Is u in Woerden een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor schade?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade advocaat Woerden

Icon

Er is u in Woerden een ongeval overkomen. Wij begrijpen dat u na een verkeersongeval of ongeval op het werk wellicht niet precies wat te doen om uw schade vergoed te krijgen. Uw letselschade advocaat in helpt u hier in Woerden graag bij. En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u!

Is een ander schuldig aan het ongeval? Dan heeft u uiteraard recht op een letselschade vergoeding. Maar ook bij een eenzijdig ongeval en zelfs bij “eigen schuld” kan er sprake zijn van een recht op schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Woerden adviseert u graag en geheel vrijblijvend.

Letselschade advocaat in Woerden inschakelen

Een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet met letselschade heeft een grote impact op uw leven. Het is dan fijn als een letselschade specialist voor uw rechten opkomt en zorgt dat uw letselschade verhaald wordt. Schakelt u hiervoor een letselschade advocaat in Woerden van ons kantoor in, dan helpen wij u kosteloos.

Wij staan u in het hele letselschadetraject bij zodat u zich kunt richten op uw herstel. Onze letselschade advocaat komt bij u in Woerden langs en bespreekt de gevolgen van het ongeval met u. Ook regelt hij een voorschot op uw schade zodat u de schade niet hoeft voor te schieten.

Schakelt u ons in, dan helpen wij u kosteloos. Geen no cure no pay waarbij u een deel van uw schadevergoeding afstaat. Echt 100% kosteloos! Onze kosten worden betaalt door de aansprakelijke partij of de svi- verzekering.

Icon

Welke schadeposten kunnen geclaimd worden?

Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Materieel is alle schade die op geld te waarderen is, zoals inkomensschade en medische kosten. Andere materiële schadeposten zijn:

 1. Reiskosten
 2. Een studievertraging
 3. Kosten voor huishoudelijke hulp
 4. Onderhoudskosten
 5. Verpleeg- en verzorgingskosten

Wilt u weten waar u recht op heeft? Laat uw letselschade berekenen door uw letselschade advocaat in Woerden.

Wat is smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor immateriële schade. Voorbeelden hiervan zijn pijnklachten na een verkeersongeval, angstklachten voor honden na een hondenbeet en ontsierende littekens na een brandwond.

Smartengeld berekenen is niet eenvoudig. Want hoe waardeer je pijn op geld? Daarom is er een smartengeld gids op basis waarvan smartengeld wordt begroot. Hierin staan rechtszaken uit het verleden waarin smartengeld is toegekend. In ieder concreet geval wordt aansluiting gezocht op voorbeelden uit de smartengeldgids. Op deze manier wordt uw smartengeld berekend.

Icon

Letselschade na een verkeersongeval in Woerden

Bij een auto-ongeluk, fietsongeval of scooterongeluk kunt u vervelend letsel oplopen. Het is dan belangrijk om te onderzoeken of er een recht is op schadevergoeding. Bij een verkeersongeluk is dit meestal het geval. Zeker als een ander aansprakelijk is!

In het geval van een eenzijdig verkeersongeval of bij een eigen verkeersfout is er in beginsel geen recht op een letselschadevergoeding. Maar soms is er toch een schadevergoedingsverplichting van een letselschadeverzekeraar! Uw letselschade advocaat in Woerden adviseert u hier graag over.

Bij een eenzijdig ongeval kunnen passagiers een letselschade claim indienen bij de autoverzekeraar. Maar ook de bestuurder kan recht hebben op een vergoeding van zijn of haar schade. In veel gevallen is er namelijk een schade inzittendenverzekering. Deze svi-verzekering betaalt dan de schade, inclusief het smartengeld.

Als fietser aangereden? Altijd recht op een schadevergoeding

Fietser en voetgangers zijn extra kwetsbaar in het verkeer. Daarom is bij wet bepaald dat u altijd recht heeft op een schadevergoeding als u als fietser bent aangereden. Hetzelfde geldt voor voetgangers. De enige voorwaarde is dat u bent aangereden door een motorvoertuig.

Bent u aangereden op de fiets of als voetganger, dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding van ten minste 50% (bij een eigen verkeersfout) tot 100%. Uw letselschade advocaat in Woerden adviseert u graag.

Icon

Letselschade claimen bij een bedrijfsongeval in Woerden

Bent u tijdens het werk gewond geraakt? Of er nu sprake is van crush letsel, nekletsel of een gebroken arm of been, wij helpen u altijd bij een bedrijfsongeval. Ook bij een ongeval op het werk kunnen wij u kosteloos bijstaan.

Werkgevers zijn in de regel verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade advocaat in Woerden regelt uw schadeclaim dan ook met de letselschade verzekeraar. Zo blijft uw relatie met de werkgever goed.

Wilt u uw letselschade bij werkgeversaansprakelijkheid verhalen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar