Bent u bij een taxi ongeval gewond geraakt en lijdt u letselschade?
Laat uw letselschade kosteloos door ons verhalen.

Aanrijding taxi

Taxi ongeluk

 

In het verkeer wordt het steeds drukker, zeker in de stad. Als taxichauffeur moet u goed uitkijken, want overal komt gevaar vandaan. Een fiets die plotseling de weg oversteekt of een auto die bij u achterop rijdt als u stil staat bij een stoplicht. Een aanrijding taxi is zo gebeurd met alle schadelijke gevolgen voor u van dien.

Onlangs werd bekend dat het aantal taxi aanrijdingen sterk is toegenomen en hierbij kunt u gewond raken. Veel voorkomend letsel bij een taxi ongeluk is een whiplash, ook wel WAD genaamd, rugklachten of een breuk.

Whiplash letsel is vaak het gevolg van een achterop aanrijding of een aanrijding van de zijkant. Helaas houdt een whiplash vaak lang aan. Als taxichauffeur betekent dit dat u lang uitgeschakeld bent door een verkeersongeval. Maar ook als passagier kunt u bij een taxi aanrijding betrokken zijn en letsel oplopen.

Is u als taxichauffeur of passagier een taxi ongeluk overkomen? Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u kosteloos bij het verhalen van letselschade na een ongeval met de taxi. Wij gaan direct voor u aan het werk en zorgen dat u volledig kosteloos wordt gesteld. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mail.

Verhalen letselschade na taxi aanrijding

Als u na een taxi-ongeluk gewond bent geraakt en schade lijdt, dan is er sprake van letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan dient die persoon uw letselschade te vergoeden. Het verhalen van letselschade is echter niet eenvoudig. Gelukkig weten wij precies welke stappen er gezet moeten worden om uw letselschade te verhalen na een aanrijding op de taxi. En wij helpen u gegarandeerd kosteloos!

Het verhalen van letselschade na een taxi- ongeluk begint met een aansprakelijkstelling. Bij een verkeersongeval kan direct de verzekeraar aansprakelijk gesteld worden. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten zorgt ervoor dat de verjaring correct gestuit wordt en de aansprakelijkheid erkend wordt door de verzekeraar. Daarna beging de onderhandelingsfase waarin wij zorgen dat uw letselschade maximaal verhaalt wordt.

Schadevergoeding bij een aanrijding taxi

Inden een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade, dan dient alle schade vergoed te worden. Veel voorkomende schadeposten zijn:

 • medische kosten
 • reiskosten
 • huishoudelijke hulp
 • kosten voor onderhoud aan woning en tuinonderhoud
 • verlies aan arbeidsvermogen bij arbeidsongeschiktheid
 • smartengeld

Wilt u weten welke letselschade wij voor u kunnen verhalen na een taxi ongeluk? Stuur ons dan een of bel gratis 0800 2784626. Onze letselschade advocaten helpen u graag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar