Laat uw letselschade kosteloos door ons verhalen!
Lijdt u schade door een aanrijding in Nieuwegein?

Klachten na een aanrijding in Nieuwegein? Claim uw letselschade!

U heeft een aanrijding in Nieuwegein en omstreken meegemaakt en daarbij is letsel ontstaan. Door dit letsel loopt u schade op en deze wilt u vergoed krijgen. Onze letselschade advocaten adviseren u hier graag bij en verhalen zelfs volledig kosteloos uw letselschade na een aanrijding. Want de advocaatkosten worden ook verhaald op de aansprakelijke letselschade verzekering of de svi- verzekering.

Na een aanrijding ontstaan er vaak uiteenlopende klachten. Met name bij een achterop aanrijding gaat het dan om nekklachten, maar ook ander letsel komt veelvuldig voor na een aanrijding, zoals hersenletsel, een tibia plateau fractuur of ander zwaar lichamelijk letsel. Het gevolg van dit letsel is dat er kosten gemaakt moeten worden en schade wordt geleden. Hieronder vindt u welke schadeposten bij letselschade vergoed kunnen worden.

Wilt u zich kosteloos laten bijstaan bij het verhalen van uw letselschade na een aanrijding in Nieuwegein? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw contactgegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Schadeposten bij een aanrijding in Nieuwegein

Na een aanrijding in Nieuwegein en omstreken ontstaat schade. Deze is heel divers. Er is daarbij een onderscheid te maken tussen materiële schadeposten en smartengeld. Dit zijn de 10 meest voorkomende materiële schadeposten bij letsel:

✅ Het eigen risico
Eigen bijdragen medicijnen en hulpmiddelen
✅ Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
✅ Reiskosten
✅ Ziekenhuisdaggeldvergoeding
✅ Mantelzorg
✅ Kosten voor huishoudelijke hulp
✅ Extra kinderopvang
✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten
Studievertraging.

Uiteraard zijn er nog veel meer letselschadeposten die voor vergoeding in aanmerking komen. Uw letselschade advocaat in Nieuwegein adviseert u hier graag over. Vul hier uw gegevens in en vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan met een letselschade advocaat. Maar ook voor vragen of het indienen van een letselschade claim helpen wij u graag. Liever direct contact? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) voor een gesprek met een letselschadespecialist.

Icon

Aanrijding in Nieuwegein met de auto

Bent u aangereden in Nieuwegein en was u bestuurder of passagier in de auto die aangereden is? Dan is de persoon die u aanrijdt aansprakelijk. Bij een kop-staart-botsing is dit de auto die bij u achterop is gereden. Deze persoon stelt u aansprakelijke door middel van een aansprakelijkstelling.

In de wet is geregeld dat u bij een aanrijding met een motorvoertuig de aansprakelijkstelling rechtstreeks naar de letselschade verzekering kunt sturen. Deze vergoed dan uw letselschade. U hoeft dus niet eerst de bestuurder of eigenaar van het motorvoertuig aansprakelijk te stellen.

U kunt ook betrokken zijn geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval of zelf een verkeersfout maken. Ook dan is er vaak recht op een vergoeding van letselschade. Is er immers een schade-inzittendenverzekering, dan kunt u bij deze svi-verzekering aanspraak maken op een schadevergoeding.

Als passagier betrokken bij een aanrijding? Dan is er altijd recht op schadevergoeding. U kunt dan aanspraak maken op een letselschadevergoeding op grond van de schuldloze derde regeling. Uw letselschade advocaat in Nieuwegein adviseert u hier graag over!

Als fietser aangereden in Nieuwegein

Als u als fietser aangereden bent, dan is er eigenlijk altijd recht op een vergoeding van schade. Dit is natuurlijk het geval als u op de fiets aangereden wordt door een verkeersfout van een ander. Maar in artikel 185 van de Wegenverkeerswet is opgenomen dat ook als u zelf een verkeersfout maakt, u bij een fietsongeluk toch aanspraak kunt maken op een vergoeding van uw letselschade.

Bij een fietsongeval tussen een fiets en een motorvoertuig is er op grond van voornoemd wetsartikel recht op ten minste 50% van de geleden en te lijden schade. Is er dus bijvoorbeeld door een whiplash letsel na een fietsongeval? Dan ontvangt u ook bij eigen schuld aan het ongeval toch 50% van de letselschade vergoed. En dit kan zelfs oplopen tot 100%, namelijk op grond van de billijkheidscorrectie.

Is u kind tot 14 jaar aangereden door een auto, scooter of motor? Minderjarige kinderen tot 14 jaar ontvangen niet 50% maar 100% van de letselschade vergoed!

Icon

Als voetganger aangereden

Bent u als voetganger aangereden in Nieuwegein? Ook dan kunt u een beroep doen op de Wegenverkeerswet en ontvangt u ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Er dient alleen wel een motorvoertuig bij de aanrijding betrokken te zijn geweest. Bent u als voetganger aangereden door de fout van een ander? Dan wordt de volledig schade vergoed. Liep u door rood of stak u over waar dit niet mocht? Dan wordt de schade in ieder geval voor 50% vergoed, maar dit kan oplopen tot 100%. Dit is mede afhankelijk van de aard en ernst van het letsel en of er een letselschade verzekering is.

Aangereden? Laat ons uw letselschade kosteloos verhalen!

Wilt u na een aanrijding in Nieuwegein uw letselschade verhalen? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op. Een letselschade advocaat bij u thuis in Nieuwegein? Geen probleem, wij leggen ook thuisbezoeken af indien gewenst!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar