Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Heeft u hulp nodig bij het verhalen van letselschade na een ongeval?

Hulp bij letselschade nodig? Onze advocaten helpen u kosteloos!

Een ongeval heeft vaak een grote impact op het leven. Zeker als er sprake is van letsel. Er zijn hierdoor beperkingen en u kunt niet werken. Misschien heeft u ook hulp bij de verzorging of in het huishouden nodig en u maakt medische kosten. Er is dat sprake van letselschade.

Letselschade verhalen is ingewikkeld. Er dient een aansprakelijkstelling opgesteld te worden en u dient uw letselschade te claimen. Dit is vaak bij een verzekeraar. Deze hebben letselschade juristen in dienst met veel kennis van letselschade. Daarom kunt u waarschijnlijk wel hulp bij letselschade gebruiken. Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. Zij hebben geruime ervaring in het verhalen van schade na een ongeval, zoals een verkeersongeval of bedrijfsongeval. En wij werken altijd 100% kosteloos voor u! De kosten van rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijke partij.

Lijdt u schade door een ongeval en wilt u hulp bij uw letselschade verhalen? Bel ons voor een letselschade advies bij u thuis of het verhalen van uw letselschade op 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. wij helpen u graag bij letselschade.

Icon

hulp bij Letselschade claim indienen

Een letselschade claim indienen begint bij het opstellen van een aansprakelijkstelling. Hierin dienen een aantal belangrijke zaken te staan zoals uw gegevens, de gegevens van de aansprakelijk te stellen partij en de datum van het ongeluk. Daarnaast moet u uw letselschade claim omschrijven. Hierin staat welke schadeposten u eist met daarbij een onderbouwing. Tenslotte stelt u de tegenpartij aansprakelijk en stuit u de verjaring.

In de meest gevallen wordt uw letselschade claim behandeld door een letselschade verzekeraar. Deze beoordeelt uw letselschadeclaim en erkent deze wel of niet. Wordt uw letselschade claim erkend? Dan is er ook recht op een kosteloze letselschade advocaat. Deze kosten worden betaalt door de aansprakelijke persoon of diens aansprakelijkheidsverzekering. U krijgt dan gratis hulp bij uw letsel en het claimen van uw letselschade.

Icon

Hulp bij letselschade: welke schade wordt vergoed

Als de aansprakelijkheid erkend is, dan komt alle letselschade voor vergoeding in aanmerking. Een letselschade vergoeding bestaat uit vele schadeposten. Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

▶ Inkomensschade
▶ Kosten voor huishoudelijke hulp
▶ Verzorgingskosten en verplegingskosten
▶ Medische kosten (eigen risico)
▶ Ziekenhuisdaggeldvergoeding
▶ Reiskosten
▶ Kosten voor onderhoud huis en tuin
▶ Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval lijdt alsmede een vergoeding voor verdriet, psychische klachten als een PTSS en ontsierende littekens, bijvoorbeeld als gevolg van een hondenbeet. Is er sprake van letsel, dan heeft u altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in letselschade claimen na een bedrijfsongeval, verkeersongeval of hondenbeet. Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook zijn een aantal van onze advocaten lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat u hulp bij letsel krijgt van ervaren en deskundige letselschadespecialisten.

Lijdt u schade door een ongeval op het werk of in het verkeer? Bent u door een hond gebeten of als fietser aangereden? Wij helpen u bij alle mogelijke ongevallen en altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar