Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Van Baerlestraat

 

De Amsterdamse Van Baerlestraat is een van de drukte straten van Amsterdam. Er rijdt veel verkeer, auto’s, bussen, trams, scooters en fietsers maken gebruik van deze straat. De Van Baerlestraat verbindt ook Oud- Zuid met Oud- West en met het Stedelijk Museum, het concertgebouw en het van Gogh museum is het een van de belangrijkste straten in Amsterdam. Een straat waar door de drukte helaas ook veel ongevallen gebeuren. Verkeersongevallen met letsel tot gevolg. Letsel als gevolg van een ongeval noemen wij letselschade.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval in de Van Baerlestraat? Dan kan Brugman Letselschade Advocaten u kosteloos helpen uw letselschade te verhalen. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde letselschade advocaten weet u zeker dat uw letselschade volledig en snel verhaald wordt.

Bel voor het verhalen van letselschade in de Van Baerlestraat in Amsterdam 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

Ongeval met letsel Van Baerlestraat

Als u in de Van Baerlestraat bent aangereden en hierbij letsel heeft opgelopen, dan heeft u altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt. Maar u heeft ook recht op de vergoeding van uw materiële schade, zoals inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid. Daarnaast worden alle kosten vergoed die u maakt door het verkeersongeval in de Van Baerlestraat in Amsterdam. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan medische kosten en kosten voor verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp.

Na een ongeval met letselschade staat uw leven vaak even helemaal stil. U staat onder medische behandeling van uw huisarts, medisch specialisten en/ of de fysiotherapie. U heeft uw handen vol aan uw revalidatie. En daarnaast heeft u vaak pijn. Dan is het fijn om te weten dat er professionals zijn die het verhalen van uw letselschade na een ongeval in de Van Baerlestraat voor u uit handen neemt. Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam doen wij dit graag voor u. En ook nog volledig kosteloos!

Aangereden op de Van Baerlestraat

Als u op de Van Baerlestraat bent aangereden, dan is het natuurlijk de vraag wie uw letselschade moet betalen en welke schade er vergoed moet worden. En wat als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt of een eenzijdig ongeval heeft gehad? Is er dan ook recht op een vergoeding van uw letselschade?

 

Bij letselschade zijn een aantal wetten van belang. Ten eerste de WAM, de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen. Op basis van deze wet kunt u bij een aanrijding direct de verzekeraar van een motorvoertuig aanspreken voor uw letselschade, dus bijvoorbeeld de verzekeraar van een auto, motor of scooter. Dit is wel zo handig, het is met deze wet niet nodig om uit te vinden waar de eigenaar van het motorvoertuig woont.

Een andere belangrijke wet is de Wegenverkeerswet. Deze wet beschermd de “zwakke verkeersdeelnemers” tegen ongevallen met een motorvoertuig. Onder zwakke verkeersdeelnemers vallen voetgangers en fietsers. Deze worden “zwakke verkeersdeelnemers” genoemd omdat ze ten opzichte van bijvoorbeeld een auto extra kwetsbaar zijn. Bent u op de fiets of als voetganger in de Van Baerlestraat aangereden, dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding van ten minste 50% van uw letselschade, behoudens uitzonderingsgevallen. Kinderen tot 14 jaar worden nog eens extra beschermd. Deze groep heeft in bijna alle gevallen recht op een volledige schadevergoeding na een verkeersongeval met letsel Van Baerlestraat.

Bent u passagier in een een auto of op de motor en is niet bekend wie de verkeersfout heeft gemaakt? Of is de verkeersfout gemaakt door de bestuurder van de auto waarin u als passagier meereed? Dan kunt u gebruik maken van respectievelijk de Schuldloze derde regeling en de WAM- verzekering van de auto waarin u als passagier zat.

Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding van uw letselschade na een ongeval in de Van Baerlestraat? Neemt u dan contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam: 0800 278 46 26 of mail ons. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u!

Contact met uw letselschade advocaat

Heeft u vragen over letselschade na een ongeval in de Van Baerlestraat of is u elders in Amsterdam een ongeval overkomen? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam helpt u graag. Neem contact met ons op voor al uw vragen over letselschade of advies. Wilt u uw letselschade laten verhalen? Dit doet uw letselschade advocaat kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 of mail ons. Chatten kan ook via de onderstaande button!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar