Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!
Lijdt u schade door een verkeersongeval in Coevorden?

Letselschade na een verkeersongeval in Coevorden, wat nu?

Bij verkeersongevallen denken wij vaak aan een auto-ongeluk. Maar in het verkeer gebeuren meer ongevallen. Zo vinden er jaarlijks duizenden fietsongelukken plaats en worden er ook nog eens duizenden voetgangers aangereden. Vaak is er alleen materiële schade zoals blikschade of schade aan telefoon en kleding. Helaas kan er ook letsel bij een verkeersongeval in Coevorden ontstaan. Er ontstaat dan letselschade.

Bij letsel na een verkeersongeval is er vaak een aansprakelijke partij, bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding. Maar er kan ook sprake zijn van een eenzijdig ongeval. In beide situaties kan er sprake zijn van schadevergoedingsplicht.

Brugman Letselschade Advocaten in Coevorden verhalen wij uw letselschade kosten voor u. De kosten van rechtsbijstand worden net als uw letselschade verhaald op de aansprakelijke partij.

Icon

Gratis hulp bij verkeersongeval in Coevorden

Lijdt u schade na een verkeersongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij regelen alles zodat u zich kunt richten op uw revalidatie. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag.

In de auto aangereden

De meeste verkeersongevallen gebeuren nog steeds tussen 2 auto’s, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing omdat de persoon achter u niet oplet en de file te laat ziet. Het gevolg is vaak nekletsel, rugklachten of ander letsel.

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan is er recht op een letselschadevergoeding. Maar ook bij een eenzijdig verkeersongeval is er vaak recht op een vergoeding van schade. Op de meeste auto’s rust namelijk een schade-inzittendenverzekering. Deze vergoed dan uw letselschade.

Passagiers worden nog eens extra beschermd bij een verkeersongeval. Op grond van de schuldloze derde regeling is er altijd recht op een letselschadevergoeding. Het maakt daarbij niet uit of u in de auto zat die is aangereden of de aanrijding veroorzaakt heeft.

Icon

Als fietser aangereden in Coevorden

Bent u als fietser aangereden? Ook bij een dergelijk verkeersongeval in Coevorden is er recht op een letselschadevergoeding. Bent u door een motorvoertuig aangereden op de fiets? Dan is er altijd een schadevergoedingsplicht van het motorvoertuig. Ook als het fietsongeluk is veroorzaakt door een verkeersfout van de fietser.

Als u als fietser aangereden bent, ontvangt u altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed, ook bij een eigen fout. Onze letselschade advocaat in Coevorden adviseert u hier graag over.

Verhalen letselschade na een verkeersongeval

Wilt u kosteloos uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij verhalen zowel de materiële schade als het smartengeld. Smartengeld of te wel immateriële schade is een vergoeding voor pijnklachten door een verkeersongeval, verkeersangst en psychische klachten.

Bij materiële schade gaat het om alle kosten die u door het verkeersongeval in Coevorden maakt en alle schade die u lijdt, zoals inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast worden medische kosten vergoed zoals het eigen risico en eigen bijdragen, maar ook reiskosten komen voor vergoeding in aanmerking.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Coevorden

Lijdt u schade door een verkeersongeval in Coevorden? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij verhalen uw schade kosteloos op de aansprakelijke partij of de schade-inzittendenverzekering. Vul hier uw gegevens in of bel: 0800 278 4626 (gratis) voor letselschade advies en het verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Coevorden

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar