Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade.
Is u een motorongeluk in Rotterdam overkomen?

Letselschade verhalen na een motorongeluk in Rotterdam

Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam is specialist in het verhalen van letselschade bij een motorongeluk in Rotterdam. Bent u aangereden op de motor, uitgegleden over olie op de weg of door gladheid? In de meeste gevallen kunnen wij u helpen bij het claimen van uw letselschade. Zeker omdat u als motorrijder ernstig letsel kunt oplopen, is het van belang een ervaren en deskundige letselschade advocaat in te schakelen. U weet dan zeker dat uw letselschade maximaal vergoed wordt.

Maakt u kosten en lijdt u schade door een motorongeluk in Rotterdam? Wij helpen u en onderzoeken de mogelijkheden om uw letselschade te verhalen. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. U wordt dan nog dezelfde dag teruggebeld.

Icon

Wat te doen na een motorongeluk in Rotterdam?

Een motorongeluk in Rotterdam kan diverse oorzaken hebben:

 1. U bent op de motor aangereden
 2. Een valpartij door olie op de weg
 3. Motorongeluk door slecht wegdek
 4. Eenzijdig motorongeval door gladheid

Bij al deze oorzaken kunt u letselschade claimen. Er zijn echter wel diverse partijen bij wie u letselschade kunt claimen. Bent u op de motor aangereden en lijdt u hierdoor letselschade, dan is de persoon die u heeft aangereden aansprakelijk. Gaat het om een auto of ander motorvoertuig? Dan kunt u uw letselschade claim direct bij de verzekeraar van het motorvoertuig indienen.

Lag er olie op de weg en bent u hierdoor onderuit gegaan op de motor? U kunt dan de wegbeheerder of het Waarborgfonds aansprakelijk stellen. De wegbeheerder dient er namelijk voor te zorgen dat de weg in orde is. Daarnaast is de olie op de weg meestal afkomstig van een auto of motor, maar is het voertuig dat de olie heeft gelekt niet bekend. U kunt deze persoon dus niet aanspreken. Daarom kunt u bij het Waarborgfonds terecht. Hier kunt u namelijk een letselschade claim indienen als het letsel veroorzaakt is door een onbekend gebleven motorvoertuig.

Bij gladheid op de weg door sneeuw of ijzel kunt u proberen de wegbeheerder aansprakelijk te stellen voor uw schade. Dit is echter een lastige weg die vaak niks oplevert. Daarom adviseren wij altijd om een schade opzittendenverzekering af te sluiten. U kunt dan namelijk aanspraak maken op een letselschade vergoeding op grond van deze verzekering.

Icon

Welke letselschade wordt vergoed bij een motorongeluk?

De hoogte van de letselschadevergoeding hangt af van vele factoren waaronder de aard en ernst van het letsel, de leeftijd van het letselschade slachtoffer en het inkomen en persoonlijke leefsituatie van de persoon die is aangereden.

Een letselschade vergoeding bestaat uit alle kosten die u maakt, inkomensschade en smartengeld. Bij kosten kunt u denken aan het verplichte eigen risico, facturen van de fysiotherapeut en reiskosten. Daarnaast kan er sprake zijn van inkomensschade omdat u bij het motorongeluk in Rotterdam dermate gewond bent geraakt dat u arbeidsongeschikt bent geworden. Inkomensschade omvat het inkomen dat u mist, maar ook pensioenschade. En is u als student een motorongeluk overkomen? Dan is ook de schade door een studievertraging te claimen.

Tot slot maakt u aanspraak op smartengeld als u gewond bent geraakt bij een motorongeluk in Rotterdam. Onderdeel van de smartengeldvergoeding is een vergoeding voor pijnklachten, bijvoorbeeld door nekklachten na een aanrijding. Maar ook psychische klachten, angstklachten en ontsierende littekens vallen onder het smartengeld.

Een letselschade advocaat inschakelen na een motorongeluk

Een motorongeluk in Rotterdam kan voor ernstig letsel zorgen. U maakt dan veel kosten en lijdt schade. Een letselschade advocaat weet precies waar u recht op heeft. Ook neemt hij of zij de volledige schade afwikkeling voor haar rekening. Zo kunt u zich richten op het herstel van het ongeval.

Een letselschade advocaat onderzoekt wie er aansprakelijk is, stelt een aansprakelijkstelling op en zal uw letselschade berekenen. Vervolgens wordt de letselschade claim ingediend en wordt er onderhandeld over de hoogte van uw letselschadevergoeding. Is er kans op letselschade in de toekomst? Ook hier houdt uw letselschade advocaat bij de schaderegeling rekening mee. Zo weet u zeker dat uw letselschade maximaal vergoed wordt.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar