Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos voor u!
Is u een ongeval op het werk overkomen en heeft u hieraan letsel overgehouden?

Een bedrijfsongeval in Goirle, wie betaalt de schade?

Het gebeurt niet dagelijks, maar kan iedereen overkomen, een bedrijfsongeval. En een heftruckongeval, bouwongeval of een defecte machine kan vervelend en zelfs blijvend letsel opleveren. Is u een bedrijfsongeval in Goirle overkomen, dan staat vanzelfsprekend het leven op de kop. U komt in aanraking met artsen en maakt ook nog eens kosten. En wie betaalt uw salaris door na een ongeval op het werk?

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten beantwoorden graag al uw vragen. Ook verhalen wij kosteloos de schade die u door het bedrijfsongeval lijdt en nog zult lijden. Wij zijn namelijk als een van de enige advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade echt specialist als het om bedrijfsongevallen gaat. Samen met u zorgen wij dat uw inkomensschade en alle gemaakte kosten netjes betaald worden door de letselschade verzekering van de werkgever!

Icon

Contact met uw letselschade advocaten bij een bedrijfsongeval in Goirle

Is u een bedrijfsongeval in Goirle overkomen en lijdt u hierdoor letselschade? Neem contact met ons op voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade. Onze letselschade advocaten zijn lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een ervaren, deskundige en betrouwbare letselschade specialist.

Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op 1 van onze 8 afspraaklocaties 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Een bedrijfsongeval in Goirle en omstreken, wat nu?

Na een bedrijfsongeval in Goirle en omstreken komen er veel vragen op: wie is er aansprakelijk, krijg ik mijn inkomensschade vergoed en wie betaalt het eigen risico na een bedrijfsongeval? Allemaal heel logische vragen waar wij u graag antwoord op geven.

Indien u een arbeidsongeval is overkomen, dan is het belangrijk dat u het bedrijfsongeval meldt. Een bedrijfsongeval melden kunt u doen bij uw werkgever. Is er sprake van blijvend letsels of een ziekenhuisopname? Dan moet de werkgever het bedrijfsongeval melden bij het ministerie SZW. Doet zij dit niet, dan ontvangt zij mogelijk een boete. Eventueel kunt u bij ernstig letsel ook zelf de arbeidsinspecteur inschakelen.

Een befrijfsongeval melden is van belang omdat op u een bewijslast rust. U dient aan te tonen dat u a. tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u b. hieraan letsel heeft overgehouden. Slaagt u in deze bewijslast, dan is de werkgever aan zet. Deze dient te bewijzen dat hem ik het geheel geen verwijt gemaakt kan worden van het ongeval op het werk. In de regel slaagt de werkgever niet deze bewijslast en is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Icon

Schadeposten bij bedrijfsongeval

De meest voorkomende schadepost na een ongeval op het werk is inkomensschade. Met name bij bedrijfsongevallen is er namelijk sprake van ernstig letsel. Indien u hierdoor niet kunt werken, dan ontstaat er naar verloop van tijd schade omdat uw werkgever uw arbeidsovereenkomst niet verlengd of u ontslagen wordt. U ontvangt dan minder inkomen en lijdt dus schade.

Andere schadepotsen waar u recht op heeft bij een bedrijfsongeval zijn het eigen risico, kosten voor een fysiotherapeut en kosten voor overname van huishoudelijke taken. Wilt u weten waar u recht op heeft? Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor hulp bij een bedrijfsongeval in Goirle en omstreken.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar