Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade bedrijfsongeval Purmerend

Een bedrijfsongeval tijdens het werk kan voor u in Purmerend tot grote gevolgen leiden. U bent gewond en wellicht zelfs arbeidsongeschikt als gevolg van het ongeval. In ieder geval maakt u veel kosten in Purmerend door het ongeval, zoals medische kosten en kosten voor verzorging en hulp in het huishouden. Alle schade die u door een bedrijfsongeval lijdt, is letselschade.

In Purmerend kunt u voor het verhalen van uw letselschade na een bedrijfsongeval kosteloos een beroep doen op de letselschade advocaten van ons kantoor. Heeft u vragen of wilt u dat wij uw letselschade kosteloos verhalen? Neem dan contact met ons op: 0229 507903 of per mail!

Uw letselschade advocaat in Purmerend verhaalt kosteloos uw schade

De meeste werkgevers in Nederland zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid van letsel van hun medewerkers. Daarnaast zijn werkgevers veelal verzekerd tegen fouten van medewerkers tegenover anderen, waaronder collega’s. Als u in Purmerend letsel heeft opgelopen door een fout van een collega, dan is uw werkgever verplicht uw letselschade te betalen.

Wij begrijpen dat u het misschien lastig vindt om uw werkgever aansprakelijk te stellen. Onze letselschade advocaten in Purmerend zorgen er voor dat zo snel mogelijk de verzekeraar ingeschakeld wordt. Uw werkgever merkt dus niet veel van het verhalen van uw letselschade.

Wanneer heeft u recht op een schadevergoeding na een bedrijfsongeval

Op grond van de wet rust er op uw werkgever een zorgplicht. Deze houdt onder andere in dat uw werkgever er voor moet zorgen dat u uw werk veilig kunt doen. Overkomt u een ongeval tijdens het werk? Dan gaat de wet er in beginsel van uit dat uw werkgever niet aan zijn zorgplicht heeft voldaan. Uw letselschade in Purmerend moet dan vergoed worden. Dit is slechts anders als de werkgever bewijst dat hij aan zijn zorgplicht heeft voldaan of dat u “bewust roekeloos” heeft gehandeld. In de praktijk betekent het echter dat de werkgever uw letselschade in Purmerend moet betalen.

Brugman Letselschade Advocaten verhaalt uw schade kosteloos!

Brugman Letselschade Advocaten in Purmerend is het enige advocatenkantoor waar letselschade advocaten werken. Er is ook een letselschadebureau in Purmerend. Daar werken echter geen advocaten. De letselschadebehandelaars bij letselschadebureau’s zijn vaak niet eens juristen.

Onze letselschade advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Uw letselschade advocaat in Purmerend is zelfs lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Bij ons bent u dus aan het juiste adres. En wij verhalen uw letselschade na een bedrijfsongeval kosteloos voor u. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel 0229 507903 of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar