Wilt u uw letselschade in Eindhoven kosteloos laten verhalen?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Eindhoven

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Eindhoven voor het verhalen van uw letselschade ten gevolge van ongeval? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland.

Een ongeluk in (of in de regio) Eindhoven kan grote gevolgen voor u hebben, zowel op persoonlijk vlak als op financieel gebied. Het is dan fijn dat u uw schadevergoeding eisen kunt uitbesteden aan een letselschade specialist. Deze zorgt ervoor dat de tegenpartij aansprakelijk wordt gesteld, regelt direct een voorschot op uw letselschadevergoeding en voert de onderhandelingen met de verzekeraar van de tegenpartij.

Onze letselschade advocaten in Eindhoven helpen gratis bij letselschade. Bijvoorbeeld bij een aanrijding in Eindhoven of een bedrijfsongeval. De kosten voor onze juridische hulp verhalen wij namelijk net als uw letselschadevergoeding op de aansprakelijke partij.

Wilt u ook gratis geholpen worden door een van onze letselschade advocaten in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en gegarandeerd 100% kosteloos bij letsel ten gevolge van een ongeval. Onze letselschade advocaten werken in de hele regio Eindhoven. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en een van onze letselschade experts gaat direct voor u aan de slag.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Waar vind ik een letselschade advocaat in Eindhoven?

Als u betrokken bent geraakt bij een aanrijding of bedrijfsongeval in Eindhoven, dan wilt u uiteraard het liefst geholpen worden door een belangenbehartiger in de buurt. Bij Brugman Letselschade Advocaten in Eindhoven bent u dan aan het juiste adres; wij zijn dé expert op het gebied van letselschadezaken.

U vindt ons advocatenkantoor in Eindhoven aan het Flight Forum 40. Het kantoor in Eindhoven is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als per auto en parkeren is geen probleem. Maar voor een letselschade advies, vragen of een persoonlijke intake hoeft u niet helemaal naar onze afspraak locatie te komen. Onze letselschade advocaten in Eindhoven komen namelijk na een ongeval gewoon bij u thuis. Samen met u bespreken wij wat u is overkomen en het letsel dat u aan het ongeluk heeft overgehouden.

Dit zijn onze letselschade advocaten in Eindhoven

Het team van Brugman Letselschade Advocaten bestaat uit letselschade advocaten, ondersteund door letselschade juristen. Kiest u voor een letselschadespecialist van ons kantoor, dan wordt u altijd geholpen door 1 vaste letselschade advocaat in Eindhoven. Deze is altijd goed bereikbaar en helpt u tijdens het gehele letselschadetraject.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Wat kost een letselschade advocaat in Eindhoven?

Over de kosten van uw letselschade advocaat in Eindhoven van ons kantoor hoeft u zich geen zorgen te maken, wij werken 100% kosteloos voor u en verhalen de kosten op de aansprakelijke partij! In de wet is namelijk geregeld dat u recht heeft op gratis hulp van een letselschade advocaat als u door toedoen van een ander letsel oploopt. Alle kosten van uw letselschade advocaat worden dan vergoed door de aansprakelijke partij.

Er zijn ook letselschade advocaten die op basis van no cure no pay werken. Omdat de tegenpartij verplicht is de kosten van rechtsbijstand te vergoeden, adviseren wij u bij letselschade nooit akkoord te gaan met no cure no pay!

Wilt u in Eindhoven uw letselschade kosteloos laten verhalen? Bel uw letselschadespecialist in Eindhoven op het gratis nummer: 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Een ongeval in Eindhoven, wat nu?

Als u door een ander een ongeval in Eindhoven is overkomen en u bent hierbij gewond geraakt, dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Deze bestaat enerzijds uit de kosten die u heeft gemaakt, maar kan ook bestaan uit loonschade door arbeidsongeschiktheid. Tenslotte heeft u recht op immateriële schade, beter bekend als smartengeld.

Voordat u de schadevergoeding kunt berekenen, is belangrijk dat u weet wie de aansprakelijke partij is. Maar wie is er nu aansprakelijk en bij wie kunt u terecht voor de vergoeding van uw schade?

 1. Verkeersongeval in Eindhoven: De WAM- verzekeraar of SVI- verzekeraar
 2. Bedrijfsongeval: De werkgever
 3. Hondenbeet: De bezitter van de hond
 4. Val door gebrekkige weg: de wegbeheerder.

Wat te doen na een ongeval in Eindhoven?

Na een ongeval zijn er een aantal zaken van belang. Zo moet u bewijzen dat u een ongeval is overkomen. Bij een auto ongeluk of een fietsongeluk is dit vaak niet zo lastig. Uw auto of fiets is stuk en er zijn vaak getuigen. Maar bij een bedrijfsongeval kan dit lastig zijn als u uw werk alleen doet op locatie. En wat als u door een hond gebeten wordt tijdens het wandelen of fietsen? Dan is het een stuk lastiger om de dader te vinden. Daarom adviseren wij u bij een ongeval Eindhoven:

 • Bel de politie
 • Zijn er getuigen, schrijf de contactgegevens op
 • Maak foto’s van de ongevalsplaats, bijvoorbeeld van een losliggende stoeptegel
 • Vul ter plaatse een schadeformulier in en laat deze ondertekenen door de tegenpartij
 • Bel uw letselschade advocaat Eindhoven zodat er snel aansprakelijk gesteld kan worden.

Wilt u gebruik maken van een gratis letselschade advocaat in Eindhoven? Neemt u dan contact met ons op. Wij dienen de schadeclaim in en verhalen uw letselschade op de tegenpartij.

Auto ongeluk Eindhoven

Helaas is er in Eindhoven een negatieve trend wat betreft het aantal auto ongelukken en andere verkeersongevallen. De afgelopen jaren nam het aantal verkeersongevallen met letsel weer toe, terwijl er daarvoor nog een dalende trend waarneembaar was. En ook het aantal dodelijke slachtoffers in Eindhoven neemt helaas weer toe. Reden voor de gemeente Eindhoven om een actieprogramma verkeersveiligheid in het leven te roepen.

Bij een auto ongeluk of als u als fietser of als voetganger aangereden door een auto bent, kunt u ernstig letsel oplopen. Bij een verkeersongeval komt met name het volgende letsel voor:

 1. Nekklachten
 2. Gebroken arm en gebroken been
 3. Gekneusde ribben
 4. Kneuzingen
 5. Tibia fractuur
 6. Hersenschudding
 7. Dwarslaesie
 8. PTSS

Whiplash klachten

Met name bij een achterop aanrijding als een kop staat botsing komen vaak nekklachten voor. Er wordt dan gesproken van een whiplash. Het is vervelend letsel dat gepaard gaat met onder andere de volgende whiplash symptomen:

 • Nekklachten
 • Schouderklachten
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid
 • Vergeetachtigheid
 • Nekpijn
 • Concentratieproblemen.

Whiplash letsel kan zelfs chronisch worden en is dan aan te merken als ernstig letsel. Bij Brugman Letselschade Advocaten weten wij precies hoe om te gaan met whiplash letsel. Wij laten de whiplash vaststellen door onze medisch adviseur en zorgen voor een maximale whiplash vergoeding.

Heeft u een whiplash? Laat uw letselschade verhalen door een letselschade advocaat Eindhoven. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Lijdt u letselschade en wilt u kosteloze rechtsbijstand? Wij helpen u graag, bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

 

Niks dan de beste kwaliteit met het letselschade keurmerk!

Bij Brugman Letselschade Advocaten Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Dit doen wij al meer dan 10 jaar met uitsluitend LSA- advocaten. Dit zijn erkende en gediplomeerde letselschade advocaten in Eindhoven (en in de rest van Nederland) met ruime ervaring. Ons kantoor mag daarom het LSA- keurmerk en het specialisten keurmerk van de Orde van Advocaten voeren. Voor u de garantie dat u bij uw letselschade advocaat Eindhoven van ons kantoor aan het juiste adres bent voor het verhalen van uw letselschade.

Gratis rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Eindhoven

Lijdt u aan letselschade in Eindhoven als gevolg van een verkeersongeval? Of door een ongeval op het werk? Wij staan u graag bij en verhalen kosteloos uw letselschade. Want wij verhalen zowel uw schade als alle gemaakte kosten op de aansprakelijke partij.

Wilt u in Eindhoven de hulp van een gespecialiseerde en ervaren letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten Eindhoven

Als u gewond bent geraakt of klachten overgehouden hebt aan een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan wilt u uiteraard dat de beste letselschade advocaat in Eindhoven u bijstaat. Brugman Letselschade Advocaten Eindhoven is al meer dan 15 jaar specialist in het verhalen van letselschade in Eindhoven. U vindt ons advocatenkantoor in Eindhoven op de volgende locatie:

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Zie voor de exacte locatie onderstaand kaartje! U kunt bij ons gratis parkeren en ook per openbaar vervoer is ons letselschade kantoor in Eindhoven goed bereikbaat. Maar voor een intakegesprek of letselschade advies komen wij ook gewoon bij u thuis in Eindhoven en omstreken!

Bedrijfsongeval Eindhoven

In Eindhoven is veel werkgelegenheid. Helaas kan het voorkomen dat het tijdens het werken soms heel mis gaat en u gewond raakt. Bijvoorbeeld door een val van een ladder, een gebrekkige machine of door een fout van een collega. U heeft dan in bijna alle gevallen recht op een schadevergoeding van uw werkgever. Uw letselschade advocaat Eindhoven helpt u hier graag bij. Wij onderzoeken wat er gebeurd is en wie aansprakelijk is voor uw letselschade als gevolg van het bedrijfsongeval. Uw letselschade advocaat zorgt er vervolgens voor dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij uw letselschade vergoed.

In de wet is opgenomen dat op werkgevers een zorgplicht rust. Deze houdt in dat er voorkomen moet worden dat er ongelukken gebeuren op de werkvloer. Ontstaat er toch letselschade door een arbeidsongeval, dan kunt u de werkgever aansprakelijk stellen. Feitelijk betekent dit dat een werkgever bijna altijd aansprakelijk is bij een ongeluk op het werk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Verplichting bedrijfsongeval melden

In de Arbowet is opgenomen dat onder omstandigheden een werkgever een bedrijfsongeval melden moet. Wanneer dit is staat in de wet:

 • in het geval van blijvend letsel
 • als er sprake is van een ziekenhuisopname
 • bij een dodelijk bedrijfsongeval

In deze gevallen schakelt de Nederlandse Arbeidsinspectie een arbeidsinspecteur in die het bedrijfsongeval onderzoekt. Is er sprake van een schending van de zorgplicht van de werkgever? Dan wordt er een rapport opgesteld met verbeterpunten voor de werkgever en kan deze een boete opgelegd worden.

Wilt u uw letselschade als gevolg van een bedrijfsongeluk verhalen op de aansprakelijke partij? Belt u dan met onze letselschade advocaten (0800 278 4626, gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u bij het verhalen van een schadevergoeding door een bedrijfsongeval en nemen alle financiële zorgen na een ongeval op het werk voor u uit handen.

Een hondenbeet in Eindhoven

Stel u loopt door het Stadswandelpark in Eindhoven en wordt gebeten door een hond. Of uw kind is het slachtoffer van een hondenbeet terwijl hij of zij buiten aan het spelen is. Dan ontstaat er letsel en dit kan tijdelijke of zelfs blijvende beperkingen met zich meebrengen.

In het geval van een hondenbeet kan de bezitter van de hond aansprakelijk gesteld worden. Dit gebeurt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin staat wat er is gebeurt en welke schade u of uw kind door de hondenbeet heeft opgelopen.

De aansprakelijkheid voor honden vinden wij in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Dit artikel gaat over de aansprakelijkheid voor dieren in het algemeen. Helaas staat hierin niet dat er sprake is van een verplichte verzekering voor bezitters van dieren. Het is daarom van belang dat de hondenbezitter wel in het bezit is van een aansprakelijkheidsverzekering.

Wij helpen u graag en kosteloos bij het verhalen van uw letselschade na een hondenbeet in Eindhoven. Uw letselschadespecialist verstuurt de aansprakelijkstelling en zorgt ervoor dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt.

Waarom Brugman Advocaten bij letselschade in Eindhoven?

Heeft u letselschade opgelopen ten gevolge van een ongeval in Eindhoven? Dan staan de advocaten van Brugman Letselschade voor u klaar. Wij helpen u bij het berekenen en het verhalen van uw letselschadevergoeding en dat doen wij geheel gratis. Vele mensen zijn u voorgegaan en wij zijn trots op de lovende recensies

“Zeer bekwaam kantoor met fijne medewerkers en hart voor de zaak! Letselschadezaak snel en professioneel afgehandeld, arbeidsconflict vrijwel direct opgelost. Goed bereikbaar en transparant.”

 • Bjorn Lanser

Heeft het ongeval plaatsgevonden buiten Eindhoven? Geen zorgen want Brugman Letselschade Advocaten heeft filialen door heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor letselschade opgelopen in Groningen en Den Bosch

Contact met uw letselschade advocaat in Eindhoven

Wilt u gratis hulp bij uw letselschade in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel en altijd gratis bij een ongeluk in Eindhoven. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons wat u is overkomen. Wij komen dan direct voor u in actie.

Mensen lezen ook:

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval? U kunt nu bij letselschade zaken ook bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Den Haag of een letselschade advocaat in Arnhem! Wij helpen altijd gratis bij letselschade!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Park Tower
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar