Lijdt u schade na een ongeval in Hengelo en zoekt u een letselschade advocaat?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Hengelo

Brugman Letselschade Advocaten biedt hulp bij het verhalen van letselschade in Hengelo. Dit kunt u na een ongeval vaak goed gebruiken. Wij stellen de aansprakelijke partij aansprakelijk en claimen letselschade. Zo kunt u zich richten op uw herstel.

Lijdt u letselschade en wilt u deze verhalen op de aansprakelijke partij? Neem contact met ons op, wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos op de aansprakelijke partij.

Icon

Hoezo gratis hulp van een letselschade advocaat in Hengelo?

Uw letselschade advocaat in Hengelo werkt gratis voor u omdat dit recht verankerd ligt in de wet. De enige voorwaarde is dat er een aansprakelijke partij is, bijvoorbeeld omdat iemand bij een kop staart botsing achterop uw auto is gereden.

Onze letselschade specialisten onderzoeken altijd gratis of er een aansprakelijke partij is. Mocht de aansprakelijkheid niet rond komen, dan bent u ons niks verschuldigd. Daarom is onze rechtsbijstand dus altijd 100% kosteloos voor u.

Letselschade berekenen

Als u gewond bent geraakt bij een ongeval en u lijdt hierdoor schade, dan spreken wij van letselschade. Deze kan uit diverse schadeposten ontstaan, zoals schade in uw inkomen omdat u tijdelijk of voor lange tijd arbeidsongeschikt bent geraakt. Verder worden de kosten die u maakt vergoed, zoals het eigen risico omdat u in het ziekenhuis behandeld bent. Andere schadeposten zijn reiskosten, kosten medische behandelingen en smartengeld.

Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten zoals bij een whiplash of ander letsel. Maar ook leed veroorzaakt door het ongeval en verdriet komen vallen onder smartengeld.

Wilt u uw letselschade berekenen en/ of verhalen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze letselschade advocaat in Hengelo.

Icon

Letselschade na een verkeersongeval

Bent u aangereden of is er sprake van een eenzijdig ongeval? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op een letselschade vergoeding. Is een ander aansprakelijk? Dan wordt uw schade uiteraard vergoed. Maar bij een eenzijdig ongeval of een eigen verkeersfout kunt u vaak aanspraak maken op een schadevergoeding op de schade inzittenden verzekering (SVI- verzekering). Bijna iedereen heeft deze verzekering inmiddels!

Bent u als fietser aangereden of geschept op het zebrapad? Dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding. Ook bij eigen schuld omdat u door rood fietst of loopt! Voetgangers en fietsers worden namelijk extra beschermd door de wet. De enige voorwaarde is dat u aangereden bent door een motorvoertuig.

letselschade advocaat arbeidsongeval

Er vinden ieder jaar circa 200.000 arbeidsongevallen plaats in Nederland. Bij letsel door een bedrijfsongeval is er recht op een schadevergoeding. Dit betreft de materiële en immateriële schade.

Werkgevers moeten er alles aan doen om een ongeval op het werk te voorkomen. Zij hebben een zware zorgplicht. Dit betekent dat zij in bijna alle gevallen aansprakelijk zijn voor schade die door een bedrijfsongeval wordt geleden.

Lijdt u in Hengelo schade door een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos. Bel of stuur een bericht voor een afspraak of vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Hengelo

Zoekt u een letselschade advocaat in Hengelo om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag! Onze letselschade advocaten zijn ervaren en uiterst deskundig in het verhalen van schade door een bedrijfsongeval, verkeersongeval of hondenbeet.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar