Ongeluk gehad in de auto of op het werk? Gebeten door hond?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Auto ongeluk of bedrijfsongeluk, wat nu?

U beeft een ongeluk gehad, wat nu? Dit is een vraag die onze letselschade advocaten dagelijks krijgen. Want een ongeluk kan grote gevolgen hebben. Raakt u gewond bij een ongeluk, dan is er sprake van letsel. En als iemand anders voor het ongeval aansprakelijk is, dan is er sprake van letselschade.

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van een letselschade. Heeft u dus een ongeval gehad? Neem dan contact met een ervaren en deskundig letselschade advocaat op.

Wij helpen u kosteloos, want de aansprakelijke partij betaalt de kosten voor rechtsbijstand.

 

IconBel 0800 278 46 26 of stuur ons een bericht voor het verhalen van uw letselschade na een auto ongeluk of bedrijfsongeluk. Maar ook bij een hondenbeet of val over stoeptegel helpen wij u graag. 100% kosteloos!

Auto ongeluk gehad, wat nu?

In 2018 hebben bijna 22.000 mensen een auto ongeluk waarbij zij ernstig gewond raakte. In 2017 waren dit nog 1.000 minder. Het aantal mensen dat betrokken was bij een verkeersongeluk, ligt echter veel hoger. Zo wordt een whiplash niet tot ernstig letsel gerekend. Dit terwijl een whiplash tot blijvend letsel met blijvende beperkingen kan leiden.

In Nederland heeft u bij een auto ongeluk bijna altijd recht op een schadevergoeding. Is het auto ongeluk veroorzaak door een ander? Dan dient deze ander uw letselschade te vergoeden. Omdat in Nederland ieder motorvoertuig verplicht verzekerd is, wordt uw letselschade vergoed door de verzekeraar.

Veel mensen sluiten tegenwoordig een schade- inzittendenverzekering af. Op basis van deze verzekering hebben alle inzittenden recht op een schadevergoeding, ook als de bestuurder zelf een fout heeft gemaakt. En ook de bestuurder valt onder de schade- inzittendenverzekering!

Is de auto niet verzekerd? Dan is er het Waarborgfonds waar onder omstandigheden een beroep op gedaan kan worden.Icon

Heeft u een auto ongeluk gehad? Neem contact met uw letselschade advocaat op. Wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Wat is een bedrijfsongeluk

Een val van een steiger of dak, een onbeschermde machine of een gladde vloer. Als u hierbij gewond raakt, dan spreken wij van een bedrijfsongeluk. Jaarlijks gaat het duizenden keren mis op de werkvloer. Bent u in loondienst? Dan is uw werkgever meestal aansprakelijk. Bij een zzp’er is de opdrachtgever aansprakelijk. Dat staat in het Burgerlijk Wetboek.

Bent u betrokken geweest bij ongeluk op het werk? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat adviseert en verhaalt uw letselschade altijd gratis voor u!

Wat is letselschade

U heeft een ongeluk gehad. Als u hierbij gewond raakt en schade lijdt, dan is er sprake van letselschade. Alle schade dient dan vergoed te worden. Het kan dan gaan om de volgende schadeposten:

 1. Verlies aan verdienvermogen (inkomen)
 2. Pensioenschade
 3. Huishoudelijke hulp
 4. Verzorgingskosten
 5. Een studievertraging
 6. Onderhoudskosten huis en tuin
 7. Smartengeld.

Wilt u meer weten over een schadevergoeding als u een ongeval heeft gehad? Klik dan hier!

IconBrugman Letselschade Advocaten

Met 8 afspraaklocaties in Nederland is Brugman Letselschade Advocaten landelijk dekkend. Onze letselschade advocaten zijn dan ook altijd bij u in de buurt. Daarbij staat een persoonlijke aanpak voorop. Wij streven de hoogst mogelijke rechtsbijstand na en de meeste van onze advocaten zijn ook lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten.

Wilt u een afspraak met een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat? Maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op 1 van onze goed bereikbare afspraaklocaties.

Bel uw letselschade advocaat: 0800 278 4626 of stuur een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar