Is u in Rotterdam- Zuid een ongeval met letsel overkomen en lijdt u schade?
Wij verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade Rotterdam- Zuid

 

Er is u in Rotterdam- Zuid een ongeval overkomen. U bent slachtoffer van een of een bedrijfsongeval, bijvoorbeeld in de Rotterdams Havens. Hierbij bent u gewond geraakt en lijdt u schade. Uiteraard wilt u deze letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. Wij adviseren voor hiervoor een letselschade advocaat in te Schakelen. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u hierbij geheel kosteloos!

Lijdt u letselschade in Rotterdam- Zuid als gevolg van een ongeval? Bel ons gratis (0800 248 4626) of stuur ons een bericht. Wij bezoeken u binnen 24 uur en gaan direct voor u aan het werk. De verantwoordelijke partij wordt aansprakelijk gesteld en wij zorgen dat u direct een voorschot op uw letselschade ontvangt.

Schadevergoeding Rotterdam- Zuid

Bij een ongeval komt veel kijken. Misschien bent u arbeidsongeschikt als gevolg van het ongeval. In ieder geval maakt u kosten. Maar waar bestaat uw schadevergoeding in Rotterdam- Zuid uit? Dit hangt af van een aantal factoren. Heel algemeen omvat een schadevergoeding in Rotterdam- Zuid de volgende schadeposten:

 • inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • mantelzorg als u door familie, vrienden of kennissen geholpen wordt in het huishouden of bij uw verzorging
 • kosten van professionele hulp in het huishouden of bij verzorging
 • ziekenhuisdaggeldvergoeding
 • studievertraging
 • economische kwetsbaarheid
 • reis- en parkeerkosten
 • smartengeld

Lijdt u in Rotterdam-Zuid schade een van deze schadeposten of is er sprake van andere schade? Laat ons uw letselschade verhalen. Dit doen wij kosteloos. En al onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig. Bel ons voor een afspraak op 0800 278 4626 of stuur ons een bericht.

Uw letselschade advocaat in Rotterdam- Zuid

Uw letselschade advocaat in Rotterdam- Zuid is lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Wij mogen ook het specialistenkeurmerk van de LSA voeren. Dit is het allerhoogste keurmerk op het gebied van letselschade. Daarnaar voeren wij het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten. Zo weet u zeker dat u bij ons altijd de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand heeft!

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u letselschade en wilt u deze verhalen op de aansprakelijke partij? Neem contact met ons op per telefoon (0800 278 4626 – gratis) of stuur ons een bericht. Wij maken direct een afspraak met u en zorgen dat uw letselschade voortvarend op de aansprakelijke partij verhaald wordt.

Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam helpt u altijd bij letselschade, bijvoorbeeld na een auto ongeluk, fiets ongeluk of als u betrokken bent bij een motorongeluk in Rotterdam. Maar ook voor een bedrijfsongeval of een hondenbeet kunt u terecht bij de beste letselschade advocaten in Rotterdam!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar