Bent u aangereden in Zwolle en ervaart u hierdoor klachten en beperkingen?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade.

Schadevergoeding na aanrijding in Zwolle

U ervaart klachten of bent gewond geraakt bij een aanrijding in Zwolle. Als gevolg hiervan zijn er kosten en misschien loopt u zelfs inkomen mis. Dan is er sprake van letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor de aanrijding, dan is deze persoon aansprakelijk. Uw letselschade dient dan vergoed te worden. Omdat in Nederland alle motorvoertuigen verplicht verzekerd zijn, wordt u schade betaalt door de letselschadeverzekeraar.

Onze letselschade advocaten staat voor u klaar bij het verhalen van letselschade in Zwolle en omstreken. Wij zorgen voor een volledige schadevergoeding en helpen u altijd kosteloos.

Icon

De voordelen van een letselschade advocaat in Zwolle van ons kantoor op een rij:

✅ 15 jaar ervaring in het claimen van letselschade.
✅ Ervaren letselschade advocaten.
✅ Gratis rechtsbijstand.
✅ Wij regelen alles voor u.

Klik hier en vul uw gegevens in. Wij gaan nog dezelfde dag voor u aan de slag en zorgen dat u direct een voorschot op uw schade ontvangt. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten.

Letselschade na een aanrijding in Zwolle, wat nu?

Als u door een aanrijding in Zwolle klachten heeft of gewond bent geraakt, dan is dit erg vervelend. Maar u lijdt ook nog eens schade! Om uw recht op schadevergoeding te waarborgen kunt u het volgende doen:

✅ laat u zo snel mogelijk behandelen door een arts.
✅ Laat het ingevulde aanrijdingsformulier ondertekenen.
✅ Stel de tegenpartij direct aansprakelijk
✅ Neem contact met uw letselschade advocaat in Zwolle op.

Neemt u contact met onze letselschade advocaten op? Dan regelen wij alles voor u. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen de schade die u lijdt en nog zult lijden en dienen de schadeclaim in. Is de tegenpartij aansprakelijk, was u inzittende of opzittende of heeft u een schade-inzittendenverzekering? Dan worden ook de advocaatkosten door de letselschade verzekeraar vergoed. Wij werken dus 100% kosteloos voor u bij letselschade.

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval in Zwolle? Ervaart u klachten en beperkingen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Zwolle. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen direct contact met u op.

Icon

In Zwolle aangereden in de auto

Na een aanrijding in Zwolle met de auto zijn er meerdere verzekeraars die aangesproken kunnen worden voor uw schade. Is het verkeersongeluk veroorzaakt door een ander, dan ontvangt u uiteraard uw schade volledig vergoed. Bij een eenzijdig verkeersongeluk kunt u als bestuurder van de auto uw schade-inzittendenverzekering aanspreken. Ook als u dus zelf een verkeersfout heeft gemaakt of door gladheid tegen de railing of een boom rijdt, dan is uw letselschade gedekt.

Was u inzittende bij het auto-ongeluk? Uw letselschade wordt dan altijd volledig vergoed. Wie fout is maakt niet uit. Op grond van een bijzondere regeling kunt u ieder bij het auto-ongeluk betrokken motorvoertuig aansprakelijk stellen. De letselschadeverzekeraar van dit voertuig behandelt uw letselschade claim.

Op de scooter aangereden

Wat voor een aanrijding in de auto geldt is ook van toepassing als u op de scooter aangereden bent. Ook in dit geval ontvangt u een letselschade vergoeding als een derde aansprakelijk is en kunt u een schadeclaim indienen bij uw schade- opzittendenverzekering. Zat u bij het scooterongeluk achterop de scooter? Dan kunt u beide scooterrijders aanspreken voor uw schade.

Bij een scooterongeluk ontvangt u dus meestal een schadevergoeding. Onze letselschade advocaten adviseren u graag.

Als fietser aangereden in Zwolle

Voor betrokkenheid bij een fietsongeluk in Zwolle geldt een bijzondere regeling. Deze is te vinden in artikel 185 van de Wegenverkeerswet en houdt in dat u ook bij een eigen verkeersfout letselschade claimen kunt op de letselschadeverzekeraar van de tegenpartij. Wordt u dus aangereden in Zwolle door een auto omdat u geen voorrang verleent, dan ontvangt u toch uw schade voor een deel vergoed, namelijk ten minste 50%. Dit kan op basis van de billijkheidscorrectie nog oplopen tot 100%!

Is het motorvoertuig aansprakelijk voor uw schade? Dan kan uiteraard de volledige schade geclaimd worden.

Is uw kind tot 14 jaar als fietser aangereden door een auto, vrachtwagen of scooter? Dan wordt altijd 100% van de letselschade van uw kind vergoed!

Lees meer als u als fietser aangereden in Zwolle bent.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Zwolle

Wilt u weten waar u recht op heeft bij een aanrijding in Zwolle? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag en komen direct in actie. Ook maakt u geen kosten voor onze rechtsbijstand. De kosten van rechtsbijstand worden betaald door de letselschade verzekeraar.

Bel voor het gratis verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar