Woont u in Schiedam en is u een ongeval overkomen met letsel?
Onze letselschadespecialisten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Schiedam

Er is u een ongeval overkomen, bijvoorbeeld in het verkeer of op het werk. Indien u hierdoor gewond bent geraakt, dan noemen de schade die u lijdt letselschade. Is het ongeval u overkomen door een fout van een derde? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Maar het verhalen hiervan is niet eenvoudig. Daarom heeft u ook recht op een gratis belangenbehartiger. In Schiedam vindt u deze bij Brugman Letselschade Advocaten!

Lijdt u schade na een ongeval, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten Schiedam helpen u graag en volledig kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht!

Verhalen letselschade in Schiedam

U heeft recht op een schadevergoeding na een ongeval, maar waar heeft u dan precies recht op? Welke letselschade komt wel en welke niet voor vergoeding in aanmerking? Uw letselschade advocaat Schiedam legt het u graag uit tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis of onze afspraak locatie in Rotterdam. U bespreekt samen met uw advocaat waaruit uw schade bestaat, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid of omdat u hulp ik het huishouden nodig heeft.

Uiteraard is letselschade heel persoonlijk, daarom bespreken wij graag persoonlijk met u over uw schade. Heel algemeen zijn echter de volgende schadeposten te onderscheiden:

 • Medische kosten
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Smartengeld
 • verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid
 • Schade door een studievertraging
 • Schade door een economische kwetsbaarheid
 • Reis- en parkeerkosten
 • Kosten voor onderhoud in huis en tuin (zelfwerkzaamheid)
 • Zorgkosten

U ziet dat er veel soorten schadeposten zijn. Wilt u tijdens een vrijblijvend gesprek weten waar u recht op heeft? Uw letselschade advocaat Schiedam vertelt het u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Kosteloze rechtsbijstand in Schiedam

 

In de wet is opgenomen dat u als letselschadeslachtoffer recht heeft op kosteloze rechtsbijstand. Daarom maakt u voor de rechtsbijstand van uw letselschade advocaat Schiedam geen kosten. Deze worden betaald door (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij. Dit is anders bij veel letselschadebureaus die vaak op basis van no-cure-no-pay werken. U wordt dan niet kosteloos geholpen, maar staat een deel van uw letselschadevergoeding af.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij niet op basis van no-cure-no-pay, want dan doen wij u tekort. Alle schade die u lijdt komt u toe en zo hoort het ook! Wij zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij de kosten voor onze rechtsbijstand betaald naast uw letselschadevergoeding!

Op ons kantoor werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten. Zij zijn ook alle lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten en ons kantoor draagt het specialistenkeurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten. Zo weet u zeker dat u met een deskundig advocatenkantoor te maken heeft in Schiedam.

Contact met uw letselschade advocaat Schiedam

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Schiedam? Belt u ons dan voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Gewoon bij u thuis in Schiedam (of omgeving) of op een van onze afspraaklocaties in Rotterdam of Den Haag! Wij zijn bereikbaar op 0800 278 4626 of stuurt u ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar