Onze letselschade letselschade verhalen uw letselschade kosteloos voor u!
Zoekt u een voorbeeld van een aansprakelijkstelling voor het verhalen van schade?

Voorbeeld aansprakelijkstelling na ongeval

U zoekt een voorbeeld van een aansprakelijkstelling na een ongeval. Gaat het om een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Dan heeft u verschillende aansprakelijkstellingen nodig. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Met de contactbutton aan de rechterkant van deze pagina vraagt u een aansprakelijkstelling aan per onderwerp. 100% kosteloos!

Vul uw naam en e-mailadres in en geef het soort ongeval aan. Wij sturen u dan een aansprakelijkstelling voorbeeld.

Is iemand anders aansprakelijk voor uw schade? Dan is er recht op een gratis letselschade advocaat. Onze letselschade advocaten helpen u dan 100% kosteloos. Wij stellen de aansprakelijkstelling op, zorgen voor een voorschot en claimen uw letselschade. De kosten voor het letselschade claimen verhaalt uw letselschade advocaat op de aansprakelijke partij!

Icon

Inhoud aansprakelijkstelling (voorbeeld)

In iedere aansprakelijkstelling staat een aantal standaard zaken vermeld. Een aansprakelijkstelling voor een verkeersongeval heeft echter een andere rechtsgrond dan een arbeidsongeval of een hondenbeet. In iedere aansprakelijkstelling staat in ieder geval:

 1. Uw volledige naam en woonplaats.
 2. Contactgegevens als e-mailadres of telefoonnummer.
 3. De datum en plaats van het auto-ongeluk, fietsongeluk of ongeval op het werk.
 4. Een omschrijving van het ongeluk
 5. De aansprakelijkstelling zelf met de rechtsgrond
 6. Uw schade
 7. Een stuiting van de verjaring
 8. Verzoek om erkenning van de aansprakelijkheid
 9. Vraag toesturen gegevens letselschade verzekering.

Icon

Rechtsgrond aansprakelijkheid

De rechtsgrond is bij ieder soort ongeval anders. Voor de meest voorkomende ongevallen zetten wij de rechtsgronden op een rijtje:

Kosteloze hulp van een letselschade advocaat

Bij een auto-ongeluk of als u op de fiets bent aangereden, is er in de meeste gevallen een aansprakelijke partij. Deze dient u een letselschade vergoeding te betalen. Ook dient de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij uw letselschade advocaat te betalen. Hetzelfde geldt bij werkgeversaansprakelijkheid of als u door een hond gebeten bent. Ook dan is er recht op een gratis letselschade advocaat! U heeft dus geen aansprakelijkstelling voorbeeld nodig!

Het recht op een gratis letselschade advocaat is geregeld in de wet. Hierin staat dat bij schade veroorzaakt door een ander of waarvoor een ander verantwoordelijk is, er recht is op een letselschade advocaat of letselschade jurist.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag bij letselschade na een ongeval. Ons team werkt landelijk en bestaat enkel uit ervaren en deskundige letselschade specialisten. De letselschade advocaten zijn ook lid van de LSA, de beroepsvereniging van Letselschade Advocaten. Voor u de garantie dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundige letselschade expert.

Icon

Letselschade vergoeding claimen

In uw aansprakelijkstelling claimt u letselschade. Deze schade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Deze laatste schade wordt ook wel smartengeld genoemd. De meest voorkomende materiële schadeposten die onderdeel uitmaken van uw letselschade vergoeding zijn:

 1. verlies van inkomen omdat u niet kunt werken
 2. gemaakte en te maken medische kosten
 3. huishoudelijke hulp
 4. verzorging en verpleging
 5. reiskosten
 6. studievertraging

Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u door het ongeval lijdt, bijvoorbeeld nekklachten of pijnklachten door een tibia plateau fractuur. Daarnaast is het een vergoeding voor het verdriet dat u door het ongeluk lijdt en voor ontsierende littekens nadat u bijvoorbeeld door een hond gebeten bent.

Wilt u uw letselschade berekenen of uw smartengeld berekenen? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Wij sturen u een aansprakelijkstelling voorbeeld of verhalen uw letselschade kosteloos voor u en berekenen de letselschade.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Met meer dan 8 bezoeklocaties zijn wij ook altijd bij u in de buurt. Maar wij komen ook gewoon bij u thuis om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade advocaten

Wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in; wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar