Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade tijdens voetbal

Bent u gewond geraakt tijdens een voetbalwedstrijd door een overtreding voor een tegenspeler? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Dit is het geval als de tegenstander een dermate grove overtreding heeft begaan dat er gesproken kan worden van onzorgvuldig handelen. Dit is bijvoorbeeld veelal het geval als de dader voor de overtreding tijdens de voetbalwedstrijd een direct rode kaart heeft gehad.

Letselschade door voetbalwedstrijd

Letselschade door een voetbalwedstrijd komt niet altijd voor vergoeding in aanmerking. Dit hangt af van de omstandigheden van het geval. Kort gezegd moet de overtreding zo erg zijn dat deze echt niet op het voetbalveld thuis hoort. In de zaak van Niels kokmeijer was hiervan bijvoorbeeld sprake. Deze profvoetballer werd dusdanig geschopt tijdens een voetbalwedstrijd dat hij daarbij ernstig gewond raakte. Hij hield aan de overtreding van de tegenstander een dubbele beenbreuk over. De tegenstander kreeg ook de rode kaart voor zijn grove overtreding.

Of er sprake is van een onrechtmatige daad hangt af van de zogeheten ‘Kelderluik criteria‘. Deze vindt u door op laatste de link te klikken.

Heeft u letselschade aan een voetbalwedstrijd overgehouden? Neemt u dan contact met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij adviseren u graag. Dit doen wij volledig kosteloos voor u. Hetzelfde geldt voor het verhalen van de letselschade op de aansprakelijke persoon. Onze kosten verhalen wij namelijk net als uw schade op de aansprakelijke persoon.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Een van onze letselschade advocaten neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Welke schade wij voor u kunnen verhalen

Als u letselschade lijdt als gevolg van een overtreding op het voetbalveld, dan heeft u recht op een vergoeding van alle door u gemaakte kosten en alle door u geleden schade. En deze letselschade kan enorm oplopen. Zo maakt u medische kosten zoals het eigen risico van uw zorgverzekering. Maar wat als u door de overtreding tijdens de voetbalwedstrijd tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt raakt? Dan lijdt u wellicht ook inkomensschade! Maar ook schade door een studievertraging, hulp in het huishouden en reiskosten komen voor vergoeding in aanmerking. Tenslotte heeft u recht op smartengeld voor de door u geleden pijn en verdriet.

Wij verhalen kosteloos uw letselschade na een overtreding tijdens een voetbalwedstrijd

Bent u tijdens het voetballen gewond geraakt? Neemt u dan contact met ons op. Wij verhalen kosteloos uw schade op de aansprakelijke partij. Bel voor advies of het verhalen van uw schade ons kosteloze letselschadelijn: 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar