Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Assen?

Letsel door een aanrijding in Assen? Wij claimen uw schade!

Er is u een aanrijding in Assen overkomen. Als gevolg hiervan heeft u pijn en wellicht zelfs gewond geraakt. Ook maakt u door het auto-ongeluk of fietsongeluk kosten en lijdt u schade. Deze schade wilt u uiteraard vergoed krijgen. Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. En dit doen wij kosteloos voor u! Net als uw letselschade worden de advocaatkosten verhaald op de aansprakelijke partij of SVI- verzekering.

Bent u aangereden in Assen en wilt u meer informatie over het verhalen van uw letselschade? Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op voor het beantwoorden van uw vragen en het verhalen van uw letselschade na een aanrijding!

Icon

Schade na een aanrijding in Assen

Na een aanrijding komt er veel op u af. U heeft klachten en er zijn beperkingen. Er is hulp nodig en u bent onder behandeling van artsen en een fysiotherapeut. Omdat een ongeval altijd onverwachts komt, ligt uw leven plotseling overhoop. En dan maakt u ook nog eens kosten. Wellicht dat u zelfs arbeidsongeschikt bent geraakt door het ongeval. Met andere woorden, u lijdt schade. Schade als gevolg van een aanrijding in Assen wordt letselschade genoemd.

Letselschade omvat veel soorten schadeposten. Deze letselschadeposten zijn onder te verdelen in 2 groepen, materiële schade en immateriële schadeposten. Bij materiële schadeposten gaat het om letselschade die berekend kan worden. De bekendste voorbeelden van materiële schadeposten zijn:

✅ Schade in uw inkomen
✅ Pensioenschade
✅ Het eigen risico
✅ Kosten van de fysiotherapeut
✅ Eigen bijdragen medicatie en hulpmiddelen
Mantelzorg
✅ Hulp in het huishouden
✅ Onderhoudskosten huis en tuin
✅ Reiskosten
Studievertraging

Als deze letselschadeposten zijn op geld waardeerbaar. Immateriële schade is dit niet. Het is een vergoeding voor pijnklachten, verkeersangst die is ontstaan door de aanrijding in Assen en voor littekens. Is er sprake van letsel? Dan is er altijd recht op een vergoeding van immateriële schade, ook wel een smartengeldvergoeding genaamd.

Icon

Letselschade claimen na een aanrijding

In de meeste gevallen kunt u succesvol letselschade claimen na een aanrijding. Uiteraard is dit het geval als iemand u aanrijdt. Is dit een motorvoertuig? Dan kan de letselschadeclaim direct bij de letselschadeverzekeraar van de aansprakelijke partij ingediend worden.

Soms ontstaat er letsel als gevolg van een aanrijding zonder dat er iemand aansprakelijk gesteld kan worden, bijvoorbeeld bij een eenzijdig ongeval. Toch kan er ook in dat geval sprake zijn van een recht op schadevergoeding. Is er bijvoorbeeld een schade-inzittendenverzekering of schade- opzittendenverzekering? Dan kan de letselschadevordering bij deze verzekeraar ingediend worden. Vooral auto’s en motoren hebben deze verzekering.

Zat u als passagier in de auto of achterop ene scooter of motor? Dan kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding als ‘schuldloze derde’. Uw volledig schade (materiële schade en smartengeld) wordt dan vergoed. Vraag uw letselschade advocaat in Assen om advies!

Als fietser aangereden in Assen

Bent u als fietser aangereden? Dan geldt er een bijzondere regeling. Op basis hiervan is er altijd recht op een letselschadevergoeding, ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt (in de wet wordt gesproken van “eigen schuld”). De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden bent door een motorvoertuig, dus bijvoorbeeld bij een ongeval tussen een fiets en auto.

Is het motorvoertuig schuldig aan het ontstaan van het ongeval? Dan komen uiteraard alle kosten en uw schade voor vergoeding in aanmerking. Is er geen aansprakelijke partij omdat u zelf een verkeersfout heeft gemaakt? Dan ontvangt u in ieder geval 50% van uw letselschade vergoed. Dit kan door middel van de billijkheidscorrectie oplopen tot 100%!

Bij een aanrijding met kinderen wordt de letselschade altijd volledig vergoed, ook als het kind een verkeersfout maakt!

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Assen

Lijdt u schade door een aanrijding in Assen en omgeving? Wij verhalen altijd 100% kosteloos uw letselschade na een aanrijding. En uw letselschade advocaat in Assen komt gewoon bij u thuis om met u te praten over de gevolgen van het ongeval. Wij gaan vervolgens direct voor u aan het werken en regelen een voorschot voor u zodat u zelf geen kosten en schade hoeft voor te schieten.

Klik hier en vul uw gegevens in, wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op. Direct contact met een letselschade advocaat in Assen? Bel 0800 278 4626 (gratis) en leg uw vragen direct voor aan een ervaren en deskundige letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten.

Onze letselschade advocaten werken in de hele regio van Assen. Dus niet alleen voor een letselschade advocaat in Assen, maar ook voor bijvoorbeeld een letselschade advocaat in Hoogeveen kunt u bij onze letsel advocaten terecht.

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Assen

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar