Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!
Bent u na een ongeval op zoek naar een letselschade advocaat in Veldhoven?

Letselschade advocaat Veldhoven

Het kan u zomaar overkomen. Een ander geeft u geen voorrang of ziet een file over het hoofd. Of er is sprake van een ongeval op het werk. Het gevolg is een ongeval met letsel. Er worden kosten gemaakt en misschien is er zelfs wel sprake van arbeidsongeschiktheid. Wij spreken dan van letselschade. De veroorzaker van het ongeval moet uw letselschade dan vergoeden. Uw letselschade advocaat in Veldhoven van Brugman Letselschade helpt u hierbij.

Op grond van de wet heeft u recht op kosteloze deskundige hulp van een letselschade advocaat of letselschadebureau. Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor, dan weet u zeker dat u een letselschade specialist in de arm neemt. Want onze letselschade advocaten in Veldhoven zijn lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten en dragen het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten Nederland.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat Veldhoven

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk, bent u als fietser aangereden of door een hond gebeten? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u. De advocaatkosten verhalen wij op de aansprakelijke partij!

Onze letselschade advocaten werken in Veldhoven en omstreken. Wij komen gewoon bij u thuis voor een letselschade advies of het indienen van een letselschadeclaim. Uw letselschade advocaat in Veldhoven stelt de aansprakelijkstelling op, maakt een schadestaat op en zorgt dat u direct een voorschot op uw schade ontvangt. Zo kunt u zich bezighouden met wat echt belangrijk is, uw revalidatie en maximale herstel. Wij zorgen voor de financiële afwikkeling van uw letselschade claim!

Bel voor kosteloze rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade vergoeding in Veldhoven

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval of is er sprake van een bedrijfsongeval? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Maar ook zonder aansprakelijke partij kan er sprake zijn van vergoedingsplicht, namelijk in het geval van een schade inzittenden verzekering svi-verzekering bij een eenzijdig verkeersongeval. En bij een hondenbeet is de bezitter van de hond op grond van artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek (BW) aansprakelijk voor uw letselschade.

In voornoemde gevallen heeft u recht op een vergoeding van letselschade. Bent u van achteren aangereden bij een kettingbotsing of als fietser aangereden door een auto? Dan ontvangt u een letselschadevergoeding van de letselschade verzekeraar (WAM-verzekeraar) van de auto, vrachtwagen of scooter die u aanreed. Bij werkgeversaansprakelijkheid is de werkgever aansprakelijk voor uw letselschade. Gelukkig hebben de meeste werkgevers een letselschadeverzekering die uw letselschade betaalt.

Schakelt u ons in, dan zorgen wij voor de aansprakelijkstelling. Ook regelen wij een voorschot voor u zodat u geen kosten hoeft voor te schieten of met schade blijft zitten.

NOVA

Schadeposten bij letselschade

Een onderscheid wordt gemaakt tussen kosten, schade en smartengeld. Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Bij ieder letselschade slachtoffer zijn er ook andere schadeposten van toepassing. Bij kosten door een ongeval kunt u denken aan medische kosten zoals het eigen risico en facturen van de fysiotherapeut. Maar ook kosten door een ziekenhuisopname, voor huishoudelijke hulp of (extra) kinderopvang maakt onderdeel uit van de letselschade vergoeding.

Helaas komt ook arbeidsongeschiktheid door een ongeval veelvuldig voor. De inkomensschade is ook letselschade en komt voor vergoeding in aanmerking!

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval lijdt, angstklachten door een verkeersongeval en andere psychische klachten zoals een post traumatische stress stoornis (ptss).

Wilt u weten welke schadeposten in uw geval voor vergoeding in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Uw letselschade advocaat in Veldhoven helpt u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar