Was u betrokken bij een kop staart botsing en lijdt u letselschade?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Kop staart botsing

Was u betrokken bij een kop staart botsing en heeft u hierdoor medische klachten, bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten of rugklachten? Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag bij het verhalen van de letselschade die u door deze klachten lijdt.

U wordt altijd geholpen door een erkende en ervaren letselschade advocaat die lid is van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het verhalen van uw letselschade na een kop staart botsing.

Wilt u dat wij uw letselschade na een kop staart botsing kosteloos voor u verhalen? Neemt u dan contact met ons op, bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag! Brugman Letselschade Advocaten werkt door heel Nederland en wij hebben inmiddels 7! afspraaklocaties door heel Nederland. Het intakegesprek met uw letselschade advocaat kan echter gewoon bij u thuis plaatsvinden indien u dit wenst.

Letsel na een kop staart botsing

IconDe gevolgen van een kop staart botsing kunnen heftig zijn. In de praktijk komen wij met name veel nek, schouder en rugklachten tegen die soms langs kunnen aanhouden. In veel gevallen is er ook sprake van concentratieverlies, geheugenproblemen en pijnklachten. Dit maakt dat letsel na een kop staart botsing vaak leidt tot diverse beperkingen, bijvoorbeeld ten aanzien van werk en het doen van taken in en om het huis.

Indien de beperkingen door de kop staart botsing schade tot gevolge heeft, dan spreken wij over letselschade. Deze schade dient vergoed te worden als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade. Dit is vaak de persoon die achterop u is gereden of de persoon die achterop een file is gereden waardoor andere auto’s zijn doorgedrukt.

Heeft u letsel aan een kop staart botsing overgehouden en lijdt u hierdoor letselschade? Belt u ons dan (0800 278 4626) of stuur ons een bericht. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld door de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Kosteloos verhalen schade na een kop staart botsing

Ons kantoor is al jarenlang gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een kop staart botsing. Heeft u een whiplash aan het verkeersongeval overgehouden? Veel letselschade advocaten of letselschade specialisten weten niet hoe zij hiermee om moeten gaan. In de praktijk zorgt dit voor veel discussie met verzekeraars. Bij Brugman Letselschade Advocaten weten wij echter precies hoe met letselschade als gevolg van onder andere een whiplash om te gaan.

IconLetselschade kan onderverdeelt worden in materiële schade en smartengeld. Bij de eerste schadepost gaat het om schade die op geld te waarderen is. Gedacht kan worden aan verlies aan verdienvermogen (als u arbeidsongeschikt bent geraakt door de kop staart botsing), medische kosten en kosten voor hulp in en om het huis. Smartengeld heeft betrekking op de pijn en het verdriet dat u als gevolg van het ongeval lijdt.

Lijdt u letselschade na een kop staart botsing, bijvoorbeeld als gevolg van een whiplash? Onze letselschade specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op met een letselschade advocaat van ons kantoor. Dit kan telefonisch (0800 278 4626, gratis) of per mail. Wilt u een intakegesprek met een letselschade specialist bij u thuis? Ook dit is mogelijk!

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Iets anders doen wij niet! En wij werken alleen voor slachtoffers waardoor wij volledig onafhankelijk zijn van verzekeraars of andere aansprakelijke partijen.

Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig. Zo is uw letselschadespecialist verbonden aan de Orde van Advocaten en lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een betrouwbare en deskundige partij te maken heeft.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar