Onze letselschade advocaten in Eindhoven helpen u 100% kosteloos!
Lijdt u schade na een aanrijding in Eindhoven en omstreken?

Letselschade na een aanrijding in Eindhoven, wat nu?

U bent in Eindhoven en omstreken aangereden. Hierbij is er letsel ontstaan. Als u hierdoor schade lijdt, dan is er sprake van letselschade. Het gaat dan bijvoorbeeld om medische kosten, maar bijvoorbeeld ook om inkomensschade door arbeidsongeschiktheid.

Uiteraard wilt u uw letselschade na een aanrijding in Eindhoven verhalen op de aansprakelijke partij. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u hier graag bij. U wordt bijgestaan door ervaren en deskundige letselschade advocaten. En uw letselschade verhalen wij kosteloos voor u!

Lijdt u schade door een aanrijding in Eindhoven? Was u betrokken bij een auto-ongeluk of bent u als fietser aangereden? Wij helpen u altijd bij een aanrijding. Vul hier uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op. Direct een letselschade advocaat in Eindhoven aan de telefoon? Bel 0800 278 4626 (gratis) en u wordt direct doorverbonden aan een van onze letselschade specialisten.

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat in Eindhoven? Een aantal van onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van Nederlandse letselschade advocaten. Ook zijn alle letselschade advocaten in Eindhoven universitair geschoold en hebben wij geruime ervaring in het verhalen van letselschade.

Icon

Schadevergoeding na een aanrijding in Eindhoven

Na een ongeluk staat uw hoofd natuurlijk niet direct naar het verhalen van letselschade. En de meeste mensen hebben logischerwijze ook niet de expertise om schade te verhalen. Maar u heeft na een aanrijding in Eindhoven en omstreken wel recht op een letselschadevergoeding. Als u kosten maakt en schade lijdt, dan wilt u deze ook claimen. Maar wij snappen dat uw hoofd hier niet naar staat.

Bij Brugman Letselschade Advocaten nemen de advocaten in Eindhoven het verhalen van uw letselschadevergoeding graag uit handen. U heeft hier dan geen omkijken meer naar en kunt zich richten op uw revalidatie en herstel. Onze ervaren en specialistische letselschade advocaten weten precies welke letselschadeposten voor vergoeding in aanmerking komen. Daarnaast helpen wij u altijd 100% kosteloos, dus u loopt nooit het risico dat u met kosten blijft zitten!

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval en wilt u weten welke schade voor vergoeding in aanmerking komt? Wilt u uw letselschade door onze ervaren en erkende letselschade advocaten gratis laten verhalen? Vult u dan onze contactformulier in of bel 0800 278 4626 (gratis).

Deze schadeposten verhalen wij voor u na een aanrijding!

Zodra de aansprakelijkheid een feit is of de schade-inzittendenverzekering is ingeschakeld, inventariseren wij voor u de schadeposten. Deze bestaat enerzijds uit alle kosten die u maakt. Anderzijds zijn is er de schade die u lijdt, bijvoorbeeld als gevolg van arbeidsongeschiktheid.

Letselschade na een aanrijding in Eindhoven bestaat niet alleen uit materiële schadeposten, maar ook uit immateriële schadeposten, ook wel smartengeld genoemd. Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten en bijvoorbeeld verkeersangst door een aanrijding.

Dit zijn de 10 meest voorkomende materiële schadeposten bij letselschade:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid.
 2. Uw eigen risico ogv de Zorgverzekeringswet.
 3. Eigen bijdragen bij medicijnen en hulpmiddelen.
 4. Behandelingen fysiotherapeut en psycholoog.
 5. Reiskosten.
 6. Hulp in het huishouden.
 7. Extra kinderopvang.
 8. Onderhoudskosten in en om het huis.
 9. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 10. Studievertraging

Is u een aanrijding in Eindhoven overkomen en lijdt u hierdoor schade? Of het nu gaat om een auto ongeluk, een fietsongeluk of een scooterongeluk in Eindhoven, u kunt bij onze letselschade advocaten in Eindhoven terecht. Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade voor u. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 voor vragen, letselschade advies of het direct indienen van een letselschadeclaim.

Uw letselschade advocaat in Eindhoven komt gewoon bij u thuis om met u te praten over wat u is overkomen en wat er nodig is om u volledig schadeloos te stellen. Ook hebben wij onze eigen medisch adviseur die u helpt de beste behandelingen te krijgen. Bij Brugman Letselschade Advocaten gaan wij net een stapje verder! Met kantoren door heel Nederland zijn wij ook altijd dichtbij!

Letselschade advocaat mr. Gertjan Pranger

Gertjan Pranger, letselschade advocaat

 

Onze letselschade advocaten in Eindhoven werken in de hele regio, dus ook voor een letselschade advocaat in Veldhoven of een letselschade advocaat in Helmond kunt u bij ons advocatenkantoor terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Eindhoven

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar