Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval in Rotterdam?

Een auto ongeluk in Rotterdam, wat nu?

U bent betrokken bij een auto ongeluk in Rotterdam. Als u hierbij gewond bent geraakt noemen wij de schade die u lijdt letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor de aanrijding? Dan is er recht op een letselschadevergoeding. U heeft dan recht op een vergoeding van gemaakte kosten, inkomensschade en smartengeld.

Brugman Letselschade Advocaten in Rotterdam helpt u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade na een auto-ongeluk in Rotterdam en omstreken. Bel voor vragen, een kosteloos letselschade advies of het verhalen van uw letselschade: 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in.

Icon

Letselschade claimen na auto ongeluk Rotterdam

Als een ander letsel veroorzaakt, bijvoorbeeld door een kop-staart botsing, dan wilt u uiteraard uw letselschade claimen. Letselschade bestaat uit diverse schadeposten. Letselschade is echter persoonlijk, niet alle schadeposten zijn dan ook op iedereen van toepassing. Uw letselschade advocaat in Rotterdam van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Samen kijken wij welke schadeposten op u van toepassing zijn. Vervolgens claimen wij uw letselschade op de aansprakelijke partij.

De meest voorkomende schadeposten bij een auto ongeluk zijn inkomensschade, gemaakte medische kosten, kosten voor hulp in het huishouden en verzorgingskosten. Ook is er altijd recht op smartengeld, dit is een vergoeding voor de pijn die u bij het ongeval lijdt en het leed dat u is aangedaan. Bent u gewond geraakt bij het auto ongeluk in Rotterdam en omstreken? Dan heeft u altijd recht op een smartengeldvergoeding!

Letsel na een auto ongeluk in Rotterdam

U kunt bij een auto ongeluk in Rotterdam licht letsel maar ook (zeer) zwaar letsel oplopen. De meest voorkomende letsels na een aanrijding zijn:

 1. Blauwe plekken en kneuzingen
 2. Een gebroken been of gebroken knie
 3. Handletsel
 4. Dwarslaesie
 5. Whiplash
 6. Een hersenschudding
 7. Verkeersangst

Deze klachten kunnen tot beperkingen leiden, bijvoorbeeld op het werk, maar ook thuis, bijvoorbeeld in het huishouden of het onderhoud van de woning. En de schade die u door het letsel lijdt kan enorm oplopen. Zeker bij blijvend letsel kan het om enorme bedragen gaan. Dan is het verstandig om een ervaren en deskundige letselschade advocaat in de arm te nemen. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in Rotterdam!

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd kosteloos bij het verhalen van uw schade na een auto ongeval in Rotterdam. Geen no cure no pay of “kleine lettertjes”, gewoon gratis! Want de kosten van uw letselschade advocaat in Rotterdam worden verhaald op de tegenpartij!

Icon

Wie betaalt de schade bij een auto-ongeluk?

In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd. U kunt bij een aanrijding daarom direct de autoverzekering van de tegenpartij aanspreken! U weet bij een auto-ongeluk dus zeker dat uw letselschade vergoed wordt!

Helaas rijden er toch onverzekerde motorvoertuigen rond in Nederland. En helaas rijden daders ook wel eens door na een auto- ongeluk! Dan is het goed om te weten dat u uw letselschade claim in dat geval kunt indienen bij het Waarborgfonds Motorrijtuigen. Uw letselschade advocaat helpt u hier graag bij!

Schade inzittendenverzekering

Bij een eenzijdig verkeersongeval is er natuurlijk geen aansprakelijke partij. Zowel de bestuurder als de passagiers kunnen dan een beroep doen op een schade-inzittendenverzekering. Op grond van deze verzekering wordt de letselschade dan vergoed en aansprakelijkheid is geen voorwaarde!

Schuldloze derde regeling

Passagiers hebben geen invloed op het verkeer. Bij een tweezijdig verkeersongeval kan hen geen verwijt gemaakt worden. Als passagiers dan in de auto zitten van de auto die de verkeersfout gemaakt heeft, hebben zij hier geen schuld aan. En ook als er discussie is over de toedracht treft hen geen blaam. Daarom is er een regeling op grond waarvan zij altijd een letselschade vergoeding ontvangen.

Deze regeling staat bekend als de schuldloze derden regeling. Op grond hiervan ontvangen passagiers altijd een letselschade vergoeding, wie er ook schuld heeft aan het auto ongeluk in Rotterdam.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een auto-ongeluk. Onze letselschade advocaten in Rotterdam werken alleen voor slachtoffers. Wij werken dus niet voor verzekeraars!

Onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige belangenbehartiger.

Lijdt u letselschade in Rotterdam en omstreken door een auto-ongeluk? Bel ons (0800 278 4626) of vul ons contactformulier in. Wij berichten u altijd nog dezelfde dag!

Chiraaze Moustaïne, letselschade advocaat

Chiraaze Moustaïne is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeluk

 

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Rotterdam. Dus naast een letselschade advocaat in Rotterdam kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een letselschade advocaat Schiedam of een letselschade advocaat in Spijkenisse.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar