Wilt u uw letselschade in Eindhoven kosteloos laten verhalen?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Eindhoven

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Eindhoven voor het verhalen van uw letselschade na een ongeval. Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland.

Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade:

 1. Na een auto ongeluk.
 2. Als u als fietser bent aangereden.
 3. Indien het het slachtoffer bent van een bedrijfsongeval.
 4. Na een hondenbeet.
 5. Bij een val door een gebrekkige weg.

Waar vind ik een letselschade advocaat in Eindhoven?

U vindt ons aan de Flight Formum 40, 5657 DB in Eindhoven. Het is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als per auto en parkeren is geen probleem. Onze letselschade advocaten in Eindhoven komen echter na een ongeval gewoon bij u thuis. Samen met u bespreken wij wat u is overkomen en het letsel dat u aan het ongeluk heeft overgehouden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werkt een team van letselschade advocaten, ondersteund door letselschade juristen. Hier treft u ons volledige team aan!

Wat kost een letselschade advocaat in Eindhoven?

Over de kosten van uw letselschade advocaat in Eindhoven van ons kantoor hoeft u zich geen zorgen te maken, wij werken 100% kosteloos voor u en verhalen onze letselschade op de aansprakelijke partij! In de wet is namelijk geregeld dat u recht heeft op gratis hulp van een letselschade advocaat als u door toedoen van een ander letsel oploopt. Alle kosten van uw letselschade advocaat worden dan vergoed door de aansprakelijke partij.

Wil u in Eindhoven uw letselschade kosteloos laten verhalen? Bel ons op het gratis nummer: 0800 278 4626 of stuur ons een bericht.

Icon

Een ongeval in Eindhoven, wat nu?

Als u door een ander een ongeval in Eindhoven is overkomen en u bent hierbij gewond geraakt, dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Deze bestaat enerzijds uit de kosten die u heeft gemaakt, maar kan ook bestaan uit schade door arbeidsongeschiktheid. En tenslotte heeft u recht op immateriƫle schade, beter bekend als smartengeld.

Het is belangrijk dat u weet wie de aansprakelijke partij is. Maar wie is er nu aansprakelijk en bij wie kunt u terecht voor de vergoeding van uw schade?

 1. Verkeersongeval: De WAM- verzekeraar of SVI- verzekeraar
 2. Bedrijfsongeval: De werkgever
 3. Hondenbeet: De bezitter van de hond
 4. Val door gebrekkige weg: de wegbeheerder.

Wat te doen na een ongeval in Eindhoven?

Na een ongeval zijn er een aantal zaken van belang. Zo moet u bewijzen dat u een ongeval is overkomen. Bij een auto ongeluk of een fietsongeluk is dit vaak niet zo lastig. Uw auto of fiets is stuk en er zijn vaak getuigen. Maar bij een bedrijfsongeval kan dit lastig zijn als u uw werk alleen doet op locatie. En wat als u door een hond gebeten wordt tijdens het wandelen of fietsen? Dan is het een stuk lastiger om de dader te vinden. Daarom adviseren wij u bij een ongeval Eindhoven:

 • Bel de politie
 • Zijn er getuigen, schrijf de contactgegevens op
 • Maak foto’s van de ongevalsplaats, bijvoorbeeld van een losliggende stoeptegel
 • Vul ter plaatse een schadeformulier in en laat deze ondertekenen door de tegenpartij
 • Bel uw letselschade advocaat Eindhoven zodat er snel aansprakelijk gesteld kan worden.

Wilt u de kosteloze hulp van een letselschade advocaat in Eindhoven? Neemt u dan contact met ons op. Wij dienen de schadeclaim in en verhalen uw letselschade op de tegenpartij.

Icon

Auto ongeluk Eindhoven

Helaas is er in Eindhoven een negatieve trend wat betreft het aantal Auto ongelukken en andere verkeersongevallen. In 2018 en 2019 nam het aantal verkeersongeval met letsel weer toe, terwijl er in 2017 nog een dalende trend waarneembaar was. En ook het aantal dodelijke slachtoffers in Eindhoven neemt helaas weer toe. Reden voor de gemeente Eindhoven om in 2019 een actieprogramma verkeersveiligheid in het leven te roepen.

Bij een auto ongeluk of als u op de fiets bent aangereden of als voetganger wordt aangereden, kunt u ernstig letsel lijden. Bij een verkeersongeval komt met name het volgende letsel voor:

 1. Nekklachten
 2. Gebroken arm en gebroken been
 3. Gekneusde ribben
 4. Kneuzingen
 5. Tibia fractuur
 6. Hersenletsel
 7. Dwarslaesie
 8. PTSS

Whiplash klachten

Met name bij een achterop aanrijding of kop staat botsing komen vaak nekklachten voor. Er wordt dan gesproken van een whiplash. Het is vervelend letsel dat gepaard gaat met onder andere de volgende whiplasch symptomen:

 • Nekklachten
 • Schouderklachten
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid
 • Vergeetachtigheid
 • Nekpijn
 • Concentratieproblemen.

Whiplash letsel kan zelfs chronisch worden en is dan aan te merken als ernstig letsel. Bij Brugman Letselschade Advocaten weten wij precies hoe om te gaan met whiplash letsel. Wij laten de whiplash vaststellen door onze medisch adviseur en zorgen voor een maximale whiplash vergoeding.

Heeft u een whiplash? Laat uw letselschade verhalen door een letselschade advocaat Eindhoven. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Lijdt u letselschade en wilt u kosteloze rechtsbijstand? Klik hier of bel: 0800 278 46 26

Icon

Uw specialist in letselschade helpt u kosteloos!

Bij Brugman Letselschade Advocaten Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Dit doen wij al meer dan 10 jaar met uitsluitend LSA- advocaten. Dit zijn erkende en gediplomeerde letselschade advocaten met ruime ervaring. Ons kantoor mag daarom het LSA- keurmerk en het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten voeren. Voor u de garantie dat u bij uw letselschade advocaat Eindhoven van ons kantoor aan het juiste adres bent voor het verhalen van uw letselschade.

100% kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat in Eindhoven

Lijdt u letselschade in Eindhoven als gevolg van een verkeersongeval? Of door een ongeval op het werk? Wij staan u graag bij en verhalen kosteloos uw letselschade. Want wij verhalen zowel uw schade als alle gemaakte kosten op de aansprakelijke partij.

Wilt u in Eindhoven de hulp van een gespecialiseerde en ervaren letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag!

Bedrijfsongeval Eindhoven

In Eindhoven is veel werkgelegenheid. Ook zijn er diverse bouwprojecten aan de gang waar veel mensen aan het werk zijn. Helaas gaat het tijdens het werk soms heel erg mis en raakt u gewond. U heeft dan in bijna alle gevallen recht op een schadevergoeding van uw werkgever. Uw letselschade advocaat Eindhoven van Brugman Letselschade Advocaten helpt u hier graag bij. Wij onderzoeken wat er gebeurd is en wie aansprakelijk is voor uw letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval. Uw letselschade advocaat zorgt er vervolgens voor dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij uw letselschade vergoed.

Wilt u uw letselschade als gevolg van een bedrijfsongeluk verhalen op de aansprakelijk partij? Belt u dan met onze letselschade advocaten (0800 278 4626, gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en nemen alle financiƫle zorgen na een ongeval op het werk voor u uit handen.

Icon

Overige ongevallen in Eindhoven

Naast verkeersongevallen en bedrijfsongevallen ontstaat letselschade ook vaak als gevolg van andere ongevallen, zoals door een hondenbeet of val over een losliggende stoeptegel. Ook in deze gevallen kunt u in Eindhoven een beroep doen op de gespecialiseerde rechtsbijstand van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten staan u graag te woord met advies en verhalen desgewenst uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Bel voor een kosteloos adviesgesprek of het verhalen van uw letselschade na een hondenbeet, val over een stoeptegel of een andersoortig ongeval 0800 278 46 26 of stuur ons een bericht. Wij zijn er graag voor u na een ongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar