Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Doetinchem?
Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

Letselschade Advocaat Doetinchem

Er is u een ongeval overkomen en hieraan heeft u letsel overgehouden. Is deze letselschade ontstaan door een ander, dan heeft u meestal recht op een letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat in Doetinchem claimt u letsel. Dit doen wij 100% kosteloos! In de wet is namelijk opgenomen dat de aansprakelijk partij de kosten betaalt.

Uw letselschade advocaat komt gewoon bij u thuis en bespreekt met u:

 1. Wat voor ongeval is u overkomen?
 2. Welk letsel is er opgetreden (whiplash, crush letsel enz.?
 3. Staat u onder medische behandeling en zo ja van wie?
 4. Wat zijn de gevolgen van het ongeval op uw werk?
 5. Ondervindt u beperkingen in uw thuissituatie?
 6. Maakt u kosten door het ongeval?

Uw letselschade advocaat gaat direct tot actie over! Wij maken een aansprakelijkstelling en sturen deze naar de letselschade verzekeraar van de aansprakelijk partij. Ook zorgen wij ervoor dat u direct een voorschot op uw letselschade ontvangt. U hoeft dan geen kosten voor te schieten en schade is direct gecompenseerd.

Wilt u ook geholpen wordt door een letselschade advocaat in Doetinchem? Vraag direct een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan of stel u vragen aan een letselschade specialist bij u in de buurt.

Icon

Oorzaken letselschade in Doetinchem

Letselschade kan op meerdere manieren ontstaan. In de meeste gevallen gaat het echter om een verkeersongeval zoals een achterop aanrijding of door een bedrijfsongeval. Andere oorzaken van letsel kunnen zijn:

 • Hondenbeet
 • Val door slechte weg
 • Ongeval in de bouw
 • Medische fout
 • Mishandeling

Welke letselschade kan geclaimd worden?

Is een ander aansprakelijke voor uw letselschade? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Een vraag die onze letselschade advocaten vaak krijgen is welke letselschade geclaimd kan worden.

Letselschade bestaat ten eerste uit alle kosten die u maakt, zoals het eigen risico en reiskosten. Maar ook loonschade door arbeidsongeschiktheid maakt onderdeel uit van uw letselschade claim. Daarnaast heeft u recht op vergoeding voor de pijn die u lijdt, het leed door het ongeval en eventuele angstklachten zoals een PTSS. Deze schadeposten wordt immateriële schade of smartengeld genoemd.

Letselschade is persoonlijk. Er zijn zoveel schadeposten dat u samen met uw letselschade advocaat in Doetinchem onderzoekt welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn.

Wilt u uw letselschade claimen in de regio Doetinchem? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Icon

Letselschade door een verkeersongeval

In Nederland gebeuren jaarlijks 120.000 verkeersongevallen. Dat zijn ruim 3300 kettingbotsingen, frontale aanrijdingen en voorrangsfouten per dag. En dat worden er ook nog veel mensen als fietser aangereden.

Als u letsel aan een verkeerongeval overhoudt, dan krijgt u in bijna alle gevallen een schadevergoeding. Uiteraard bij een aanrijding door een ander, maar ook als u zelf een verkeersfout maakt of als passagier. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje!

Ik ben aangereden

U bent in de auto aangereden bij een auto ongeluk. Gaat het om een kop-staart botsing en bent u van achteren aangereden? Dan is de persoon die u aanrijdt aansprakelijk. Al uw letselschade moet vergoed worden! Dit geldt zowel voor de bestuurder als de inzittenden.

Ik ben op de fiets aangereden

Bent u op de fiets aangereden door een auto, scooter of vrachtwagen? Dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding, ook bij eigen schuld, bijvoorbeeld bij het negeren van een rood stoplicht. U bent als fietser voor de wet namelijk een kwetsbare verkeersdeelnemer.

Is er sprake van eigen schuld? Dan krijgt u ten minste 50% van uw letselschade vergoed. In het geval een kind aangereden wordt is dit 100%!

Als inzittende of achterop een scooter aangereden

Zat u niet achter het stuur en bent u betrokken bij een verkeersongeval in Doetinchem en omstreken? Dan wordt uw letselschade altijd vergoed. Het maakt daarbij niet uit wie de verkeersfout heeft gemaakt!

Bedrijfsongeval

Als u op het werk een ongeval is overkomen dan is uw werkgever in de regel aansprakelijk voor de letselschade. Dit noemen wij werkgeversaansprakelijkheid. U hoeft alleen aan te tonen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hierbij letsel heeft opgelopen.

Bent u in het ziekenhuis opgenomen dan is het duidelijk dat u een ongeval met letsel is overkomen. In alle andere gevallen adviseren wij u het arbeidsongeval direct te melden bij u werkgever en getuigenverklaringen te vragen van collega’s die het ongeval gezien hebben.

Hondenbeet

Bent u in Doetinchem gebeten door een hond? De bezitter van het dier is aansprakelijk voor uw letselschade. Uw letselschade advocaat in Doetinchem verhaalt kosteloos uw letselschade, 100% kosteloos.

Na een hondenbeet kunt u naar letsel oplopen, zoals een scheurwond, spierletsel of zelfs zenuwletsel. Ook kan er een infectie ontstaan en resteert er vaak een litteken welke als ontsierend kan zijn. Daarom is het belangrijk om de bezitter van de hond aansprakelijk te stellen voor de schade die u lijdt.

Contact met uw letselschade advocaat in Doetinchem

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten in verhalen uw letselschade in Doetinchem snel en maximaal. En wij helpen u kosteloos.

Maak nu een vrijblijvende afspraak met uw letselschade advocaat, gewoon bij u thuis!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Doetinchem

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar