Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verkeersongeval Schagen

Zoekt u in Schagen een kosteloze letselschade advocaat voor het verhalen van uw letselschade na een verkeersongeluk. Onze letselschade advocaten helpen u graag. Ons kantoor is gelegen in de regio Schagen. U hoeft echter niet naar ons kantoor te komen. Wij komen bij u thuis in schagen voor een eerste advies gesprek. Onze letselschade advocaat bespreekt dan met u de mogelijkheden om uw letselschade als gevolg van het verkeersongeluk te verhalen. Uiteraard zijn hieraan voor u geen kosten verbonden.

Wilt u uw letselschade in Schagen na een verkeersongeluk kosteloos door onze letselschade advocaten laten verhalen? Bel 0229 507903 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade verkeersongeval Schagen

Als u door een verkeersfout van een ander letselschade lijdt, dan kunt u uw letselschade op veroorzaker van het verkeersongeval verhalen.
Voetgangers of fietsers die worden aangereden door een auto, motor of scooter, hebben altijd recht op ten minste 50% van hun letselschade. Ook als de verzekeraar van het motorvoertuig de aansprakelijkheid afwijst! Is de auto, motor of scooter verantwoordelijk voor het onstaan van het ongeval, dan heeft u als fietser of voetganger in Schagen uiteraard recht op een volledige schadevergoeding.

Bij kinderen tot 14 jaar geldt een speciale regeling. Als zij worden aangereden door een auto, motor of scooter, dan heeft deze categorie kinderen altijd recht op een vergoeding van alle schade. Dit is alleen anders bij “aan opzet grenzende roekeloosheid”. Hier is in de praktijk eigen nooit sprake van.

Als het verkeersongeluk plaatsvindt tussen twee motorvoertuigen, bijvoorbeeld 2 auto’s, dan geldt dat er gekeken moet worden naar schuld. Heeft een van de auto’s de andere auto geen voorrang verleend, dan is de eerste auto verplicht de schade van de tweede auto te verhalen. Was de eerst auto nu een fiets, dan had de tweede auto toch ten minste 50% van de schade van de fietser moeten betalen!

Aansprakelijkheid na verkeersongeval

Het aansprakelijkstellen en verhalen van letselschade na een verkeersongeval is niet eenvoudig. Wij adviseren u in Schagen dan ook om een letselschade advocaat in te schakelen. Onze letselschade advocaten verzorgen het gehele letselschade traject voor u. Dit traject ziet er als volgt uit:

– Kosteloos adviesgesprek bij u thuis in Schagen.
– Aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke partij.
– Het verkrijgen van een voorschot op uw letselschade.
– Onderhandelen met de verzekeraar.
– De schade snel en volledig verhalen.

Gratis adviesgesprek bij u thuis in Den Helder

Wilt u uw letselschade na een verkeersongeluk door Advocatenkantoor laten verhalen? Vraag via 0229 507903 een kosteloos adviesgesprek bij u thuis aan. Ons contactformulier invullen kan ook. Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar