Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Lijdt u letselschade in Voorburg door een verkeersongeval of bedrijfsongeval?

Letselschade advocaat Voorburg

Iedereen kan een ongeval overkomen, vaak buiten uw schuld. Bijvoorbeeld bij een aanrijding door een kettingbotsing of als een fietser aangereden wordt. Maar ook op het werk kan een ongeval buiten uw schuld overkomen. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Als u bij het auto-ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval letsel oploopt en hierdoor schade lijdt, dan is er sprake van letselschade.

Is een ander aansprakelijk voor de gevolgen van het ongeval, dan is er een schadevergoedingsplicht. Motorvoertuigen zijn in Nederland verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Werkgevers zijn in de meeste gevallen ook verzekerd. De letselschade vergoeding wordt dan ook meestal door de letselschade verzekering uitgekeerd.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Voorburg

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. U staat ook nog eens tegen een ervaren letselschade jurist van een grote verzekeraar. Dan is het fijn als u als letselschade slachtoffer wordt bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Voorburg.

De letselschade advocaten in Voorburg van Brugman Letselschade Advocaten helpen u bij het indienen van de letselschadeclaim kosteloos. In de wet is namelijk opgenomen dat u bij letselschade recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat als een ander aansprakelijk is. Maar ook bij een letselschadeclaim op grond van een schade-inzittendenverzekering bij een eenzijdig verkeersongeval is er recht op de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Voorburg.

Contact met uw letselschade advocaat in Voorburg

Lijdt u letselschade door een ongeval? Laat uw letselschadevergoeding door onze letselschade advocaten verhalen, 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij berichten u dan altijd dezelfde dag nog.

Icon

Letselschade na een ongeval, wat wordt vergoed?

Als u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een hondenbeet dan maakt u kosten en lijdt u schade. De vraag is dan: welke schadeposten worden vergoed? Het antwoord op deze vraag is dat alle kosten die u maakt en alle schade die u lijdt door het ongeval vergoed worden. Dit betekent dat als u het eigen risico moet betalen door het ongeval, deze vergoed wordt. Maar ook schade als gevolg van arbeidsongeschiktheid, hulp in het huishouden, extra kinderopvang en kosten gemoeid met het onderhoud van uw huis en tuin zijn schadeposten die deel uitmaken van de letselschadevergoeding.

Bovenstaande schadeposten noemen wij materiële schadeposten, deze zijn op geld waardeerbaar. Daarnaast is er na een ongeval met letsel ook recht op de vergoeding van het smartengeld of immateriële schade. Dit is een letselschade vergoeding voor geleden pijn, verdriet en angstklachten door een ongeval.

Letselschade berekenen en letselschade claimen

Lijdt u letselschade en wilt u uw letselschade bereken? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Voorburg. Wij helpen u graag en volledig kosteloos. Een intakegesprek kan gewoon bij u thuis in Voorburg. Samen met u bespreken wij de gevolgen van het ongeval en uw letselschade advocaat zorgt dat er een voorschot wordt betaald. U hoeft dan geen kosten voor te schieten of schade zelf te dragen. Ook stel uw letselschade advocaat in Voorburg van ons kantoor de aansprakelijkstelling op en zorgt hij of zij ervoor dat uw letselschade maximaal vergoed wordt.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten Voorburg

Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na verkeersongevallen, arbeidsongevallen en schade toegebracht door een dier, zoals bij een hondenbeet. Maar ook bij letselschade als gevolg van een slecht wegdek kunt u bij ons terecht.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken de beste letselschade advocaten van Nederland. Dit durven wij gerust te zeggen nu onze letselschade advocaten lid zijn van de specialistenvereniging van letselschade advocaten en ons kantoor het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten mag dragen!

Wilt u de hulp van een letselschade advocaat in Voorburg? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar