Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Assen?
Neem contact op met de letselschade advocaten van ons kantoor!

Letselschade advocaat Assen

Voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Assen kunt u terecht bij Brugman Letselschade Advocaten. Ons kantoor is specialist als het gaat om het verhalen van letselschade. Dit doen wij ook al meer dan 10 jaar!

lijdt u schade door een verkeerongeval of bedrijfsongeval? Bent u gebeten door een hond of op straat gevallen? Wij helpen u bij het verhalen van uw schade, volledig kosteloos.

Neem contact met ons op voor al uw vragen of het maken van een afspraak. Wij verhalen uw letselschade snel en regelen direct een voorschot op schade.

Icon

Kosteloze hulp letselschade advocaat Assen

Het klinkt misschien vreemd, maar uw letselschade advocaat in Assen werkt kosteloos voor u. In de wet ligt namelijk verankerd dat u recht heeft op gratis rechtsbijstand als een ander u letselschade heeft toegebracht. De aansprakelijke partij betaalt dus de rechtsbijstandskosten.

Bent u gewond geraak door een achterop aanrijding of een ongeval op het werk? Wij zorgen dat uw letselschade claim vlot wordt afgehandeld en u krijgt waar u recht op heeft. Ook zorgen wij dat u direct een voorschot ontvangt zodat u geen kosten hoeft voor te schieten en inkomensschade direct wordt gecompenseerd.

Welke schade wordt vergoed na een ongeval?

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Deze bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Voorbeelden van materiële schade zijn:

 • Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • Het eigen risico
 • Andere medische kosten
 • Een studievertraging
 • Ziekenhuiskosten
 • Hulp in het huishouden

Smartengeld is een vergoeding voor pijn en leed door het ongeval. Maar het is ook een vergoeding voor angstklachten (PTSS) en ontsierende littekens. Smartengeld berekenen gebeurd door Smartengeld gids.

Wilt u uw letselschade berekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met uw letselschade advocaat in Assen. wij helpen u graag!

Icon

Letsel door verkeersongeval in Assen

Bij een verkeersongeval in Assen kunt u meestal uw letselschade vergoed krijgen. Dit is het geval indien:

 1. Een ander aansprakelijk is, bijvoorbeeld bij een kettingbotsing
 2. Er een beroep gedaan kan worden op een SVI- verzekering
 3. U passagier in de auto bent.
 4. Als op de fiets aangereden bent of als voetganger

Is een ander verantwoordelijk voor het ongeval, kunt kunt u de verzekeraar van de veroorzaker aansprakelijk stellen. Bij een SVI– verzekering hoeft er geen sprake te zijn van aansprakelijkheid. Uw eigen verzekeraar betaalt uw letselschade omdat u een ongeval is overkomen.

Passagiers kunnen gebruik maken van een bijzondere regeling, de regeling schuldloze derde. Op basis hiervan hebben passagiers altijd recht op een schadevergoeding, de schuldvraag is hierbij voor u als letselschade slachtoffer niet belangrijk.

Fietsers en voetgangers worden goed beschermd door de Wet. Bent u als fietser aangereden, dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding. Maakte u een verkeersfout dan 50% van uw schade vergoed worden. Dit kan oplopen tot zelfs 100%. Bij kinderen wordt altijd 100% van de schade vergoed. De enige voorwaarde is dat u aangereden bent door een auto, vrachtauto of ander motorvoertuig.

Heeft u een aanrijding in Assen meegemaakt? Onze letselschade advocaat in Assen helpt u graag bij uw letselschade claim en altijd 100% gratis.

Icon

Letselschade door bedrijfsongeval Assen

Op werkgevers rust de verplichting om ervoor te zorgen dat u veilig uw werk kunt doen. Gebeurt er toch een ongeval op het werk, dan is de werkgever meestal aansprakelijk. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Omdat de meeste werkgevers verzekerd zijn tegen schade door een bedrijfsongeval betaalt de letselschade verzekeraar de schade.

Het slachtoffer hoeft alleen te bewijzen dat hem of haar tijdens het werk een ongeval is overkomen. Staat dit vast, dan moet de werkgever aantonen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden. In de regel slaagt de werkgever hierin niet en is hij aansprakelijk voor de schade die als gevolg van het arbeidsongeval geleden wordt.

Wilt u uw letselschade in Assen verhalen? Neem dan contact met ons op. wij helpen u graag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar