Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Veenendaal?

Schade na bedrijfsongeval in Veenendaal

Jaarlijks vinden er meer dan 200.000 bedrijfsongevallen plaats. Als hierbij letsel ontstaat met schade tot gevolg, dan is meestal de werkgever gehouden de letselschade te betalen. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Omdat werkgevers veelal verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid van werknemers, wordt de letselschade door de letselschade verzekeraar betaald. Dus ook als u een bedrijfsongeval in Veenendaal overkomt.

Naast uw letselschade is er bij werkgeversaansprakelijkheid ook recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in Veenendaal. Onze letselschade advocaten zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een ongeval op het werk. Wij nemen alle financiële zorgen voor u uit handen en zorgen dat uw letselschade snel en volledig verhaald wordt op de letselschade verzekering.

Contact met uw letselschade advocaat in Veenendaal

Lijdt u letselschade na een bedrijfsongeval in Veenendaal? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten werken in Veenendaal en omstreken en staan u graag terzijde bij het verhalen van uw letselschade na een bedrijfsongeval in Veenendaal. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade claimen na bedrijfsongeval Veenendaal

Indien u letselschade wilt claimen na een bedrijfsongeval, dan rust er op u een bewijslast. Dit is gelukkig een lichte bewijslast. Dit betekent dat het bewijs in de meeste gevallen snel geleverd is. U hoeft slechts te bewijzen:

✅ tijdens het werk een ongeval is overkomen en

✅ dat u hieraan letsel heeft overgehouden.

Voldoet u aan deze bewijslast? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid, tenzij de werkgever bewijst dat hem of haar geen enkel verwijt van het arbeidsongeval gemaakt kan worden. Hij dient hiervoor aan te tonen dat machines en gereedschappen in orde waren, de werkplek veilig was, er voldoende instructies gegeven waren en dat er toezicht was op het werk.

Slaagt de werkgever niet om aan zijn bewijslast te voldoen? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Alle letselschade komt dan voor vergoeding in aanmerking!

Icon

Schadeposten bij een bedrijfsongeval

Letselschade is bij iedereen anders. Bij een bedrijfsongeval komen echter veelal dezelfde schadeposten voor. Het gaat dan met name om inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Dit bijvoorbeeld omdat er een hersenschudding is opgelopen of omdat er sprake is van ander ernstig letsel door het bedrijfsongeval in Veenendaal.

Naast materiële schadeposten is er recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en psychische problemen die door het ongeval op het werk zijn ontstaan. Bij letsel is er altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Veenendaal en omstreken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag. Wij hebben nu ook een letselschade advocaat in Tiel om u gratis te helpen bij letselschade na een bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Veenendaal

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar