Bent u als fietser aangereden in Enschede en omstreken?
Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

Als fietser aangereden in Enschede? U heeft recht op schadevergoeding!

Bij een fietsongeval kunt u vervelend letsel oplopen. U bent immers kwetsbaar op de fiets. Als u als fietser aangereden wordt in Enschede, dan is de kans groot dat u hieraan klachten en beperkingen over heeft gehouden. Niet zelden lijdt u hierdoor schade. Schade na een ongeluk met letsel noemen wij letselschade.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een fietsongeval of auto-ongeluk. Onze letselschade advocaat in Enschede helpt u dan ook graag. Wij stellen de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk en verhalen uw letselschade. En wist u dat u als fietser altijd recht heeft op een schadevergoeding? Zelfs als de auto of scooter die u aangereden heeft, geen schuld draagt.

Wilt u uw letselschade na een fietsongeval in Enschede verhalen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis in Enschede om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade. Bel voor een gratis adviesgesprek of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis).

Uw recht op schadevergoeding na een fietsongeluk in Enschede

In de wet worden fietsers en voetgangers extra goed beschermd. Dat is ook niet zo gek, op de fiets of als u op straat loopt, bent u kwetsbaarder dan een automobilist. Uw letselschade is in veel gevallen ook heftiger. Zo komen een hersenschudding, ernstig hersenletsel, een gebroken knie of enkel of zelfs een dwarslaesie in het verkeer met name voor bij mensen die als fietser aangereden of als voetganger aangereden worden.

De bijzondere bescherming van de wetgever brengt met zich mee dat als u als fietser aangereden wordt in Enschede, u altijd recht heeft op een letselschadevergoeding. Uiteraard kunt u uw volledige letselschade claimen als u zelf geen voorrang krijgt. Gaf u een auto of scooter geen voorrang? Reed u op de fiets door rood licht? Ook dan ontvangt u op grond van de wet een letselschadevergoeding.

Als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt, dan ontvangt u als fietser of voetganger toch tenminste 50% van uw letselschade vergoed. Onder enkele omstandigheden kunt u zelfs 100% van uw letselschade vergoed krijgen. Dit is bijvoorbeeld het geval als u ernstig letsel aan het verkeersongeval overhoudt.

Voor jonge kinderen is de speciale regeling nog gunstiger. Kinderen tot 14 jaar krijgen altijd 100% van de bij het fietsongeval geleden schade vergoed!

Letselschade claimen na een fietsongeluk in Enschede

Een letselschade vergoeding bestaat uit vele soorten schadeposten. Omdat schade heel persoonlijk is, onderzoekt uw letselschade advocaat in Enschede welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn. Kunt u bijvoorbeeld door het ongeval niet meer werken? Dan is er sprake van inkomensschade. En kunt u het onderhoud van uw huis of tuin niet meer doen of heeft u extra kinderopvang nodig door het ongeval, dan komen ook deze schadeposten voor vergoeding in aanmerking.

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Daarom kunt u gratis een beroep doen op een letselschade advocaat of letselschade jurist. Ook dit is in de wet geregeld. Lijdt u dus letselschade omdat u als fietser aangereden bent in Enschede, dan kunt u kosteloos een beroep op ons doen!

Brugman Letselschade Advocaten

Bij Brugman Letselschade Advocaten, zijn we volledig toegewijd aan het dienen van de belangen van letselschadeslachtoffers. Ons team van gespecialiseerde advocaten staat klaar om u te ondersteunen als u te maken heeft gehad met verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, onveilige wegen en trottoirs, of hondenbeten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u de maximale schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

We willen benadrukken dat onze loyaliteit volledig bij onze cliënten ligt. We werken uitsluitend voor slachtoffers en nemen geen zaken aan van verzekeraars. Dit garandeert onze volledige onafhankelijkheid en stelt ons in staat om uitsluitend in het belang van onze cliënten te handelen. We zetten ons maximaal in om ervoor te zorgen dat de aansprakelijke partij de letselschade vergoedt die u heeft opgelopen.

Als uw letselschade advocaat in Enschede, zijn we altijd beschikbaar om u te helpen en te begeleiden bij het verkrijgen van de rechtvaardige schadevergoeding die u verdient. Bij Brugman Letselschade Advocaten, staat uw welzijn voorop.

Contact met uw letselschade advocaat in Enschede

Lijdt u schade als gevolg van een fietsongeluk in Enschede en omstreken? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in; wij helpen u graag!

Letselschade advocaat mr. Gertjan Pranger

Gertjan Pranger, letselschade advocaat

Brugman Letselschade Advocaten Enschede werkt in de hele regio. Dus ook voor een letselschade advocaat in Almelo of een letselschade advocaat in Oldenzaal kunt u gratis bij ons terecht.

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar