Bent u gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Den Haag?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade door bedrijfsongeval Den Haag

Als u in bedrijfsongeval in Den Haag is overkomen, dan is de kans groot dat uw letselschade vergoed wordt. Werkgevers zijn namelijk veelal aansprakelijk voor schade door een bedrijfsongeval. Op werkgevers rust namelijk een zware zorgplicht welke meestal aansprakelijkheid met zich meebrengt.

Voor het verhalen van uw letselschade moet u het bedrijfsongeval melden. Dit gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin staat wat er is gebeurd, welk letsel u heeft en welke schade u hierdoor lijdt. De werkgever stuurt de aansprakelijkstelling naar haar verzekeraar en deze zal uw letselschade claim verder in behandeling nemen.

Als uw werkgever aansprakelijk is voor de gevolgen van het ongeval, dan heeft u recht op gratis rechtsbijstand. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag en 100% kosteloos. De letselschade verzekering van uw werkgever vergoed uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand.

Icon

Wat is een bedrijfsongeval?

Er is sprake van een bedrijfsongeval als u tijdens het werk een ongeval is overkomen en u hierbij gewond bent geraakt. Het kan dan gaan om zwaar lichamelijk letsel, maar ook om tijdelijk klachten. Letsel dat vaak bij een bedrijfsongeval voor komt is:

 • Een tibia plateau fractuur (knieletsel)
 • Gebroken arm, been, rug of enkel
 • Voetletsel
 • Hersenletsel
 • Amputatie
 • Dwarslaesie
 • Nekletsel

Icon

Schadevergoeding na bedrijfsongeval Den Haag?

U heeft bij een bedrijfsongeval altijd recht op een schadevergoeding. Deze bestaat uit de kosten die u maakt, schade door arbeidsongeschiktheid en smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het arbeidsongeval lijdt en voor het verdriet en eventuele angstklachten. Recht op smartengeld is er altijd als u lichamelijke klachten of psychische klachten aan het bedrijfsongeval in Den Haag over heeft gehouden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na bedrijfsongevallen. Maar ook als u tijdens het werk een verkeersongeval is overkomen (bijvoorbeeld een kop-staart-botsing) dan kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u altijd kosteloos, onze kosten worden betaald door de letselschade verzekering van uw werkgever. U maakt dus nooit kosten voor rechtsbijstand! Ons kantoor is gevestigd aan het Kon. Julianaplein 10, 2595 AA te Den Haag en ligt naast het Centraal Station. Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Wij begrijpen echter dat het voor u na een ongeval niet eenvoudig is om naar ons kantoor te komen. Het intakegesprek of vrijblijvende letselschade adviesgesprek kan dan ook gewoon bij u huis plaatsvinden.

Contact met uw letselschade advocaat Den Haag

Wilt u uw letselschade na een bedrijfsongeval in Den Haag laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel 0800 278 4626 (gratis)

Lees ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Den Haag

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar