Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Is u een bedrijfsongeval met letsel overkomen in Harderwijk?

U bent betrokken bij een bedrijfsongeval in Harderwijk, wat nu

Er is u een bedrijfsongeval in Harderwijk en omstreken overkomen en hierbij bent u gewond geraakt. Er is dan sprake van letsel. Indien het letsel ook tot schade leidt, zoals inkomensschade en medische kosten, dan is er sprake van letselschade. Deze schade komt onder omstandigheden voor vergoeding in aanmerking, namelijk bij werkgeversaansprakelijkheid.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag als u schade lijdt door een bedrijfsongeval. Wij nemen daarbij alle financiële zorgen bij u uit handen. Zo maken wij een aansprakelijkstelling op en stellen een schadestaat op. Ook onderhandelen wij met de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Dit doen wij altijd kosteloos voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk naast uw letselschade op de letselschade verzekeraar.

Zoekt u een letselschade advocaat in Harderwijk? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd kosteloos. Bel voor een gratis kennismakingsgesprek of het laten verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Icon

Bedrijfsongeval in Harderwijk? Neem contact met ons op!

Heeft u letsel opgelopen bij het bedrijfsongeval in Harderwijk en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd kosteloos. En een eerste adviesgesprek kan gewoon bij u thuis plaatsvinden. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen dan direct contact met u op.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Bijvoorbeeld na een bedrijfsongeval of verkeersongeval. Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Een aantal van onze letselschade specialisten is daarnaast lid van de specialistenvereniging voor letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een erkende, betrouwbare en deskundige belangenbehartiger te maken heeft.

Icon

Letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Harderwijk

Voor het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval dient er iemand aansprakelijk gesteld te kunnen worden. Bij een ongeval op het werk is dit meestal de werkgever. Op de werkgever rust namelijk een zware zorgplicht. Deze houdt in dat de werkgever alles in het werk moet stellen om ervoor te zorgen dat u uw werk veilig en in een goede gezondheid uit kunt voeren. Dit houdt onder andere in dat machines waarmee gewerkt wordt veilig zijn. Maar ook moeten er voldoende instructies over het werk gegeven zijn en dient er afdoende toezicht te zijn.

Uit de rechtspraak blijkt dat werkgevers in de meeste gevallen na een arbeidsongeval aansprakelijk zijn. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. De werkgever is dan gehouden al uw letselschade te vergoeden. Het gaat dan om inkomensschade, maar ook alle kosten die u maakt zoals medische kosten, reiskosten, kosten in verband met verzorging en verpleging, extra kinderopvang enz.

Is u een ongeval tijdens het werk overkomen? Ook op u rust een bewijslast. Dit is echter een meestal eenvoudige bewijslast. U dient namelijk enkel te bewijzen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden. Het is dan vervolgens aan de werkgever om te bewijzen dat hij aan zijn zorgplicht als werkgever voldaan heeft.

In de praktijk betaalt de werkgever meestal niet uw letselschade. Bijna alle werkgevers zijn namelijk verzekerd tegen aansprakelijkheid. De letselschadeverzekeraar van de werkgever zal daarom meestal uw letselschade vergoeden.

Contact met uw letselschade advocaat in Harderwijk

Lijdt u letselschade en wilt u deze op de aansprakelijke partij verhalen? Uw letselschade advocaat in Harderwijk helpt u graag. Dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op en verhalen uw letselschade!

Charlotte is 1 van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Charlotte is een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Zij helpt slachtoffers bij het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of een hondenbeet.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Harderwijk

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar