Wij verhalen uw letselschade bij werkgeversaansprakelijkheid gratis voor u.
Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Purmerend?

Letselschade door bedrijfsongeval Purmerend

Een bedrijfsongeval tijdens het werk kan voor u in Purmerend tot grote gevolgen leiden. U bent gewond en wellicht zelfs arbeidsongeschikt als gevolg van het ongeval op het werk. Dit heeft niet alleen persoonlijke gevolgen, ook financieel kan een arbeidsongeval consequenties hebben. Het is daarom goed om te onderzoeken of er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid.

Bij Brugman Letselschade Advocaten geven wij u graag een eerlijk letselschade advies over de aansprakelijkheid van de werkgever. Daarbij is van belang dat er een zorgplicht op werkgever rust. Wordt deze geschonden, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Uit de rechtspraak valt af te leiden dat hier als snel sprake van is.

Heeft u letsel aan een bedrijfsongeval in Purmerend overgehouden? Neem dan contact met onze letselschade specialisten op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Wat te doen na een bedrijfsongeval in Purmerend?

U draagt de bewijslast dat u een bedrijfsongeval is overkomen. Daarom is het verstandig om het bedrijfsongeval te melden. Bijvoorbeeld bij een manager of de werkgever zelf. Vul indien mogelijk zelfs een schadeformulier in of laat de werkgever een aantekening in uw personeelsdossier maken. Heeft iemand het ongeval gezien? Vraag dan een verklaring of om de contactgegevens van de getuige.

Naast dat het bedrijfsongeluk u is overkomen, dient u te bewijzen dat u hieraan letsel hebt overgehouden. Bent u direct naar het ziekenhuis vervoerd? Dan staan het ongeval op het werk en het letsel vast. Indien dit echter niet het geval is, dan raden wij u aan altijd direct na het melden van het ongeval naar een arts te gaan en uw letsel te laten beoordelen.

Verplichting bedrijfsongeval melden

Onder omstandigheden rust er op de werkgever ook een verplichting om een arbeidsongeval te melden. Dit is het geval bij:

 • blijvend letsel zoals bijvoorbeeld hersenletsel of een breuk
 • ziekenhuisopname
 • een dodelijk bedrijfsongeval

Een dergelijke melding wordt gedaan bij de Arbeidsinspectie.

Wat is een bedrijfsongeval?

Een bedrijfsongeval is een ongeval op het werk waarbij u letsel oploopt. Dit kan doordat een machine gebrekkig is, een ongeluk met een hoofwerker of een val van een ladder. Lijdt u door het bedrijfsongeval schade, dan spreken wij van letselschade.

Werkgeversaansprakelijkheid

Staat vast dat u letselschade aan een bedrijfsongeval in Purmerend heeft overgehouden? Dan is het aan de werkgever te bewijzen dat zij aan haar zorgplicht voldaan heeft. Deze zorgplicht houdt in dat u veilig uw werk kon verrichten, machines in orde waren, er voldoende instructies zijn gegeven en er toezicht op de werkzaamheden was. Is dit niet het geval, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Niet alleen bij een arbeidsongeval wordt er gesproken van werkgeversaansprakelijkheid. U heeft ook recht op een schadevergoeding indien:

 • u tijdens werk een aanrijding is overkomen
 • uw letsel het gevolg is van een fout van een collega. Bijvoorbeeld omdat u betrokken bent geraakt bij een heftruck ongeluk waarbij u door een collega bent aangereden.

Letselschade claimen na een ongeval op het werk

Is u op het werk een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor letselschade? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Bij het letselschade claimen is er recht op gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat. Dit staat in de wet. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u dan ook altijd volledig kosteloos bij uw letselschade claim na een bedrijfsongeval in Purmerend en omstreken.

Bel voor een gratis letselschade advies of het claimen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar