Is uw kind, ouder, broer of zus een ongeval overkomen?
Dan heeft u recht op affectieschade. Wij verhalen het kosteloos voor u!

Affectieschade

Uw partner, kind of ouder heeft een ongeval gehad en is hierbij gewond geraakt. Dit raakt ook u uiteraard. Tot voor kort kon echter alleen het slachtoffer zelf smartengeld vorderen. Dit is per 1 januari 2019 anders. Naast het letselschade slachtoffer zelf kunnen per deze datum ook naasten van het slachtoffer aanspraak maken op een vergoeding van affectieschade. Meer weten? Hier leest u alles over affectieschade!

Waar heeft u recht op bij affectieschade?

De vergoeding van affectieschade is anders dan de schadevergoeding van het slachtoffer zelf. Het slachtoffer heeft namelijk recht op de volledige vergoeding van zijn letselschade. Het verlies aan verdienvermogen, de gemaakte kosten en het smartengeld komen voor vergoeding in aanmerking. Bij affectieschade is dit anders. Bij affectieschade heeft u ‘slechts’ recht op een vast bedrag aan smartengeld. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten informeren u hier graag over.

Affectieschade verhalen

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn absolute specialisten als het om het verhalen van letselschade en affectieschade gaat. Bij ons kunnen daarom zowel het slachtoffer als de naasten van het slachtoffer terecht. U krijgt een eigen advocaat die zowel het slachtoffer als de (uw)naaste(n) bijstaan. En dit doen wij volledig kosteloos voor u.

Al onze letselschade en affectieschade advocaten zijn lid van de LSA. De vereniging van ervaren en deskundige letselschade advocaten. Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u dus aan het juist adres voor het verhalen van uw letselschade en affectieschade.

Contact met uw affectieschade advocaat

Lijdt u direct of indirect schade als gevolg van een ongeval? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en volledig kosteloos! Bel 0800 27 84 626 of mail ons voor gratis hulp bij het verhalen van uw schade als gevolg van een ongeval. Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar