Wij bezitten het hoogst mogelijke keurmerk letselschade
Hoe vind ik een goede letselschade advocaat?

Wij hanteren het hoogste letselschade keurmerk!

Lijdt u schade door een auto botsing, een fietsongeluk of bedrijfsongeval? Dan is het vanzelfsprekend dat u een letselschade vergoeding wilt claimen op de aansprakelijke partij. Daarbij wilt u bijgestaan worden door een letselschade advocaat die een keurmerk letselschade draagt.

Er zijn veel soorten letselschade keurmerken. Zo is er een keurmerk letselschade van de “stichting keurmerk letselschade” en hanteren letselschade bureau ook eigen keurmerken. Maar welk keurmerk biedt nu de garantie dat u bij een deskundige en betrouwbare letselschade advocaat terecht komt?

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 13 jaar specialist in het verhalen van letselschade na een ongeluk. Wij hanteren diverse keurmerken. Een aantal van onze keurmerken is ook lid van het hoogst haalbare keurmerk letselschade van Nederland, het LSA keurmerk.

Wilt u zeker weten dat u bij een betrouwbare en goede letselschade advocaat terecht komt? Een letselschade specialist bij wie een persoonlijke aanpak voorop staat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en ook nog eens geheel kosteloos!

Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Het LSA Keurmerk

Er zijn veel letselschade bureaus die een keurmerk letselschade dragen. Zo is er een stichting keurmerk letselschade en zelfs een nationaal keurmerk letselschade. Maar wat betekent een dergelijk keurmerk nu eigenlijk? Zijn hier dan altijd ervaren en deskundige letselschade juristen werkzaam? Worden er opleidingseisen aan deze letselschade keurmerken gesteld? Het antwoord is nee! Maar hoe weet je dan dat je met een ervaren en deskundige letselschade expert te maken hebt?

Een aantal van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten is LSA- advocaat. Dit zijn advocaten die gegarandeerd ten minste 5 jaar ervaring hebben in het behandelen van letselschadezaken. Daarnaast zijn deze letselschade advocaten verplicht om zich jaarlijks te blijven bijscholen en worden er nog meer strenge eisen aan een lidmaatschap van de LSA gesteld. Zo dien je om lid te worden ook een zwaar opleidingstraject met goed gevolg te volgen.

Leden van de LSA mogen het LSA- Keurmerk dragen. Gezien dit keurmerk alleen gedragen wordt door ervaren en deskundige letselschade advocaten, is dit keurmerk het hoogst haalbare in Nederland!

Wilt u er dus zeker van zijn dat u te maken heeft met een goede letselschade advocaat maar ook met een betrouwbare letselschade advocaat? Neem dan contact met ons advocatenkantoor op. Wij helpen u ook nog eens volledig kosteloos bij uw letselschade claim.

Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en gaan direct voor u aan de slag.

Het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten

Bij Brugman Letselschade Advocaten voeren wij ook het specialistenkeurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit keurmerk is alleen voor advocaten die lid zijn van een door de Nederlands Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging. De LSA is er hier 1 van. Omdat wij een aantal LSA- advocaten binnen ons kantoor hebben, mogen wij ook dit keurmerk dragen.

De Nederlandse Orde van Advocaten is een bestuursorgaan dat belast is met het waarborgen van de kwaliteit van de advocatuur. Het keurmerk betekent dus dat u bij onze letselschade advocaten te maken heeft met een goede letselschade advocaat, maar ook met een betrouwbare letselschade advocaat.

Contact met onze ervaren en deskundige letselschade advocaten

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Door het voeren van diverse keurmerken letselschade weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent met uw letselschade claim.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

 

 

 

 

 

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar