocaat in Marken.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar