Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Weert?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Weert

U bent slachtoffer van een ongeval met letsel, er komt dan veel op u af. Waarschijnlijk is het ook de eerste keer dat u een ongeval meemaakt. Het is dan lastig om zelf uw letselschade te verhalen.

Uw letselschade advocaat in Weert helpt u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade. Neem gerust contact op voor een kennismaking met een van onze letselschade advocaten. Dit kan gewoon bij u thuis. Samen met uw letselschade advocaat Bespreekt u de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Daarna gaan wij direct voor u aan het werk. Uw letselschade specialist verzorgt de aansprakelijkstelling, berekent uw letselschade en regelt direct een eerste voorschot voor u!

Kosteloze rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Weert

De persoon die het ongeluk veroorzaakt is gehouden de kosten van rechtsbijstand te betalen. Soms ook worden deze kosten betaald door een svi-verzekering of een rechtsbijstandsverzekering bij een overname van uw dossier. Daarom werken wij letselschade na een een aanrijding of een ongeval op het werk altijd kosteloos voor u! Bij een hondenbeet verhalen wij de kosten op de WA- verzekeraar van de hondenbezitter.

Er zijn letselschade juristen en letselschade bureaus die werken op basis van no cure no pay. Dit betekent dat zij u helpen in ruil voor een percentage van uw letselschade vergoeding. Ga hier nooit zomaar op in! Meestal heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand! Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij altijd 100% kosteloos voor u!

Icon

Schadeposten bij letselschade

Whiplashklachten na een ongeval of een fietsongeval met met letsel, indien er sprake is van een ongeval met letsel is er recht op een schadevergoeding als een ander aansprakelijk is. De vraag is dat welke schade vergoed wordt.

IconUw letselschade vergoeding bestaat uit meerdere schadeposten. Deze staan in de schadestaat welke uw letselschade advocaat in Weert voor u opstelt. Voorbeelden van schadeposten zijn:

 1. Loonschade om winstderving bij arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Reiskosten
 4. Verzorgings- en verpleegkosten
 5. Kosten voor hulp in het huishouden
 6. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 7. Studievertraging
 8. Smartengeld.

Wat is smartengeld?

Bij lichamelijke klachten na een ongeval zijn er pijnklachten. Een voorbeeld is nekklachten na een ongeluk of ander pijnklachten. Deze pijn is niet op geld te waarderen. Daarom wordt smartengeld ook wel immateriële schade genoemd. Het is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten, boosheid, frustratie en blijvende littekens, zoals bij een hondenbeet of brandwond.

Bij letsel heeft u altijd recht op smartengeld, zowel bij licht letsel als bij zwaar lichamelijk letsel. Uw letselschade advocaat in Weert adviseert u graag!

Icon

Letsel door een auto ongeluk in Weert, wat nu?

Bent bij een auto ongeval n Weert betrokken geraakt en heeft u hieraan letsel overgehouden? Dan heeft u in bijna alle gevallen recht op een letselschade uitkering. Is een ander aansprakelijk, dan wordt uw letselschade vanzelfsprekend vergoed door de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij. Maar ook bij een eenzijdig ongeval, als passagier en bij een eigen verkeersfout kan er sprake zijn van recht op een schadevergoeding.

Bij een eenzijdig verkeersongeval kan een beroep gedaan worden op de schade-inzittendenverzekering. Ook bij een eigen verkeersfout. En inzittenden komt op grond van een bijzondere regeling altijd een schadevergoeding toe! Vraag uw letselschade advocaat in Weert naar de voorwaarden!

Op de fiets aangereden in Weert

Bij een fietsongeval worden fietsers extra beschermd. De enige voorwaarde is dat u op de fiets aangereden bent door een auto, vrachtwagen of scooter! Deze bescherming houdt in dat een fietser (of voetganger) altijd recht heeft op een letselschade vergoeding. De loopt op van 50% (bij een eigen verkeersfout) tot 100% als de andere partij aansprakelijk is.

Hier leest u waar u recht op heeft bij een fietsongeluk met een motorvoertuig.

Icon

Een bedrijfsongeval in Weert, claim uw letselschade

Op de werkvloer gebeuren ongevallen wellicht vaker voor dan u denkt! Ieder jaar zijn er 200.000 arbeidsongevallen! Vaak gaat het om een vervelend ongelukje met licht letsel, soms echter is er sprake van zwaar letsel veroorzaakt door onzorgvuldigheid van uw werkgever, onveilige arbeidsomstandigheden of een fout van een collega. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid, ook als uw collega het bedrijfsongeval heeft veroorzaakt.

Bent u in de regio Weert het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Uw letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten adviseren u graag en verhalen indien gewenst uw letselschade op de aansprakelijke partij!

Contact met uw letselschade advocaat in Weert

Klachten na een kop staart botsing, een bouwongeluk of een hondenbeet. Wat de oorzaak van uw letsel ook is, onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade, 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor het kosteloos verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar