Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Vraag het één van onze Experts

Letselschade Franeker

Is u in Franeker een ongeval overkomen en heeft u hierbij letselschade opgelopen? Bent u bijvoorbeeld aangereden of is u op het werk een ongeval overkomen? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Voor het verhalen van uw letselschade in Franeker kunt u kosteloos terecht bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij werken in heel Friesland, waaronder in Franeker, Drachten, Bolsward en Dokkum. En uw letselschade advocaat in Franeker is lid van de LSA. de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat u de beste hulp krijgt bij het verhalen van uw letselschade in Franeker!

Letselschade advocaat Franeker

Na een ongeval komt er op u in Franeker veel op u af. U bent dan met andere dingen bezig dan het verhalen van uw letselschade. Maar u maakt wel kosten en lijdt wel schade! Dan is het goed om te weten dat onze letselschade advocaten u kunnen helpen. En dit doen wij kosteloos voor u! U hoeft zich dus geen zorgen te maken om een rekening van onze letselschade advocaten. Zowel uw letselschade in Franeker als de kosten van rechtsbijstand verhalen wij voor u op de aansprakelijke partij.

Uw letselschadeclaim goed en kosteloos geregeld

Als u een letselschade advocaat van ons kantoor in de arm neemt, dan weet u zeker dat u een maximale vergoeding ontvangt. Door de jarenlange ervaring van ons team weten wij precies welke stappen er genomen moeten worden. En ook eventuele toekomstige schade verhalen wij voor u.

Letselschade bestaat enerzijds uit de kosten die u in Franeker maakt door het ongeval. Denkt u hierbij aan medische kosten zoals het eigen risico. Maar ook reiskosten en kosten voor hulp in het huishouden zijn kosten die op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden.

Bent u door het ongeval tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt geraakt? Dan is er sprake van inkomensschade. Ook deze schade verhalen wij voor u. Bent u in loondienst? Dan betaalt uw werkgever u het eerste jaar door. Maar onregelmatigheidstoeslag wordt niet doorbetaald. En wellicht mist u overwerk! Na een jaar hoeft uw werkgever in de regel nog maar 70% van uw loon door te betalen. En na 2 jaar komt u in de WIA. U lijdt dan in Franeker veel inkomensschade.

Bent u zelfstandig ondernemer in Franeker en is u een ongeval met letsel overkomen waardoor u niet of slechts gedeeltelijk kunt werken? Dan is er sprake van omzetderving en minder winst of zelfs verlies. Dit heeft grote invloed op uw inkomen! Ook deze schade verhalen onze letselschade advocaten in Franeker voor u!

Contact met uw letselschade advocaat in Franeker

Wilt u uw letselschade in Franeker kosteloos laten verhalen door een erkende en deskundige letselschade advocaat in Franeker? Neemt u dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

dvocatenkantoor Brugman is de letselschadespecialist in Friesland. Wij werken onder andere in: Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek en Heerenveen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar