Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Eindhoven?

Een verkeersongeval in Eindhoven? Claim uw letselschade!

Dagelijks krijgen wij te maken met de gevolgen van een verkeersongeval in Eindhoven. Of het nu om een auto-ongeluk gaat of dat u als fietser aangereden bent, in de meeste gevallen is er sprake van letsel. Bijvoorbeeld nekklachten na een kop-staart botsing of hersenschade na een fietsongeluk of scooterongeluk. Als gevolg hiervan ontstaat er schade die wij letselschade noemen.

Bij letselschade denken mensen vaak alleen aan smartengeld, maar een letselschade vergoeding is veel omvangrijker. Het bestaat uit alle kosten en alle schade die u door het ongeval lijdt. Dus ook inkomensschade, medische kosten en kosten voor huishoudelijke hulp komen voor vergoeding in aanmerking. En als er een aansprakelijke partij is is er ook recht op een kosteloze letselschade advocaat.

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Eindhoven en omstreken? Neem dan contact met ons op. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) en wij verhalen uw schade kosteloos voor u op de aansprakelijke partij of schade-inzittendenverzekering.

Icon

Verkeersongeval Eindhoven: auto-ongeluk

Indien u betrokken bent geraakt bij een auto-ongeluk, dan is er meestal naast materiële schade ook letselschade. Met name whiplashklachten komen veelvuldig voor, maar ook een tibia plateau fractuur, hersenletsel en dwarslaesies zijn geregeld het gevolg van een auto-ongeluk.

Is een ander aansprakelijk, dan dient de letselschade verzekering van deze persoon uw letselschade te vergoeden. Het gaat dan om materiële schadeposten en immateriële schade. U dient volledig schadeloos gesteld te worden.

Was u de bestuurder van het motorvoertuig en bent u betrokken geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in Eindhoven? Ook dan kunt u mogelijk een schadevergoeding claimen. De meeste autoverzekeringen hebben namelijk ook een schade-inzittendenverzekering. Op basis hiervan ontvangt u altijd een letselschadevergoeding, ook als u zelf een verkeersfout maakt.

Passagiers en opzittenden ontvangen ook altijd een letselschadevergoeding. Verzekeraars hebben namelijk bepaald dat indien u als passagier betrokken bent bij een verkeersongeval met meerdere voertuigen, u het voertuig aan kan spreken waar u in- of opzat!

Icon

Verkeersongeval in Eindhoven: als fietser aangereden

Bij een aanrijding tussen een motorvoertuig en een fietser gaat het vaak om een harde klap. Met name de fietser zal hierbij als zwakke verkeersdeelnemer gewond raken en schade lijden. Dit is ook de wetgever bekend en daarom worden fietsers (en voetgangers) bijzonder goed beschermd door de Wegenverkeerswet.

Op basis van de Wegenverkeerswet hebben fietsers en voetgangers die door een motorvoertuig worden aangereden altijd recht op een letselschade vergoeding. Deze bedraagt ten minste 50% (bij eigen schuld aan het verkeersongeval in Eindhoven) tot 100% (bij fout motorvoertuig of toepassing billijkheidscorrectie).

Als voetganger aangereden

Bent u als voetganger aangereden door een motorvoertuig? Dan geldt ook dat u altijd een letselschade vergoeding ontvangt van ten minste 50%. Is er een aansprakelijke partij? Dan ontvangt u uiteraard een volledige schadevergoeding. Heeft u zelf een verkeersfout gemaakt, dan is de schadevergoedingsplicht van de letselschadeverzekeraar in beginsel 50%. Op grond van de billijkheidscorrectie kan dit oplopen tot 100!

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Eindhoven

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag als u aangereden bent in Eindhoven en omstreken. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten stellen de tegenpartij aansprakelijk, regelen een voorschot en zorgen dat al uw letselschade 100% vergoed wordt.

Bent u aangereden in Eindhoven en omstreken en lijdt u letselschade? Vul dan hier uw gegevens in of bel: 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Eindhoven

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar