heeft u een letselschade advocaat in Zwolle nodig?
Laat u in Zwolle helpen door onze letselschade advocaten!

Letselschade advocaat Zwolle

Uw letselschade kosteloos verhaald door uw letselschade advocaat Zwolle | Een achterop aanrijding, fietsongeval of een bedrijfsongeval. Als u hierbij gewond raakt en schade lijdt, spreken wij van letselschade. Uiteraard wilt u deze schade op de aansprakelijke partij verhalen. Dit is in de meeste gevallen ook mogelijk.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Zwolle helpen wij u graag. Onze letselschade specialisten zorgen ervoor dat uw letselschade op de aansprakelijke partij snel en volledig vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

Kosten maakt u niet voor de hulp van uw letselschade advocaat Zwolle van ons kantoor, want de kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Brugman Letselschade Advocaten Zwolle

Brugman Letselschade Advocaten is al jarenlang een begrip als het om het verhalen van letselschade in Zwolle en omstreken gaat. Wij onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van onze rechtsbijstand. Anders dan andere advocatenkantoren houden wij ons alleen bezig met het verhalen van letselschade. Uw letselschade advocaat Zwolle heeft ten minste 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade en is lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Daarnaast geloven wij in een persoonlijke aanpak van uw letselschadedossier.

Bij rechtsbijstandsverzekeraars en letselschadebureaus bent u vaak een nummer. Bij Brugman Letselschade Advocaten vinden wij het belangrijk dat u vanaf het eerste moment een eigen letselschade advocaat Zwolle krijgt toegewezen. Deze letselschade specialist komt ook gewoon bij u thuis om met u te praten over het ongeval. Samen met u kijkt hij wat u nodig heeft, vervolgens gaat wij voor u aan het werk.

Lijdt u in Zwolle schade als gevolg van een ongeval. bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of verkeersongeval Zwolle? Neemt u dan contact met ons op voor het geheel kosteloos verhalen van uw letselschade. Want kosten maakt u niet, uw letselschade als de kosten voor rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor hulp bij het verhalen van uw letselschade. Chatten kan ook via onderstaande button. Via de chat zijn wij 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds.

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

Mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat
Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek is werkzaam als letselschade advocaat. Haar doel is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Contact

Een verkeersongeval in Zwolle, wat nu?

Een ongeval zit in een klein hoekje, zeker in het verkeer. Een auto die een file niet opmerkt, een fietser over het hoofd ziet of een fietser die een voetganger aanrijdt. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele ongevallen die ik het verkeer in Zwolle kunnen gebeuren.

Een verkeersongeval Zwolle kan tot veel letsel leiden en dus tot letselschade. Is er een motorvoertuig bij het ongeval betrokken, bijvoorbeeld een auto of scooter? Dan kunt u de WAM- verzekeraar van de bezitter van de auto aanspreken. U stuit dan ook direct de verjaring jegens de bezitter van de auto. WAM staat voor Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen. Uw letselschade advocaat Zwolle zorgt ervoor dat de juiste persoon op grond van de WAM aangesproken wordt en de verjaring op de juiste wijze gestuit wordt.

Naast de WAM is de Wegenverkeerswet van belang bij een verkeersongeval Zwolle. Vooral als u als voetganger of fietser aan het verkeer deelneemt. Want op basis van deze wet is een motorvoertuig waarmee u als voetganger of fietser in aanraking komt altijd voor ten minste 50% aansprakelijk, behoudens enkele uitzonderingen. Dit betekent dus dat ook als de auto of scooter geen verkeersfout heeft gemaakt, u uw letselschade toch vergoed krijgt. Kinderen onder de 14 jaar hebben zelf op basis van de WAM recht op een volledige vergoeding van de letselschade die zij door het ongeval lijden.

Is u een verkeersongeval in Zwolle overkomen? Zorg er dan altijd voor dat er een schadeformulier wordt ingevuld en dat beide partijen het schadeformulier ondertekenen. Noteer daarnaast namen van eventuele getuigen. Bel zo nodig de politie zodat de toedracht kan worden onderzocht. In de praktijk blijkt namelijk nog al eens dat er discussie bestaat over de schuldvraag. Deze discussie kunt u eenvoudig voorkomen voor het voorgaande in acht te nemen.

Wilt u weten wat u kunt doen om uw letselschade na een verkeersongeval te verhalen? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat Zwolle. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor het kosteloos verhalen van uw letselschade na een verkeersongeval.

Een bedrijfsongeval, wie vergoed mijn schade?

Bent u op het werk gevallen, is u een heftruck ongeval overkomen of lijdt u schade door een gebrekkige machine? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Uw werkgever dient op grond van de wet namelijk te zorgen dat u veilig uw werk kan doen. Gebeurt er een ongeval op het werk, dan wordt bijna altijd aangenomen dat er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid.

Gelukkig zijn bijna alle werkgevers in Nederland verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade claim wordt daarom behandeld door een letselschade verzekering. Dit is wel zo prettig omdat u de band met de werkgever goed wilt houden.

Is u een ongeval op het werk overkomen en lijdt u hierdoor letselschade? Onze letselschade advocaten in Zwolle helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

 

Gebrekkige stoep of weg

In Zwolle komen veel gebrekkige wegen en stoepen voor. Losliggende of omhoog staande stoeptegels en gaten in de weg, het kan zorgen voor valpartijen waarbij u gewond kunt raken. De bezitter van de weg of stoep kan dan aansprakelijk zijn voor de schade die u door de valpartij lijdt. Uw letselschade advocaat Zwolle adviseert u graag over de mogelijkheden om uw letselschade te verhalen.

De bezitter van de weg op stoep is vaak de gemeente of provincie. Zij zijn verzekerd voor ongevallen als gevolg van een gebrekkige wet of stoep. Maar wanneer is de wegbeheerder nu aansprakelijk? Dit is uitgemaakt in de rechtsspraak, ook wel jurisprudentie genaamd. Het komt er op neer dat het verschil in hoogte minimaal 3 centimeter moet zijn. Een omhoog staande stoeptegel moet dus ten minste 3 centimeter hoger staan dan de andere tegels. Een gat in de weg moet 3 centimeter of dieper zijn. Is dit het geval? Dan is de wegbeheerder in de meeste gevallen aansprakelijk. Maar ook als er een verschil van minder dan 3 centimeter is kan er sprake zij van aansprakelijkheid.

Uiteindelijk is voor de aansprakelijkheidsvraag de situatie van het geval doorslaggevend. Neemt u daarom altijd direct na het ongeval foto’s van de plek des onheils of zorg dat een ander deze foto maakt. Het komt namelijk nog al eens voor dat een gemeente of provincie de stoep of weg direct na uw val repareert. U bent dan uw bewijs kwijt!

Heeft u vragen over het verhalen van letselschade na een val over een stoeptegel of op de weg? Bel voor direct advies in Zwolle van een letselschade advocaat 0800 278 4626 (gratis), mail ons of start een chat!

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman letselschade advocaten is een advocatenkantoor dat zich alleen bezig houdt met het verhalen van letselschade voor slachtoffers van verkeersongevallen, ongevallen op het werk, en voor slachtoffers die vallen of struikelen over een gebrekkig weg en stoep. Bent u gebeten door een hond? Ook dan helpen wij u graag.

Uw letselschade advocaat Zwolle werkt alleen voor slachtoffers, zij treden nooit op voor verzekeraars. Brugman Letselschade Advocaten is hiermee volledig onafhankelijk. Wel zijn wij partijdig! Want wij gaan tot het uiterste om uw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen.

Brugman Letselschade Advocaten werkt onder andere in Zwolle, maar voor het verhalen van letselschade kunt u ook bij ons onder andere ook terecht in Kampen, Hattem, Apeldoorn, Meppel, Hoogeveen, Emmeloord en Deventer.

wognum hoofdkantoor advocatenkantoor brugman letselschade

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar