Heeft u een advocaat nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Kies dan voor een deskundige letselschade advocaat of overlijdensschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Al onze advocaten zijn specialist in het verhalen van schade na een ongeval of overlijden. Een persoonlijke en voortvarende aanpak staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij zijn al 10 jaar een trouwe partner op het gebied van letselschade en overlijdensschade. De advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en rechtspraak. Ook zijn zij allen aangesloten bij een specialistenvereniging. Zo weet u zeker dat uw belangen door de beste advocaat worden behandeld.

Iedere cliënt krijgt bij ons een persoonlijke letselschade of overlijdensschade advocaat toegewezen. Deze is te allen tijde voor u bereikbaar. Dat is de persoonlijke aanpak van  Brugman Letselschade Advocaten. U bent bij ons geen nummer zoals bij letselschadebureau’s of rechtsbijstandsverzekeringen.

Bent u het slachtoffer van een ongeval en lijdt u als gevolg hiervan letselschade? Is uw naaste bij een ongeval komen te overlijden?  Wij staan u graag bij. En dit in bijna alle gevallen volledig kosteloos! Een adviesgesprek is altijd kosteloos en mogelijk bij u thuis!

Wilt u uw letselschade over overlijdensschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met Brugman Letselschade Advocaten op. Wij werken in heel Nederland en zijn te bereiken op ons kosteloze telefoonnummer: 0800 278 4626 of per mail!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Nederland, onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Hoorn, Enkhuizen, Purmerend, Utrecht, Almere, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Heerenveen, Leeuwarden en Dordrecht!

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar