Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Bent u aangereden in Beverwijk en heeft u hier letsel aan overgehouden?

Verkeersongeval Beverwijk? Claim uw letselschade!

Dagelijks gaat het fout in het verkeer en vinden er verkeersongevallen plaats. Vaak gaat het om alleen schade aan de auto of fiets, maar helaas gebeurt het ook regelmatig dat er sprake is van letsel. Dit kan variëren van een whiplash tot hersenletsel. Is er een ander aansprakelijk voor het verkeersongeval in Beverwijk en omstreken? Wij regelen dat uw letselschade vergoed wordt, 100% kosteloos!

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval in Beverwijk? Bent u in de auto aangereden of als fietser aangereden? Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen is de aansprakelijke partij verzekerd en worden uw kosten en de schade door de letselschadeverzekeraar betaald.

Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) voor het verhalen van uw letselschade na een verkeersongeval. Wij gaan direct voor u aan het werk. U ontvangt direct een voorschot en uw letselschade advocaat in Beverwijk regelt de schade snel en zorgt door een maximale schadevergoeding.

Icon

Achterop aanrijding

Bij een achterop aanrijding, ook wel kop-staart botsing genoemd, wordt u in uw auto van achteren aangereden door een andere auto. De auto die u aanrijdt is hierbij in bijna alle gevallen schuldig. Deze persoon had immers meer afstand moeten houden. Daarom heeft u recht op een letselschade vergoeding bij een achterop aanrijding.

Vaak zien wij na een kop-staart botsing dat er nekklachten zijn, er wordt dan gesproken van whiplashklachten. Ander letsel na een aanrijding van achteren zijn rugklachten en hoofdpijn. Alle schade die hiervan het gevolg is kan worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Fietsongeval of als voetganger aangereden

In Nederland fietsen wij veel, dit heeft als keerzijde dat er in ons land ook veel fietsongelukken gebeuren. Veelal met ernstig letsel tot gevolg. Zo zien onze letselschade advocaten vaak hersenletsel, een tapia plateu fractuur, andere breuken van ledematen of zelfs een dwarslaesie. Ook bij voetgangers die aangereden worden wordt vaak ernstig letsel gediagnostiseerd.

De wetgever is zich goed bewust van de kwetsbaarheid van fietsers en voetgangers in het verkeer. Daarom is er een bijzondere regeling in de wet opgenomen. Op basis hiervan ontvangt u als u als fietser aangereden wordt of als voetganger altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Dus ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt!

Wil u weten of u recht heeft op een letselschade vergoeding na een verkeersongeval in Beverwijk? Neem dan contact op met onze letselschade advocaat in Beverwijk. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag.

Icon

Letselschadde bij passagiers en opzittende

Als inzittende in een auto of opzittende bij een scooterongeluk heeft u geen invloed op het verkeer. U bestuurt de auto immers niet. Daarom bent een ‘schuldloze derde‘. Dit houdt in dat u altijd uw letselschade vergoed krijgt. Ook als de auto waarin u zet of de scooter waarop u meereed een verkeersfout maakt.

U ontvangt als schuldloze derde uw volledige letselschade vergoed, zowel de materiële schade als het smartengeld. En u heeft ook nog eens recht op de rechtsbijstand van een kosteloze letselschade advocaat.

Betrokken bij een eenzijdig verkeerongeval

Soms maken wij zelf een verkeersfout. Of er gebeurt een ongeval waar wij niks aan kunnen doen, bijvoorbeeld een glijpartij door olie of ijs op de weg. Ook in deze gevallen is er vaak recht op een letselschadevergoeding, namelijk als u in het bezit bent van een schade-inzittendenverzekering. Deze verzekering betaalt uw letselschade ongeacht de toedracht van het ongeval. Ook passagiers kunnen een beroep doen op deze svi- verzekering.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Beverwijk

Lijdt u schade na een verkeersongeval in Beverwijk? Laat uw letselschade claimen door onze letselschade advocaten in Beverwijk. Wij helpen u graag en verhalen uw letselschade op de aansprakelijke partij. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 voor het verhalen van uw letselschade of uw vragen.

U vindt onze letselschade advocaten ook in Heemstede.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Beverwijk

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar