Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade door whiplash

Heeft u een whiplash overgehouden aan een ongeval? Neem dan contact op met Friso Brugman, onze gespecialiseerde whiplash letselschade advocaat. Hij verhaalt uw schade kosteloos voor u en zorgt voor een volledige whiplash schadevergoeding, zowel voor wat betreft de materiële schade als smartengeld. Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos, door heel Nederland!

Bent u niet tevreden over uw huidige belangenbehartiger? Ook dan kunt u contact met ons opnemen voor een kosteloze second-opinion uit. Wilt u dat wij de zaak overnemen? Ook dit doen wij gratis voor u.

Wilt u dat wij u helpen bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een whiplash? Neem dan contact met ons op via 0800 – 27 84 626 of mail ons!

Whiplash door ongeval

Indien u een whiplash oploopt door een ongeval, staat uw wereld op de kop. U heeft pijnklachten aan de nek, schouders en wellicht ervaart u ook tintelingen in uw vingers. Andere veel voorkomend whiplash letsel zijn een concentratiestoornis en (extreme) vermoeidheid. En deze klachten leiden helaas niet zelden tot allerlei beperkingen op het gebied van het werk, maar ook in het huishouden, bij uw hobby’s enz. En dit levert veel schade op!

Verzekeraars weigeren vaak de (volledige) schade door een whiplash te voldoen, ten onrechte! Onze whiplash advocaten hebben gelukkig de kennis en ervaring om al uw whiplash schade te verhalen. En dit doen wij graag voor u.

Volledige whiplash schadevergoeding

Verzekeraars verschuilen zich vaak achter het feit dat een whiplash niet zichtbaar is op een röntgenfoto. Het letsel is “niet objectiveerbaar”, ze stellen zij. Allianz, ASR, Nationale Nederlanden, Univé, alle verzekeraars stellen zich op het gebied van whiplashletsel op dit standpunt. Maar het is niet terecht! En op basis van de rechtspraak van de Nederlandse rechter is het ook onjuist.

In het bekende arrest De Zwolsche Algemeene/ De Greef heeft de Hoge Raad overwogen dat er ‘niet al te hoge eisen aan het bewijs van het oorzakelijke verband tussen het ongeval en de gezondheidsklachten kunnen worden gesteld’. Daarnaast blijkt uit de rechtspraak dat indien de whiplashklachten reëel zijn en pas na het ongeval worden gemeld in de medische informatie, er in beginsel een (causaal) verband bestaat tussen het ongeval en de whiplashklachten. De whiplashschade als gevolg van het ongeval moet dan vergoed worden.

Heeft u letselschade door whiplash? Neem dan contact met uw whiplash advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u graag. Bel 0800 27 84 626 of mail ons voor hulp.

Gratis second opinion en dossierovername bij whiplash

Helaas zijn met name letselschadebureaus en rechtsbijstandverleners niet op de hoogte van de jurisprudentie op het gebied van whiplash letsel. Hierdoor behalen wij niet het voor u gewenste resultaat en blijft u met schade zitten. Dit terwijl u veel schade kunt leiden door een whiplash, u kunt zelfs tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt raken!

Bent u niet tevreden over de behandeling van uw letselschadedossier? Bij Brugman Letselschade Advocaten voeren wij kosteloos een second opinion voor u uit. En indien gewenst kunnen wij uw whiplash dossier ook overnemen van het letselschadebureau of de rechtsbijstandsverzekeraar. Dit geheel kosteloos.

Wilt u een second- opinion laten uitvoeren door onze whiplash advocaat? Bel ons of stuur een mailbericht. Wij zijn er graag voor u.

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar