Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in het verhalen van schade bij letsel?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

Letsel advocaat

Een letsel advocaat bij u in de buurt nodig? Brugman Letselschade Advocaten werkt landelijk. Wij verhalen al uw letselschade op de aansprakelijke partij. Of het nu om medische kosten of inkomensschade door arbeidsongeschiktheid gaat, onze advocaten zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. En de letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten bij u in de buurt helpt u ook nog eens volledig kosteloos. De kosten van rechtsbijstand worden namelijk verhaald op de aansprakelijke partij.

Brugman Letselschade Advocaten werkt landelijk! Waar u ook woont, u kunt altijd kosteloos een beroep op onze letselschade advocaten doen!

Neem contact op met uw letsel advocaat

Is u een ongeval overkomen en wilt u uw letselschade verhalen op de verantwoordelijke persoon? Neemt u dan contact op wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 voor al uw vragen, advies en het kosteloos verhalen van uw letselschade!

Onze letsel advocaat is lid van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letsel advocaten. Alleen ervaren en erkende letsel advocaten mogen deze titel dragen. Daarnaast is iedere letsel advocaat bij ons aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. U weet bij ons dus zeker dat het verhalen van uw letselschade in goede handen is.

Verhalen kosteloos uw letselschade

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. De letsel advocaat van ons kantoor zorgt dat al deze schade vergoed wordt. En voor het verhalen van uw letselschade maakt u geen kosten. In de wet is namelijk geregeld dat u recht heeft op een kosteloze letsel advocaat. Uw kosten van rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijke partij!

Bij medische kosten en reiskosten spreken wij van materiële schade. Hetzelfde geldt voor inkomensschade omdat u door het ongeval arbeidsongeschikt bent geworden. Wij zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld en u zich geen financiële zorgen hoeft te maken.

Immateriële schade staat beter bekend als smartengeld. Het is een vergoeding voor de ellende die u door het ongeval heeft.

Waarom een letsel advocaat?

Op internet vindt u veel letselschadebureaus die claimen uw letselschade kosteloos voor u te verhalen. Deze bureaus ontberen vaak de kennis om u goed te kunnen helpen. U wordt bij een letselschadebureau niet geholpen door een letsel advocaat. U doet uzelf dan tekort. Kiest u daarom voor een letsel advocaat. Dan weet u zeker dat u in goede handen bent!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Nederland, dus ook in Hoorn, Alkmaar, Amsterdam, Zaandam, Beverwijk, Heemskerk, Den Helder, Zaanstad, Rotterdam, Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen en IJmuiden.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar