Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en 100% kosteloos
Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat in Eindhoven en omstreken?

De beste letselschade advocaat van Eindhoven vindt u hier!

Er is u een ongeval overkomen. Hierbij heeft u letsel opgelopen en lijdt u schade. Dan is het niet zo vreemd dat u bij het berekenen van uw letselschade de hulp wilt van een de beste letselschade advocaat in Eindhoven en omstreken. Onze letselschade advocaten hebben ruime ervaring en zijn lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Voor u de garantie dat u de hulp krijgt van de beste letselschade advocaten in Eindhoven.

Een ongeval heeft een flinke impact op uw leven. Het is dan fijn dat u de letselschadeclaim kunt overlaten een een letselschade specialist. Zo kunt u zich richten op een optimaal herstel na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet. Neem daarom contact met uw letselschade advocaat in Eindhoven op. Wij helpen u en doen dit ook nog eens kosteloos voor u. De aansprakelijke persoon betaalt uw schade en de kosten van rechtsbijstand.

Is u een auto-ongeval, fietsongeluk of ongeval op het werk overkomen? Neem contact met de beste letselschade advocaat Eindhoven op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en zorgen dat uw volledig schadeloos wordt gesteld.

Welke schade verhaalt de beste letselschade advocaat Eindhoven?

Onze letselschade advocaat in Eindhoven verhaalt letselschade. Maar welke letselschadeposten vallen er nu onder letselschade en waar heeft u recht op na een ongeval? Het is een vraag die wij logischerwijze veel krijgen en wij leggen het u graag uit! Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Letselschade bestaat kort gezegd uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Samen vormen deze schadeposten uw letselschade vergoeding. Bij materiële schadeposten kunt u denken aan de kosten die gemaakt worden door een ongeval, bijvoorbeeld medische kosten na een kop-staart-botsing omdat het letselschadeslachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis wordt gebracht. Maar ook reiskosten, kosten voor extra kinderopvang en kosten voor hulp in het huishouden maken onderdeel uit van de letselschadevergoeding.

Met name bij zwaar lichamelijk letsel en whiplash klachten komt ook arbeidsongeschiktheid voor. Er is dan geen sprake van kosten, maar schade door arbeidsongeschiktheid. Ook deze schadepost is onderdeel van de letselschadeclaim. Dus ook inkomensschade door een ongeluk is onderdeel van de schadeclaim.

Bij een ongeval wordt veelal pijn geleden, is er sprake van verdriet en leed en ervaart het letselschadeslachtoffer vaak angstklachten. Deze letselschade berekenen is niet mogelijk, maar er is wel sprake van schade en ook hier moet een letselschadevergoeding voor betaald worden. Dit noemen wij immateriële schade, beter bekent als smartengeld. U leest hier meer over smartengeld.

Wat doet een letselschade advocaat voor mij?

Als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk, dan kan dit grote gevolgen voor u hebben. U heeft pijnklachten, ervaart beperkingen en kunt wellicht tijdelijk niet meer werken en/ of uw kinderen verzorgen. Daarnaast maakt u kosten en lijdt u schade. Het is dan fijn dat de financiële zorgen voor u uit handen worden genomen en u zich kunt richten op uw herstel.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken de beste letselschade advocaten in Eindhoven. Dat durven wij te zeggen omdat onze letselschade advocaten meer dan 15 jaar ervaring hebben in het claimen van letselschade. Uw letselschade advocaat in Eindhoven is lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten en wij dragen meerdere keurmerken, waaronder het keurmerk specialistenverenigingen van de Orde van Advocaten. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor het verhalen van schade na een ongeval of hondenbeet.

Icon

Uw letselschade advocaat in Eindhoven helpt u van het begin tot het eind. Dit houdt in dat wij:

 1. De aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling sturen
 2. Direct een voorschot op de letselschadde voor u regelen
 3. Uw letselschade berekenen
 4. Het smartengeld berekenen
 5. Een schadestaat opstellen
 6. De klachten en beperkingen in kaart brengen
 7. Onderhandelen met de letselschade verzekering
 8. Uw letselschade maximaal verhalen
 9. Garanties opstellen voor eventueel toekomstige schade
 10. Ook helpen bij problemen met de werkgever of het UWV

Bij de beste letselschade advocaat in Eindhoven wordt u bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Maar wij bieden u nog veel meer. Zo hebben wij een eigen medisch adviseur, schakelen wij indien nodig een arbeidsdeskundige in en hebben wij ook arbeidsrecht advocaten in dienst bij problemen met de werkgever.

Schadebeperkingsplicht bij letselschade

Alle bovengenoemde schadeposten komen voor vergoeding in aanmerking. Wel geldt er ook een schadebeperkingsplicht bij letselschade. Dit houdt in dat van een letselschade slachtoffer verwacht mag worden zijn schade niet op te laten lopen. Bijvoorbeeld omdat er vervangende arbeid is zodat de loonschade niet oploopt. Maar van een slachtoffer van een ongeluk mag bij de schadebeperkingsplicht niet teveel verlangd worden. Zo is het niet toegestaan een slachtoffer van een aanrijding of bedrijfsongeval te bewegen een medische behandeling te ondergaan.

Contact met uw letselschade advocaat in Eindhoven

Lijdt u letselschade in Eindhoven en omstreken en wilt u de hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Geen no cure no pay of kleine lettertjes, maar 100% kosteloze rechtsbijstand bij letselschade.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de heel regio Eindhoven. Dus ook voor bijvoorbeeld een letselschade advocaat in Helmond of een letselschade advocaat in Nijmegen kunt u bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar