Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Heerenveen?
Onze letselschade advocaat in Heerenveen helpt u kosteloos!

Letselschade advocaat Heerenveen

Er is u in een ongeval met letsel als gevolg. Is een ander verantwoordelijk voor het ongeval, dan heeft u in Heerenveen recht op een letselschade vergoeding. Wilt u uw schade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat in Heerenveen? Vraag een letselschade advies gesprek aan met Eke Tinga van Brugman Letselschade Advocaten.

Eke Tinga is een geboren Friezin en letselschade jurist bij Brugman Letselschade Advocaten. Samen met haar bespreekt u de gevolgen van het ongeval. Wij regelen direct een voorschot op uw schade. U hoeft dan geen kosten en schade voor te schieten!

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Heerenveen

Is een ander aansprakelijk voor de gevolgen van het auto- ongeluk, fietsongeluk of een bedrijfsongeval? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Deze schadevergoeding omvat alle schade en de kosten die door het ongeval ontstaan. Daarnaast is er recht op smartengeld, een vergoeding voor pijn, verdriet en het leed dat u is aangedaan.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos bij het verhalen van schade in Heerenveen. Want als u bent aangereden of op het werk letsel opgelopen hebt, dan moet de aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand vergoeden.

Lijdt u schade? Bel dan met Eke Tinga voor een kosteloos adviesgesprek in Heerenveen. Zij is onze letselschade specialist als u in Friesland letsel lijdt. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een mail en maak een vrijblijvende afspraak. wij helpen u graag!

Icon

Een verkeersongeval in Heerenveen, wat nu?

Een kop staart botsing, scooter ongeval of op de fietsongeval meegemaakt? In de meeste gevallen is er dan recht op een vergoeding van letselschade. En dit is niet alleen als er een aansprakelijke partij is.

Een volledige schadevergoeding ontvangt u in de volgende gevallen:

 1. Een ander is aansprakelijk voor het verkeersongeval
 2. Bij een eenzijdig ongeval indien u in het bezit bent van een schade-inzittendenverzekering
 3. Indien u als passagier betrokken bent bij een auto-ongeluk
 4. Uw kind tot 14 jaar wordt door een auto aangereden maar maakt zelf een verkeersfout

Bent u als fietser aangereden of als voetganger? Dan ontvangt u ook een schadevergoeding als u zelf een verkeersfout maakt, bijvoorbeeld omdat u aangereden wordt terwijl u door rood licht fietste. Dit staat in de wet. Volgens de wet (artikel 185 Wegenverkeerswet) zijn fietsers en voetgangers namelijk extra kwetsbaar in het verkeer. Daarom worden zij extra beschermd!

Wilt u weten waar u recht op heeft als u betrokken bent bij een ongeval in het verkeer? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Heerenveen.

Icon

Een bedrijfsongeval in Heerenveen

Van een bedrijfsongeval is sprake als u tijdens het werk een ongeval overkomt waarbij u letsel oploopt. Lijdt u hierdoor schade, dan is de werkgever over het algemeen aansprakelijk.

Het enige dat u als medewerker of zzp’er hoeft te bewijzen is dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden. Dit kan tijdelijk letsel zijn, maar ook blijvend letsel.

Op werkgevers rust een zware zorgplicht. De werkgever moet er alles aan gedaan hebben om een ongeval te voorkomen. Meestal slaagt de werkgever hierin niet en is bij schadeplichtig. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Lijdt u schade door een arbeidsongeval in Heerenveen? Neem dan een letselschade advocaat in de arm. U weet dan zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Contact met uw letselschade advocaat in Heerenveen

Is u een ongeval in het verkeer of op het werk overkomen? Is er sprake van een hondenbeet of bent u op straat gevallen? Uw letselschade advocaat in Heerenveen helpt u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Brugman Letselschade Advocaten heeft letselschade advocaten door heer Friesland. Dus ook voor een letselschade advocaat in Leeuwarden of een letselschade advocaat in Franeker kunt u onze letsel advocaten terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar