Letselschade advocaat in de regio Rotterdam nodig?
Vraag advies van Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam!

Letselschade advocaat Rotterdam

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Rotterdam | Een ongeval met letsel heeft direct impact op uw leven. Van het een op het andere moment heeft u te maken met pijn, beperkingen en komt u in het medisch circuit terecht. Misschien bent u zelfs niet in staat om te werken, uw huishoudelijke taken te verrichten en om uw tuin te onderhouden. Daarnaast maakt u ook nog eens allerlei kosten, zoals medische kosten en reiskosten. Dan is het fijn als u een letselschade advocaat in Rotterdam heeft om uw te helpen. Onze letselschade specialist in Rotterdam helpt u graag. U wordt altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Terwijl u zich bezig houdt met uw revalidatie, zorgt uw letselschade advocaat Rotterdam ervoor dat uw letselschade volledig op de aansprakelijke partij verhaalt wordt.

Kosteloos verhalen letselschade Rotterdam

Er wordt vaak gedacht dat een letselschade advocaat veel geldt kost. In werkelijkheid is dit niet het geval. Uw letselschade advocaat Rotterdam werkt namelijk volledig kosteloos voor u. Uw letselschade en de kosten voor rechtsbijstand verhalen wij namelijk volledig op de aansprakelijke partij. Zo maakt u dus geen kosten en kunnen wij kosteloos uw letselschade in Rotterdam verhalen.

In Rotterdam en omstreken zijn naast letselschade advocaten ook letselschadebureaus actief. deze letselschadebureaus hebben echter niet de kennis en kunde als uw letselschade advocaat Rotterdam. Er werken geen advocaten en soms zelfs niet eens juristen. Letselschadespecialist is geen beschermd beroep. Er zijn dan ook veel “cowboys” actief in de letselschade. Wij adviseren u dan ook om altijd te kiezen voor een letselschade advocaat die is aangesloten bij de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. U weet dan zeker dat u in Rotterdam te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partij.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam werken alleen maar LSA advocaten. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Uw letselschade in Rotterdam verhalen? Neem contact met ons op voor advies en de inschakeling van een letselschade advocaat Rotterdam. Bel 0800 278 4626 of mail ons. Liever chatten? Dat kan ook via de button rechts onder aan deze pagina.

Letselschade verhalen in Rotterdam

U wilt na een ongeval uw letselschade verhalen. Uw letselschade advocaat Rotterdam zorgt er dan eerst voor dat wij weten wie nu de aansprakelijke partij is. En dit valt niet altijd mee! Want niet de bestuurder van een auto is aansprakelijk, maar diens WAM- verzekeraar en de bezitter van de auto. En niet de medewerker van een bedrijf die het letsel veroorzaak is aansprakelijk voor uw letselschade, maar diens werkgever. Spreek je de verkeerde persoon aan, dan is de kans groot dat u uw letselschade niet kunt verhalen. Uw letselschade specialisten van ons kantoor zorgt er echter voor dat de juiste persoon aangesproken wordt.

Is de aansprakelijkheid eenmaal erkend? Dan dient de schade in kaart te worden gebracht. Wij kennen diverse schadeposten. Belangrijke schadeposten die vaak bij letsel na een ongeval voorkomen zijn”

– Verlies aan verdienvermogen

– Medische kosten

– Kosten voor verzorging en/ of verpleging

– Reis- en parkeerkosten

– Kosten voor hulp in het huishouden

– Smartengeld

Wilt u weten op welke schadeposten u recht heeft? Neemt u dan contact met Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of mail ons. Direct chatten met een letselschade advocaat kan ook via onderstaande button.

Verkeersongeval Rotterdam

Rotterdam is een drukke stad, niet alleen in de stad zelf, maar ook om Rotterdam heen is het verkeer erg druk. Reden waarom de gemeente Rotterdam een verkeersplan heeft. Hierin is ook de veiligheid van het verkeer opgenomen. Want er gebeuren jaarlijks veel ongevallen in Rotterdam, ook met letsel als gevolg. Wellicht heeft u dit recentelijk ook ervaren. Schakelt u dan uw letselschade advocaat Rotterdam in voor het verhalen van uw letselschade. Of u nu als voetganger of fietser bent aangereden door een auto of wellicht in aanraking bent gekomen met een tram, onze letselschade specialisten helpen u graag. En de kosten voor uw rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Bij verkeersongevallen is het ten eerste van belang een onderscheid te maken naar soort ongeval. Bent u in uw auto aangereden door een ander motorvoertuig, bijvoorbeeld als gevolg van een achterop aanrijding? Dan dient de partij die achter op u is gereden uw letselschade Rotterdam te vergoeden. Is er sprake van een eenzijdig ongeval? Ook dan kun u uw letselschade verhalen, namelijk als u zelf een schade- inzittendenverzekering heeft afgesloten. Op basis van deze verzekering krijgt u dan uw letselschade vergoed. Ook in dit geval kunnen onze letselschade advocaten u kosteloos bijstaan. Neemt u daarom contact met ons op na een verkeersongeval.

Zat u niet als bestuurder maar als passagier in de auto die is aangereden? Of in de auto die de aanrijding veroorzaakt heeft? Dan wordt uw letselschade altijd vergoed. Op grond van de wet bent u een “schuldloze derde”. U had namelijk geen invloed op de toedracht van het ongeval. U krijgt in een dergelijke situatie altijd uw letselschade vergoed. Wilt u weten wie u nu moet aanspreken? Bel of mail dan uw letselschade advocaat Rotterdam van Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam.

Veel verkeersongevallen in Rotterdam gebeuren met voetgangers en fietsers. Automobilisten zien u bijvoorbeeld over het hoofd en rijden u aan. Dan is het duidelijk dat de verzekeraar van de auto uw letselschade moet betalen. Anders lijkt dit te zijn als de auto of scooter geen verkeersfout heeft gemaakt. Op grond van de wet is dit echter anders. Voetgangers en fietsers worden begrepen als zwakke verkeersdeelnemers. Daarom zegt de wet dat u ook dan in aanmerking komt voor een vergoeding van ten minste 50% van uw letselschade. En bij kinderen tot 14 jaar is dit zelfs 100%. Dus ook als u als voetganger of fietser een verkeersfout maakt ontvangt u ten minste 50% van uw letselschade. De enige voorwaarde is dat u bent aangereden door een auto.

Bent u als voetganger of fietser in aanraking met een (andere) fietser? Dan hangt uw recht op een vergoeding van uw letselschade af van de vraag of de wederpartij een verkeersfout heeft gemaakt.

Is u in het verkeer een ongeval overkomen? Bel dan 0800 278 4626 of mail ons voor hulp.

Letselschadebureau Rotterdam

In Rotterdam zijn ook meerdere letselschadebureaus actief. Hier werkt soms een letselschade jurist, maar vaak wordt u geholpen door iemand met geen juridische opleiding. Iedereen mag namelijk een letselschadebureau in Rotterdam beginnen. Letselschade specialist is geen beschermd beroep.

Lijdt u letselschade in Rotterdam? Dan adviseren wij u een letselschade advocaat in de arm te nemen en geen letselschadebureau in Rotterdam te vragen uw belangen te behartigen. U loopt dan het gevaar dat u niet de rechtsbijstand ontvangt waar u recht op heeft!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar