Wij verhalen uw letselschade na een bedrijfsongeval kosteloos voor u!
Is er sprake van letsel door een ongeval op het werk?

Letsel door een bedrijfsongeval in Breda, wat nu?

Iedereen kan een ongeval op het werk overkomen. Het gaat jaarlijks ook om meer dan 200.000 bedrijfsongevallen per jaar. Vaak gaat het om kleine ongevallen, maar soms is er ook sprake van letsel. En dit kan grote gevolgen hebben zoals arbeidsongeschiktheid en het maken van allerlei kosten. Wij spreken dan van letselschade. Is u een bedrijfsongeval in Breda overkomen? Dan is het goed om onderzoeken wie voor de gevolgen hiervan aansprakelijk is.

Brugman Letselschade Advocaten is al sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om het verhalen val letselschade na een bedrijfsongeval. Mr. Friso W. Brugman en zijn collega’s staan al jarenlang slachtoffers van ongevallen op het werk bij. Zij weten precies waar u op moet letten en welke schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen.

Icon

Gratis hulp bij een bedrijfsongeval in Breda

Is u een bedrijfsongeval in Breda overkomen? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Breda van Brugman Letselschade Advocaten. Wij verhalen uw letselschade altijd kosteloos voor u! Zowel uw letselschade als de rechtsbijstandskosten worden verhaald op de letselschade verzekeraar van de werkgever.

Bel voor een gratis adviesgesprek, vragen of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op en een letselschade advies gesprek kan binnen 24 uur plaatsvinden, gewoon bij u thuis in Breda en omstreken!

De zorgplicht van de werkgever

Werkgevers dienen te voldoen aan een bijzondere zorgplicht. Deze vinden wij in de Arbowet en artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. In deze wettelijke regelingen staat dat de werkgever alle nodige voorzorgsmaatregelen moet nemen om een ongeval op het werk te voorkomen. Dit houdt onder ander in dat hij:

✅ Toezicht moet houden op het werk
✅ Zorgt dat machines 100% veilig zijn
✅ Onveilige situaties niet aanwezig zijn
✅ Er voldoende instructies gegeven zijn

Voldoet de werkgever niet aan zijn (zware)zorgplicht? Dan is deze aansprakelijk voor de geleden letselschade. Er is dan met andere woorden sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Icon

Letselschade verhalen bij werkgeversaansprakelijkheid

Staat de werkgeversaansprakelijkheid vast? Dan dient alle schade die geleden wordt vergoed te worden. Het kan dan gaan om schade door arbeidsongeschiktheid (inkomensschade). Daarnaast dienen alle gemaakte en te maken kosten vergoed te worden. Denkt u hierbij aan medische kosten en reiskosten, maar ook aan (extra) kosten voor kinderopvang, kosten voor huishoudelijke hulp en schade voor ziekenhuisopname.

Letselschade verhalen bij werkgeversaansprakelijkheid is niet eenvoudig. Werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. U krijgt dan te maken met een ervaren letselschadejurist van een letselschadeverzekeraar. Het is daarom van belang dat u zich bij een bedrijfsongeval in Breda laat bijstaan door een letselschade specialist. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten Breda. Wij helpen u graag en doen dit gegarandeerd kosteloos!

Wilt u de gratis hulp van een letselschade advocaat bij een bedrijfsongeval in Breda? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Brugman Letselschade Advocaten Breda

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor onder andere werkzaam in Breda en omgeving. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een van de weinige advocatenkantoren die zich alleen bezighouden met het verhalen van letselschade. En dit doen wij alleen voor letselschade slachtoffers. Wij werken dus niet voor verzekeraars of een aansprakelijke persoon!

Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en dragen het specialistenkeurmerk van deze organisatie. Daarnaast zijn de meeste letselschade advocaten lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Breda!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Breda. Dus naast een letselschade advocaat in Breda kunt u onder andere ook bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Oosterhout.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Breda

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar