Zoekt u een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel

Letselschade kunt u op allerlei manieren oplopen, door een verkeersongeval, een ongeval op het werk (bedrijfsongeval), als gevolg van een hondenbeet of door een whiplash. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel helpt u graag bij het claimen van uw letselschade.

Lijdt u letselschade door een ongeval, door een hondenbeet of omdat u bent gevallen over een losliggende stoeptegel? Laat uw letselschade dan verhalen door een letselschade advocaat Capelle aan den IJssel. Bij Brugman Letselschade doen wij dit kosteloos voor u. Op grond van de wet heeft u namelijk recht op een gratis letselschade advocaat!

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel

Uw letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel van ons kantoor helpt u graag en wij zijn met onze afspraak locatie in Rotterdam ook altijd bij u in de buurt. Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem, wij kunnen ook gewoon bij u langs komen om u te helpen met het verhalen van uw letselschade.

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 10 jaar specialist als het om het verhalen van letselschade gaat. Onze advocaten zijn ervaren en genieten een grote mate van deskundigheid, of het nu om licht of zwaar letsel gaat. De meeste advocaten zijn ook aangesloten bij de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten.

Schadevergoeding claimen in Capelle aan en IJssel

Voor het claimen van een schadevergoeding bij letselschade zijn een aantal zaken van belang. Zo geldt er een verjaringstermijn waarmee rekening gehouden moet worden. Deze is in beginsel 5 jaar te rekenen vanaf de datum van het ongeval. Er zijn echter afwijkende termijnen. Zo kunt u bij een verkeersongeval binnen 3 jaar rechtstreeks bij WAM- verzekeraar terecht. En bij een ongeval in het openbaar vervoer is de verjaringstermijn ook 3 jaar!

Van belang voor het claimen van een schadevergoeding is ook dat u zoveel mogelijk bewijsmiddelen heeft. Vult u bij een verkeersongeval bijvoorbeeld direct samen met de andere partij een schadeformulier in. Ook kan er discussie met de verzekeraar van de aansprakelijke partij ontstaan over het letsel. Wij adviseren u daarom om direct na het ongeval naar de huisarts te gaan en het ongeval te melden. Zijn er getuigen van het ongeval? Vraag direct de contactgegevens van deze mensen zodat u ze, indien nodig, om een getuigenverklaring kan vragen.

Uw letselschade advocaat Capelle aan den IJssel doet de rest voor u. Wij stellen de aansprakelijke partij of diens verzekeraar aansprakelijk voor u en zorgen dat er direct een voorschot op de schade wordt betaald. Hiermee kunt u de reeds gemaakte kosten door het ongeval betalen. Vaak worden er gedurende een letselschadezaak meerdere voorschotten betaald, dit is afhankelijk van de looptijd van uw dossier.

Zoekt u een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel voor het verhalen van uw letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht en wij direct voor u aan het werk.

Icon

Verloop letselschadezaak

De meeste letselschadezaken worden buitengerechtelijk opgelost. Dit betekent dat wij samen met de aansprakelijke partij (of diens verzekeraar) overleggen welke schade u allemaal als gevolg van het ongeval lijdt. Uw letselschade advocaat stelt een schadestaat op waarop al uw schadeposten staan. Hierbij kunt u denken aan:

 • Verlies aan verdienvermogen (bij arbeidsongeschiktheid)
 • Medische kosten
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Reis- en parkeerkosten
 • Studievertraging
 • Smartengeld
 • Verzorgingskosten
 • Kinderopvang.

Uw letselschade advocaat Capelle aan den IJssel stelt de schadestaat op en bespreekt deze met u. Na uw akkoord gaat de schadestaat met een regelingsvoorstel naar de aansprakelijke partij (verzekeraar) en wordt er onderhandeld over uw letselschade.

Nadat u en de aansprakelijke partij het eens zijn over de schadevergoeding, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Daarmee komt er een einde aan uw dossier.

Lijdt u in Capelle aan den IJssel letselschade en wilt u deze verhalen op de (verzekeraar van) aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur uw letselschade advocaat Capelle aan den IJssel een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar