Is er u een scooterongeluk in Eindhoven overkomen en lijdt u hierdoor letselschade?
Onze letselschade advocaten in Eindhoven helpen u kosteloos!

Betrokken bij een scooterongeluk in Eindhoven? Wij verhalen uw schade kosteloos!

De scooter wint aan populariteit, zeker in de stad. Dit heeft ook een keerzijde, het aantal scooterongelukken neemt toe. En omdat u als scooterrijder kwetsbaarder bent dan een automobilist is het letsel vaak ernstiger. Breuken, een tibia plateau fractuur, maar zelfs  hersenletsel of een dwarslaesie kan het gevolg van een scooterongeluk in Eindhoven zijn.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten hebben ruime ervaring in het verhalen van letselschade na een scooterongeluk in Eindhoven en omstreken. Uw letselschade advocaat in Eindhoven verhaalt uw letselschade snel, volledig en zonder kosten op de aansprakelijke partij! Als passagier op de scooter of een eenzijdig scooterongeluk? Ook dan kunnen wij u meestal gratis helpen bij uw letselschade claim!

Neem contact met ons op voor al uw vragen en het verhalen van schade als gevolg van een scooterongeluk in Eindhoven en omstreken. Wij regelen alles zodat u zich op uw herstel kunt richten!

Een scooterongeluk in Eindhoven, wat te doen?

Als u op de scooter aangereden bent, dan is het belangrijk dat u een schadeformulier invult en deze door de tegenpartij laat ondertekenen. Zijn er getuigen van het scooterongeluk, vraag dan om de contactgegevens. Dit kan belangrijk zijn bij discussie over de toedracht van het ongeval.

Staat de toedracht vast? Dan is het belangrijk dat u een aansprakelijkstelling verstuurt. Bent u op de scooter door een auto aangereden, dan kunt u direct de WAM-verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk stellen. In de aansprakelijkstelling wordt vermeld wat er is gebeurd, maar staan ook de gevolgen van het scooterongeluk in Eindhoven. Het gaat dan om het letsel, maar ook om de letselschade die u als gevolg van het verkeersongeval lijdt.

Schakelt u de gratis rechtshulp van Brugman Letselschade Advocaten in, dan regelen wij de aansprakelijkstelling voor u. Daarnaast stellen wij samen met u een schadestaat op waarin alle geleden schade in staat verwoord. Wij onderhandelen verder met de verzekeraar, laten het letsel in kaart brengen door onze medisch adviseur en zorgen dat u voor nu en de toekomst volledig schadeloos wordt gesteld.

Icon

Schade claimen na een scooterongeluk in Eindhoven

Als u door toedoen van een ander schade lijdt, dan is het normaal dat u deze schade wilt claimen. Daarnaast kunt u als passagier bij een scooterongeluk in Eindhoven ook altijd uw letselschade verhalen. En zelfs als u zelf een ongeluk heeft veroorzaakt of u een eenzijdig verkeersongeval is overkomen, kunt u recht hebben op een letselschadevergoeding. Onze letselschade advocaten in Eindhoven informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij een letselschadeclaim gaat het om meerdere schadeposten. Iedereen heeft weer andere schadeposten. Kunt u bijvoorbeeld niet meer werken door de aanrijding, dan is er sprake van inkomensschade. Maar het kan ook zijn dat u door het scooterongeluk meer kinderopvang nodig heeft omdat u dit tijdelijk niet zelf kan. Of dat u hulp in het huishouden nodig heeft.

In het geval van letselschade dient er voor het vaststellen van de letselschade een vergelijking gemaakt te worden tussen de situatie met en zonder ongeval. Dit betekent dat alle kosten die u maakt en alle schade die u lijdt door het scooterongeluk vergoed moet worden. Daarnaast is er recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor de pijnklachten, angstklachten en littekens die u aan het scooterongeluk heeft overgehouden.

Kosteloze rechtsbijstand bij een scooterongeluk

Is een ander aansprakelijk voor de gevolgen van het scooterongeluk? Dan is er ook recht op rechtsbijstand van een kosteloze letselschade advocaat. Dit staat in de wet. Maar ook passagiers op een scooter hebben recht op kosteloze rechtsbijstand. Doet u een beroep op een schade-inzittendenverzekering of schade-opzittendenverzekering? Ook dan is er vaak recht op kosteloze rechtsbijstand.

Onze letselschade advocaten helpen u in Eindhoven en omstreken dus meestal volledig kosteloos bij letselschade. En wij komen gewoon bij u thuis om de gevolgen van het verkeersongeval met u te bespreken.

Lijdt u letselschade door een scooterongeluk in Eindhoven en wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een deskundige en ervaren letselschade advocaat in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij nemen op een door u gewenst moment contact met u op.

NOVA

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Eindhoven

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar