Aangereden in Den Haag?
Wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos!

Aangereden in Den Haag, wat nu?

Een aanrijding in Den Haag kan grote gevolgen hebben, u heeft klachten aan het ongeval overgehouden en lijdt schade. Is een ander verantwoordelijk voor de aanrijding? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Wij verhalen deze 100% kosteloos voor u!

Letselschade bestaat uit 2 delen, materiële schade en smartengeld. Op beide heeft u recht na een aanrijding in Den Haag. Bij materiële schade kunt u denken aan schade door arbeidsongeschiktheid en medische kosten. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval in Den Haag lijdt.

Icon

Aanrijding Den Haag vandaag

Heeft u vandaag een aanrijding in Den Haag meegemaakt? Dan wensen wij u ten eerste sterkte, een ongeval is niet niks om mee te maken! Verderop in deze tekst vindt u een aantal tips voor wat te doen bij een aanrijding in Den Haag.

Bij een aanrijding denkt u in eerste instantie niet aan het verhalen van uw letselschade. Maar u lijdt wel schade! Dan is het fijn als u het verhalen van uw schade na de aanrijding in Den Haag kunt overlaten aan een specialist. Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij nemen alle financiële zorgen voor u uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel. En dit doen wij volledig kosteloos voor u als u buiten uw schuld vandaag bent aangereden in Den Haag.

Aanrijding Den Haag met auto of scooter

Na een aanrijding in Den Haag met de auto, de scooter of een ander motorvoertuig, wilt u uiteraard snel herstellen en uw leven weer oppakken. Soms gaat dit ook snel, maar niet zelden kan een ongeval voor langere tijd tot klachten en beperkingen zorgen. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, het huishouden of het onderhoud van uw woning.

Door de aanrijding maakt u ook kosten, zoals medische kosten en reiskosten. Naast dat u klachten en beperkingen heeft lijdt u dus ook nog eens schade!

Gelukkig kunt u uw letselschade verhaald krijgen op een aantal manieren. Is een ander aansprakelijk? Dan kunt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. Is er sprake van een eenzijdig ongeval? Ook dan kunt u uw letselschade verhalen als u of de eigenaar van de auto waarin u als passagier zat een schade inzittenden verzekering (SVI- verzekering) heeft afgesloten.

Wilt u weten of u uw letselschade na een aanrijding in Den Haag vergoed kunt krijgen? Bel met onze letselschade advocaten: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij staan voor u klaar!

Lees ook: aangereden op de scooter, wat nu?

IconFietser aangereden Den Haag

Bent u door een motorvoertuig op de fiets aangereden in Den Haag? Op grond van een speciale wet heeft u dan altijd recht op een letselschadevergoeding. Ook als u zelf geen voorrang heeft verleend of door rood licht bent gereden!

Als u als fietser aangereden bent dan wordt u door artikel 185 van de Wegenverkeerswet beschermd. U bent volgens deze wet namelijk een “kwetsbare verkeersdeelnemer”. En daarom verdient u als fietser bij een fietsongeval bescherming. Dit houdt in dat als u als fietser bent aangereden in Den Haag, u altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed krijgt. Kinderen tot 14 jaar krijgen zelfs 100% van de geleden schade vergoed.

Met de fiets aangereden door een auto of scooter betekent dus dat u het motorvoertuig aansprakelijk kunt stellen. Al uw schade moet dan worden vergoed, dus de materiële schade en het smartengeld!

Lees ook: Als voetganger of fietser aangereden door auto: Wie betaalt mijn schade?

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag bij het verhalen van uw letselschade. En dit doen wij volledig kosteloos voor u! De kosten worden betaald door de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar. Deze betaalt dan uw schade en de kosten voor rechtsbijstand van uw letselschade advocaat.

Wilt u na een aanrijding in Den Haag uw letselschade kosteloos verhalen? Bel dan met ons kantoor op het gratis nummer: 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

IconLetselschade advocaat Den Haag

Onze letselschade advocaten werken in Den Haag en omstreken. U bent voor een afspraak van harte welkom op onze afspraaklocatie aan het Koningin Julianaplein 10, 2595 AA in Den Haag. Maar voor het eerste gesprek komen wij gewoon bij u thuis, wel zo fijn als u aan het bijkomen bent van de aanrijding Den Haag.

Op ons kantoor werken alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten en geen letselschade juristen, zoals bij letselschade bureaus het geval is. U weet dus zeker dat u de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand ontvangt. En 100% kosteloos bij een aanrijding in Den Haag.

Bel ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Aanrijding gehad niet mijn schuld

U heeft een aanrijding gehad buiten uw schuld om. Dan is het belangrijk dat u weet wie de aansprakelijke partij is, deze moet immers uw letselschade vergoeden. Ook is het aan u om te bewijzen dat u letsel aan de aanrijding in Den Haag heeft overgehouden. Daarom adviseren wij u het volgende te doen:

 1. Vul zo spoedig mogelijk een schadeformulier in.
 2. Laat het aanrijdingsformulier onderteken.
 3. Maak een situatieschets op het schadeformulier.
 4. Schrijf contactgegevens van getuigen op.
 5. Meldt u bij de huisarts of SEH.
 6. Neem contact met Brugman Letselschade Advocaten op.

Bij een aanrijding Den Haag komt veel discussie voor over de schuldvraag. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u de voornoemde stappen neemt. U weet dan zeker dat er geen discussie kan komen over de toedracht van het ongeval!

Zodra u ons inschakelt gaan wij aan het werk. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en zorgen dat uw letselschade snel en deskundig verhaalt wordt.

Aanrijding tram Den Haag

Het tramverkeer in Den Haag levert vaak gevaarlijke situaties op. De tram rijdt hard en houdt niet altijd rekening met het overige verkeer. Een aanrijding met de tram in Den Haag komt dan ook geregeld voor. Helaas met soms ernstig letsel tot gevolg.

Bij een tramongeval met een voetganger of fietser is er altijd een schadevergoedingsplicht van het vervoersbedrijf, in Den Haag is dit de HTM. Hier kunt u na een aanrijding met de tram in Den Haag een letselschadeclaim indienen.

Bent u met de auto aangereden door een tram? Dan heeft u recht op een schadevergoeding als de trambestuurder een verkeersfout heeft gemaakt. Let er daarbij goed op dat er afwijkende verkeersregels gelden bij tramverkeer.

Lijdt u schade door een aanrijding met de tram in Den Haag? Vraag uw letselschade advocaat van ons kantoor om advies. Wij helpen u kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

U leest hier meer over wat te doen na een aanrijding met de tram.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij hebben ook een bezoekadres in Den Haag, bij het centraal station en dus goed bereikbaar. Een gesprek voor letselschade advies kan echter ook gewoon bij u thuis plaatsvinden.

Onze letselschadespecialisten werken gegarandeerd kosteloos voor u als er een aansprakelijke partij is. Dit geldt ook als u in het bezig bent van een schade- inzittenden verzekering.

Lijdt u letselschade door een aanrijding in Den Haag? Bel ons op het gratis telefoonnummer 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat in Den Haag en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Voor een letselschade jurist van Letselschade Kompas klikt u hier.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar