Zoekt u een letselschade advocaat in Barneveld voor het verhalen van letselschade?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Barneveld

Als u Letselschade in de regio Barneveld heeft opgelopen door een aanrijding, fietsongeval of bedrijfsongeval, dan komt er veel op u af. Dan is het fijn als een specialist u helpt bij het verhalen van uw letselschade zodat u zich kunt richten op uw herstel of revalidatie.

Een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten staat voor u klaar om u te helpen met het de aansprakelijkstelling, het begroten van van uw schadevergoeding en het verhalen van de schade op de aansprakelijk gestelde persoon.

NOVA

Brugman Letselschade Advocaten, uw letselschade advocaat in Barneveld!

Lijdt u schade door een ongeval en zoekt u in Barneveld een letselschade advocaat? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij claimen uw letselschade en doen dit volledig kosteloos voor u! Onze kosten verhalen wij samen met uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Wilt u ook kosteloos uw letselschade verhalen in Barneveld. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor een vrijblijvend letselschade advies of het verhalen van uw letselschade!

Kosteloos letselschade claimen in Barneveld

Op de fiets tegen een openslaande deur aangereden, een auto-ongeluk of een bedrijfsongeval. Het zijn veel voorkomende ongevallen waarbij het letselschadeslachtoffer recht heeft op een schadevergoeding. Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Materiële schadeposten zijn alle schadeposten die op geld waardeerbaar zijn. Bijvoorbeeld inkomensschade door arbeidsongeschiktheid, het eigen risico, reiskosten en kosten voor extra kinderopvang.

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Onze letselschade advocaten bespreken daarom samen met u welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn. Vervolgens maken wij een schadestaat en verhalen wij de letselschade voor u.

Icon

Wat is smartengeld

Naast materiële schade is er ook recht op immateriële schade, veelal smartengeld genaamd. Het is een vergoeding voor pijnklachten, verdriet en angstklachten. Daarnaast vergoed men met smartengeld de schade van ontsierende littekens.

Smartengeld omvat schade die niet op geld waardeerbaar is. Toch kunt u aan een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet angst, pijn, verdriet of littekens overhouden. U heeft dan ook recht op een vergoeding van smartengeld. Maar hoe gaat smartengeld berekenen is zijn werk?

In het verleden zijn er al heel veel letselschadezaken geweest. De letselschadedossiers waarin smartengeld is betaalt zijn verzameld in een gids, de Smartengeldgids. Op basis van de voorbeelden hieruit wordt het smartengeld in een concrete situatie vastgesteld.

Een verkeersongeval in Barneveld

U bent op de fiets aangereden door een scooter of auto. Of u bent betrokken bij een kop staart botsing. Een verkeersongeval lijdt niet zelden tot vervelend letsel. Veel voorkomend letsel na een aanrijding is een whiplash, een gebroken been of arm en hersenletsel. Als u hierdoor schade lijdt, dan is er sprake van letselschade. Uw letselschade advocaat in Barneveld verhaalt deze schade kosteloos voor u.

Is een ander verantwoordelijk voor het verkeersongeval, bijvoorbeeld door een achterop aanrijding, dan heeft u uiteraard recht op een letselschade vergoeding. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering. En als passagier in een auto is er bijna altijd recht op een letselschadevergoeding.

In het geval van een verkeersongeval is er dus in de meeste gevallen wel recht op een schadevergoeding.

Icon

Als fietser aangereden

Fietsers en voetgangers zijn vaak betrokken bij een verkeersongeval. Het nadeel is dat nu juist deze verkeersdeelnemers kwetsbaar zijn in het verkeer. De wetgever is zich dit bewust en beschermt u als u op de fiets bent aangereden of als voetganger. Dit is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet.

Bent u in Barneveld op de fiets aangereden of aangereden op het voetpad? Dan heeft u ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt recht op schadevergoeding. In dit geval ontvangt u tenminste 50% van uw schade vergoed. Is er sprake van een ongeluk auto/ fiets en is de tegenpartij fout? Dan ontvangt u uiteraard een volledige schadevergoeding.

Uw letselschade advocaat in Barneveld helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade na een verkeersongeval. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade door een arbeidsongeval

Crush letsel, een val van de trap of letsel door een ondeugdelijke machine. Als u een ongeval op het werk overkomt, dan heeft u meestal recht op een vergoeding van uw letselschade. Op de werkgever rust namelijk een zware zorgplicht. Deze houdt in dat de werkgever er alles aan moet doen om een ongeval op het werk van zijn medewerkers te voorkomen. In de meeste gevallen is hier geen sprake van en is de werkgever aansprakelijk. We spreken dan van werkgeversaansprakelijkheid.

Is u een ongeval op het werk overkomen en wilt u in Barneveld uw letselschade verhalen? Neem contact met een letsel advocaat van ons kantoor op: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Onze letselschade advocaten helpen u in Barneveld graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar