Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Beverwijk?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade door bedrijfsongeval Beverwijk

Er is u op het werk een ongeval overkomen en hierbij bent u gewond geraakt. U lijdt hierdoor schade. Wij verhalen uw schade na een bedrijfsongeval in Beverwijk, 100% gratis.

Onze letselschade specialisten zorgen ervoor dat uw letselschade vergoed wordt. Bel ons door op onderstaande button te drukken of vul het contactformulier in.

 

Icon

Onze rechtsbijstand is kosteloos voor u!

Is u in de regio Beverwijk een bedrijfsongeval overkomen? Als slachtoffer van een ongeval kunt u altijd 100% kosteloos een beroep op ons doen.
Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor het verhalen van uw letselschade. Wij helpen u graag.

Uw werkgever moet zorgen dat u veilig uw werk kan doen

Als medewerker wordt u goed beschermd door de wet. Hierin staat bijvoorbeeld dat uw werkplek veilig moet zijn. Machines en gereedschap moet op orde en goed onderhouden zijn, de vloeren mogen niet glad zijn en er moeten duidelijke instructies zijn. Gebeurt er toch een ongeval? Dan is de werkgever meestal aansprakelijk.

Werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. De aansprakelijkstelling stuurt uw werkgever dan ook naar zijn verzekeraar. Deze zal uw letselschadeclaim in behandeling nemen.

Icon

Een bedrijfsongeval, wat nu?

Bij een arbeidsongeval zijn een aantal dingen belangrijk. Schakel direct een letselschade advocaat in. Deze adviseert u en stelt direct een aansprakelijk stelling op. Ook zorgen wij ervoor dat er gelijk een voorschot wordt betaald. U hoeft dan niks voor te schieten.

Het enige wat u hoeft aan te tonen bij een bedrijfsongeval is dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hierbij gewond bent geraakt. Hiervoor is het belangrijk dat u het bedrijfsongeval laat melden. Dit doet uw letselschade advocaat in Beverwijk voor u.

Wij regelen alles voor u zodra u ons inschakelt. Dat kun u zich richten op uw revalidatie.

Maak een afspraak met uw letselschade advocaat in Beverwijk

Wij komen bij u thuis om over de gevolgen van het ongeval te praten. Daarna ondernemen wij direct actie en wordt er een aansprakelijkstelling opgesteld. Wij verhalen uw letselschade snel en zorgen voor een eerste voorschot.

Tijdens de afspraak bij u thuis of op ons kantoor in Alkmaar of Hoorn bespreken wij de schade. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen materiële schade en immateriële schade of smartengeld. Materiële schadeposten zijn inkomensschade, het eigen risico, eigen bijdragen, reiskosten en kosten voor hulp in het huishouden of voor verzorging.

Immateriële schade is niet op geld waardeerbaar. Het is een vergoeding voor de pijn door het ongeval, verdriet en boosheid. Als u gewond bent geraakt dan is hier altijd recht op. Het hoeft daarbij niet te gaan om zwaar lichamelijk letsel zoals crush letsel of hersenletsel. U heeft altijd recht op smartengeld.

Icon

Laat uw schade door ons verhalen

Wilt u uw letselschade door een bedrijfsongeval in Beverwijk verhalen? Onze letselschade specialisten gaat voor u aan het werk. Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar